הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי מתחילים לחפש עבודת סטודנט בתיכנות?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
@talp אם הכיוון שלך הוא לתכנת שקלת לעבור למדעי המחשב? כנראה יפתח לך יותר אפשרויות תעסוקה

• פותח/ת השרשור
@talp אם הכיוון שלך הוא לתכנת שקלת לעבור למדעי המחשב? כנראה יפתח לך יותר אפשרויות תעסוקה
דיברנו על זה... צריך לשפר פסיכומטרי.
יש חבר׳ה מהמסלול שלי שעובדים בפיתוח.. אני רק צריך ללמוד קצת פרקטיקה, כי עד עכשיו זה הרבה תיאוריה בתיכנות ופחות מתקרב לאזרחות

יש חבר׳ה מהמסלול שלי שעובדים בפיתוח.. אני רק צריך ללמוד קצת פרקטיקה, כי עד עכשיו זה הרבה תיאוריה בתיכנות ופחות מתקרב לאזרחות
גם במעבר בין חוגים צריך פסיכומטרי?

• פותח/ת השרשור
אגב השנה לקחתי מומלצת (11 קורסים) והגעתי למסקנה שזה יותר מידי.. אז אני יכול ללמוד 4 שנים, לחיות קצת, ובשנה השלישית לחפש עבודה (שנה רביעית השלמות של קורסי בחירה וחרטות כאלה).
אז אין לחץ.. בייחוד שסמסטר הבא קשה (3 קורסים כבדים: sql ועיצוב, מבני נתונים ושרשרת אספקה)
גם במעבר בין חוגים צריך פסיכומטרי?
כן.. ולהשלים הכל מהתחלה

אם יש לך את האופציה והיכולת לשפר את הפסיכומטרי בשביל להתקבל למדעי המחשב/הנדסת תוכנה אז כן הייתי הולך על זה, זה יפתח לך הרבה יותר כיוונים.

נכון שזה להתחיל את הכל מההתחלה, אבל אני חושב שזה שווה את זה.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך את האופציה והיכולת לשפר את הפסיכומטרי בשביל להתקבל למדעי המחשב/הנדסת תוכנה אז כן הייתי הולך על זה, זה יפתח לך הרבה יותר כיוונים.

נכון שזה להתחיל את הכל מההתחלה, אבל אני חושב שזה שווה את זה.
אני אוותר על התענוג... אני לא חזק כ"כ בממתמטיקה, עד עכשיו במערכות מידע הציונים שלי במתמטיקות קצת מוריד לי את הממוצע, למזלי יש פחות נקודות זכות, למשל אצלינו חדווא א' זה 3 נ"ז וחדווא ב' 2 נ"ז. אלגברה ליניארית 3 נ"ז, ומתמטיקה דיסקרטית 2 נ"ז.
הציונים שלי בקורסים האלה נע בין 70-80..
כל השאר 80+ עם דיי הרבה 90.
במדעי המחשב שנה א' אין מצב שיהיה לי ממוצע גבוה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית