עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
. Net היא אכן פלטפורמה , ועוד לא ראיתי מעסיק שמחפש c# פר סיי. ותוריד את האף חבר, אני בעסק לפני שנולדת.
עבודה בחברה בלי לקבל שכר לא חוקית. מוזמן להריץ חיפוש בגוגל ולברר יותראיזה סוג של מתמחים?
יש התמחות של מכללות כחלק מפרוייקט סיום למשל.
סליחה, אני מבקש לא להעליב את אנשי הסיסטם כאן באשר הם.
כסטודנט לא מסתכלים על שפות שהוא למד, כיהשפות שיש לך בנתיים לא שוות הרבה.. שתגיע ל. Net נדבר.
למה?4. .net זה לא משהו רציני. ורוב החברות לא מתעסקות בזה. בנוסף אין בזה פיתוח טוב לדעתי האישית.
למה מה ? אתה שואל למה זאת דעתי ?למה?
למה כל מה שרשמת.למה מה ?
כי זאת דעתילמה כל מה שרשמת.
למה .NET זה משהו לא רציני וחברות לא מתעסקות בזה?למה זו דעתי ?
כי זאת דעתי
תזכיר לי עוד פעם כמה שנים אתה מנהל מערכות מידע באלביט? אפס נכון? חשבתי כך.כן, ונראה לי שלא התקדמת מהיום שנכנסת לעסק.
מחלק חתימות?תזכיר לי עוד פעם כמה שנים אתה מנהל מערכות מידע באלביט? אפס נכון? חשבתי כך.
תזכיר לי עוד פעם כמה שנים אתה מנהל מערכות מידע באלביט? אפס נכון? חשבתי כך.
אני לא חושב, בטח שלא אם זה יפגע בציונים.בלי קשר למה אתה לומד ומה הציונים, הייתי מתחיל לחפש כמה שיותר מוקדם.
עוד שנה נסיון לרזומה יקדם אותך מאוד, גם אם זה בתור פקיד קבלה באמדוקס...
בא תלמד אותי סקריפט קידי...מעריץ. הישג מטורף כזה ועדיין לא מבין בשפות תכנות?
תגדיר פיתוח טוב.4. .net זה לא משהו רציני. ורוב החברות לא מתעסקות בזה. בנוסף אין בזה פיתוח טוב לדעתי האישית.
עוד פעם דעתי היא שפיתוח טוב זה C++, פיתוח אלגוריתמים. ודברים בסגנון.תגדיר פיתוח טוב.
אצלנו בחברה עובדים רק עם asp.net ואני באמת לא מבין מה ההבדל בפיתוח אפליקציית ווב בין זה לבין PHP למשל.
שפה היא רק כלי בסופו של דבר.
הבנתי שזאת דעתך ושלא קבעת עובדה, רק שאלתי מתוך התעניינות למה.עוד פעם דעתי היא שפיתוח טוב זה C++, פיתוח אלגוריתמים. ודברים בסגנון.