הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבוע מילואים

נאור6096

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
ערב טוב חברים,
בקרוב אני יוצא לשבוע מילואים לאחרונה חשבתי איך אפשר להתמודד עם כל הקטע של התזונה בשביל לא לאבד מסת שריר בשבוע הזה. שמן הסתם גם לא אצליח להתאמן כי זה שבוע אימון בשטח.
כיוון שזה מילואים ראשונים שלי אשמח לקבל קצת טיפים איך לנסות לשמר בשבוע הזה כמה שיותר את התזונה בשביל לא לאבד את המסה הקיימת..
תודה לעוזרים והמשך סופש רגוע!

ערב טוב חברים,
בקרוב אני יוצא לשבוע מילואים לאחרונה חשבתי איך אפשר להתמודד עם כל הקטע של התזונה בשביל לא לאבד מסת שריר בשבוע הזה. שמן הסתם גם לא אצליח להתאמן כי זה שבוע אימון בשטח.
כיוון שזה מילואים ראשונים שלי אשמח לקבל קצת טיפים איך לנסות לשמר בשבוע הזה כמה שיותר את התזונה בשביל לא לאבד את המסה הקיימת..
תודה לעוזרים והמשך סופש רגוע!
תהיה לך האפשרות לשמור על תזונה מסויימת שם? אוכל מהבית? או בקיצור מה אתה הולך לעשות במילואים?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי כל השבוע הולכים לאכול שימורים ולא אוכל מבושל..

לפי מה שהבנתי כל השבוע הולכים לאכול שימורים ולא אוכל מבושל..
קח איתך מהבית אבקת חלבון, פריכיות, אולי כמה חטיפי אנרגייה וחטיפי חלבון
תשתדל לאכול מספיק ובזמן שיש
שימורים זה לאו דווקא רע (טונה בשמן, תסנן היטב) ובטח שתהיה מנה חמה לפחות פעם אחת ביום
אני חושב שתסתדר

תנסה לעשות לףחות שכיבות סמיכה מסוגים שונים,למצוא איזה מתח או עץ להיתלות עליו.
בנוגע למנקים, יש טונה בכמויות,שעועית וחומוס שזה אחלה. עלי גפן הייתי אוכל בתור האורז שלי,ואז הכל סבבה. רק להיזהר מהשוקולד בשימורים,כי כשזה מה שמציעים לך כבר קשה להתאפק..

כי כשזה מה שמציעים לך כבר קשה להתאפק..
🤢 קשה להתאפק מלהטיח את זה בראש של מי שהציע לך את השוקולד מחלות הזה! מילא היית אומר חלבה...

פחמימות - עלי גפן ואורז. קטניות - שעועית, חומוס. חלבון - טונה ובוטנים (גם לא מעט שומן). אתה תהיה בסדר...

🤢 קשה להתאפק מלהטיח את זה בראש של מי שהציע לך את השוקולד מחלות הזה! מילא היית אומר חלבה...

פחמימות - עלי גפן ואורז. קטניות - שעועית, חומוס. חלבון - טונה ובוטנים (גם לא מעט שומן). אתה תהיה בסדר...
אחרי שבועות בשטח, למדתי מי החברים האמיתים שלי לפי כמו השוקולד שהם היו גומרים מהמנק... כנראה אני לא אובייקטיבי, אבל לפי מה שאני זוכר, השוקולד הזה זה הדבר הכי טעים שאכלתי בחיים

תביא איתך סטוק של טונה וחטיפי חלבון, זה מה שאני עשיתי בטירונות.

Back
למעלה תחתית