ייעוץ High Bar בSS

paymewhatugot

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני לא יכול להכנס לLow Bar... לחץ גבוה על הכפתיים (כנראה אין מספיק גמישות)
ואני ממש אוהב High Bar ומרגיש לי טבעי
מה אתם חושבים?

לא חושב שיהיה הבדל משמעותי למרות שהתוכנית כן בנויה לlow bar. אבל הסיבה של לא נוח או מרגיש יותר טבעי היא לא סיבה מספיק טובה לא לבצע את התרגיל, אם הוא לא גורם לך כאב או משהו אין סיבה שלא תעבוד על עניין הגמישות ותטפל בזה.
תריץ חיפוש ביוטיוב: shoulder mobility for squat
אתה תמצא מספיק פתרונות.
בהצלחה.

אני לא יכול להכנס לLow Bar... לחץ גבוה על הכפתיים (כנראה אין מספיק גמישות)
ואני ממש אוהב High Bar ומרגיש לי טבעי
מה אתם חושבים?
נסה לעבוד על הטכניקה ב-LB .
נסה קודם למקם כפות ידיים מעל המוט ורק אז להיכנס תחתיו.

post-39018-Theoden-so-it-begins-gif-Imgur-YB8r.gif

לפני שיתחיל נושא ה"כל אחד הוא מיוחד ולכל אחד יש סקוואט אידיאלי אחר בשבילו כי לכל אחד יש נשמה עם מזל שונה ובלי קריאה בקפה אי אפשר לדעת כלום", אגיד מראש שלא אקח בו חלק ושמספר האנשים שבאמת יש להם בעיות כתפיים להגיע לLB הוא מאוד מאוד מזערי ומדובר כמעט ללא יוצאים מהכלל (אולי אחד לכמה אלפים, ואני לא מטאפורי - על פי העדויות של ריפטו על פי מספר האנשים שהיו בסמינרים וכמה פעמים זה קרה) באנשים שעברו ניתוחי כתפיים, ולא קלים.

אז כן, אני מהמר שסביר להניח שפותח האשכול לא נופל בקטגורייה הזו והוא רק צריך ללמוד את האחיזה. וכן, אני מהמר שגם הבחור שכתב כאן שעשה SS עם HB ועבד בLB במקביל עם מוט ריק, גם הוא לא נופל בקטגורייה הזו. שזה אפילו הימור בטוח, כי אם הוא יכול עם מוט ריק אז הוא כן יכול להגיע לפוזיציה ועכשיו כל מה שצריך כדי שהמוט יהיה כבד, זה להתחזק.
אפרופו להתחזק, מי יכול להמר איך אני אמליץ לעשות את זה?

והנה זה מתחיל שוב,אני באמת עומד להקיא מזה.
שכל אחד יעשה את הסקוואט שהוא ההעדפה שלו וזהו,זה תחביב אצל הרוב פה במילא:🤦‍♂️:

והנה זה מתחיל שוב,אני באמת עומד להקיא מזה.
שכל אחד יעשה את הסקוואט שהוא ההעדפה שלו וזהו,זה תחביב אצל הרוב פה במילא:🤦‍♂️:
צודק, אין מה לדון בסקוואט או בפשיטת ברכיים, שכל אחד יעשה מה שהוא מעדיף, גם ככה זה תחביב אצל הרוב.
אין שום סיבה להשתמש בשכל ולחשוב על דברים. תכלס צודק.

צודק, אין מה לדון בסקוואט או בפשיטת ברכיים, שכל אחד יעשה מה שהוא מעדיף, גם ככה זה תחביב אצל הרוב.
אין שום סיבה להשתמש בשכל ולחשוב על דברים. תכלס צודק.

בוא נשווה בין HB לפשיטת ברכיים כן?אם תעשה HB או שתעשה LB אתה לא לפתע תלמד ללכת על המים,תרד מהכס הדמיוני שלך עם אליטת הLB

בוא נשווה בין HB לפשיטת ברכיים כן?אם תעשה HB או שתעשה LB אתה לא לפתע תלמד ללכת על המים,תרד מהכס הדמיוני שלך עם אליטת הLB
"אתה מדמיין" זה אחלה טיעון!
ואגב, גם עם LB במקום פשיטת ברכיים אתה לא תלמד ללכת על המים. אז אני לא רואה סיבה לא לפשוט ברכיים במקום להתאמץ.

ואגב, גם עם LB במקום פשיטת ברכיים אתה לא תלמד ללכת על המים. אז אני לא רואה סיבה לא לפשוט ברכיים במקום להתאמץ.

מישהו פה טען משהו?אני לא טורח אפילו להיכנס איתך ל"דיון" נטו כי אתה כל כך מקובע שLB זו הדרך הנכונה וHB הם האיכרים הגרועים שמנסים לשתות מרק עם מקלות אכילה.
אדם שיעשה HB הוא פשוט נחות יותר מאם היה עושה LB,סדר העולם שב אל מקומו.
לילה טוב:stop-26:

"אתה מקובע עם דעה שאתה צודק!" זה גם אחלה טיעון. מקווה שאתה נכנס לדיונים רק עם אנשים שחושבים שהם טועים כבר מלכתחילה, שלפחות תרגיש מנצח מדי פעם.

המשפט השני לא ברור שהרי הבחור השני פה כתב מלכתחילה שלדעתו סקוואט לא ילמד אותך לצעוד על מים.

המשפט השני לא ברור שהרי הבחור השני פה כתב מלכתחילה שלדעתו סקוואט לא ילמד אותך לצעוד על מים.
הוא התכוון שההבדל בתוצאות בין LB ובין HB הוא לא ההבדל בין ללכת על המים או לא. אז ציינתי שזה גם לא ההבדל בין סקוואט ובין פשיטת ברכיים. ממך ציפיתי להבין.

הוא התכוון שההבדל בתוצאות בין LB ובין HB הוא לא ההבדל בין ללכת על המים או לא. אז ציינתי שזה גם לא ההבדל בין סקוואט ובין פשיטת ברכיים. ממך ציפיתי להבין.

כמובן שהבנתי ואל תיתן לי ציונים. רק שאני מקוה שאתה מבין שתקפת משהו שלא נטען ואתה בטח מבין שזו טכניקת טיעון חלשה.

כמובן שהבנתי ואל תיתן לי ציונים. רק שאני מקוה שאתה מבין שתקפת משהו שלא נטען ואתה בטח מבין שזו טכניקת טיעון חלשה.
טוב, שוב לא הבנת.
עכשיו אני מאוכזב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית