הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ High Bar בSS

paymewhatugot

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני לא יכול להכנס לLow Bar... לחץ גבוה על הכפתיים (כנראה אין מספיק גמישות)
ואני ממש אוהב High Bar ומרגיש לי טבעי
מה אתם חושבים?

טעות נפוצה
בלואו באר פשיטת הברך מתבצעת על ידי ההאמסטרינגס בזכות פרדוקס לומברד (גגל).
הקוואדס לא עובדים בתרגיל.
איך אתה מתאמן כל כך הרבה זמן ולא יודע... חבל שלא שאלת איזה משקולן שמניף הרבה.
עכשיו אני לא מבין ממה הקוואדס שלי גדלו, הרי כל מה שאני עושה לרגליים כבר שנתיים+ זה סקוואט lb ודדליפט (תרגיל גב בכלל אבל מילא). אולי מזה שאני עולה איזה 20 מדרגות בכניסה למכון.

עכשיו אני לא מבין ממה הקוואדס שלי גדלו, הרי כל מה שאני עושה לרגליים כבר שנתיים+ זה סקוואט lb ודדליפט (תרגיל גב בכלל אבל מילא). אולי מזה שאני עולה איזה 20 מדרגות בכניסה למכון.
יש את המכשירים האלה עם האלקטרודות שמפעילות את השרירים במקומך, זה מה שהגדיל אצלי את הקוואדס.

אגב, אל תטרח לנסות, זה לא מגדיל איברים אחרים 🙁

לא רואה בעיה לעשות היי באר, אבל זה לברוח מנסיון לפתור בעיה, ואת זה אני לא כל כך אוהב.

לגבי לואו באר לא בונה קוואדס... מעולם לא שמעתי שטות יותר גדולה.

אני כמעט לא עושה שום וריאציה של סקוואט, לא מכשירים וכו', והקוואדס זה אולי השריר הכי דומיננטי ויזואלית אצלי, מאז ומתמיד... מבצע פשוט המון נפח של לואו באר.

טעות נפוצה
בלואו באר פשיטת הברך מתבצעת על ידי ההאמסטרינגס בזכות פרדוקס לומברד (גגל).
הקוואדס לא עובדים בתרגיל.
איך אתה מתאמן כל כך הרבה זמן ולא יודע... חבל שלא שאלת איזה משקולן שמניף הרבה.
כן lb אין התערבות של הקוואדס והתרגיל עצמו עובד על צבירת כוח ולא על הקוואדס

עזבו lb נגד hb רגע, זה באמת משנה אם תעשה בss סוג כזה או אחר של סקוואט?
יש שיגידו שכן ויש שיגידו שלא, הדבר שרלוונטי הוא האם הוא יצליח להתקדם בSS עם HB כמו שהוא היה מתקדם עם LB.
צריך לקחת בחשבוןר שLB יותר עוזר להתקדם בדדליפט+ אפשר להרים בLB יותר משקל משמע- התקדמות יותר ארוכה.
לדעתי- זה לא קריטי.

לתוכן של מה שאני אומר אלא רק לכמה שורות כתבתי או כמה הרמתי. מי שהקשיב לתוכן לא היה מסוגל לחשוב שאני רציני. לתשומת לבך.
מסקנה מעניינת.. לדעתי פשוט התחלת לכתוב בצורה סרקסטית, ואני לעומת זאת עדיין קורא את התוכן של מה שאתה כותב, האמת שתמיד קראתי, אני גם מניח שאתה יודע את זה, אני פשוט צריך להתרגל לסגנון התגובות החדש אצלך בתקופה האחרונה.
LB זה לאנשים שאוהבים לספר לעצמם (ולאחרים) סיפורים, כפי שהשרשורים האחרונים שהיו בנושא כ"כ הטיבו להדגים עם הסיפורים שהריפטואיסטים הנפיצו אחרי שהבינו שטעו לגבי העומק של HB("אתה יכול לאמן את עצמך לקבל באונס איפה שאתה רוצה." (אני גם יכול לאמן את עצמי לעצור 5 ס"מ מעל החזה, למה לעזאזל שאעשה דבר כזה?) "כל האנשים בעולם מסכימים שמספיק רק לשבור מקביל", "בכלל צריך לקבל באונס מהקוואדס, עחי").
בואו נראה למה ריפטו חושב שעדיף LB:

עכשיו בואו נעשה תרגיל של שלוש יחידות מתמטיקה ונחשב את ההיטל/זרוע ההעמסה על הירך. בואו נסמן ב-R את המרחק האבסולוטי בין המוט לירך, שבמקרה שווה לגובה של המוט פחות הגובה של מפרק הירך. המרחק האבסולוטי הזה, מטבע הדברים גדול יותר ב-HB. עכשיו נסמן את זווית הגב ביחס לרצפה ב-a. המרחק האופקי של המוט מהאגן נתון ע"י הנוסחה Rcos(a). הזווית ב-LB חדה יותר, לכן הפרמטר של הקוסינוס הזה גדול יותר ב-LB. אז מה קיבלנו? שני פרמטרים שמושכים בכיוונים מנוגדים. בואו נרשום את המשוואה הזאת פעמיים, פעם אחת עבור כל וריאציה: HB - R(hb)cos(back in hb)
עבור LB: R(lb)cos(back in lb)
עכשיו בואו נעביר אגפים ונראה מתי זרוע ההעמסה ב-LB אכן גדולה יותר : R(hb)/R(lb) < cos(back in lb)/cos(back in hb)
בעברית פשוטה, אלא אם כן יחס הקוסינוסים של הזווית שנוצרת בגב לא גדול מיחס האורכים האפקיביים של הגב, זרוע ההעמסה ב-LB לא בהכרח גדולה יותר. אלא אם כן למישהו יש איזו הוכחה מטורפת שהיחס הזה מתקיים לכל האנשים בעולם.
גם אם נתקוף את הבעיה מכיוון הירך, זה ממש לא חד משמעי - הירך ארוכה יותר ב-HB בגלל שהפיסוק צר יותר, מה שאומר שזה שהזרוע על הברך גדולה יותר לא בהכרח מקטין את הזרוע על האגן. זה אגב כן אומר שהשקלול של המנופים ב-HB גדול יותר ושהבדלי המשקלים נובעים לפחות בחלקם (אם לא כולם) מיתרון מכני של קיצור המנופים.

דבר נוסף: מוט גבוה יותר משפיע על יציבות המערכת. על מנת להקצין את הדוגמה - אם נניח ההיה אפשר לנטרל את הגמישות והכוח של חגורת הכתפיים והטרייספס באוברהד סקוואט ולעבוד באותן זוויות של LB, היינו מרימים את אותו משקל? בחיים לא.
אם שנאת ה-LB שלך אתה יודע כבר שאני לא מסכים, אבל אני חייב לציין שהטענה שלך על זרוע העמסה יפה מאוד, וחבל לי שאנשים לא הקדישו מזמנם להבין מה כתבת, פשוט לאנשים אין כבר כוח וסבלנות לדיוני סקוואט, ואפשר להבין את זה.
עזבו lb נגד hb רגע, זה באמת משנה אם תעשה בss סוג כזה או אחר של סקוואט?
תודה צדיק בסדום! סוף סוף תגובה שקשורה לדיון, יש כל כך הרבה אנשים שהתקדמו פנטסטית עם HB סקוואט ב-SS, יש לי שתי מתאמנים כאלו, אחד אפילו הראה נוכחות יפה בתחרות הפאוורליפטינג האחרונה.

מסקנה מעניינת.. לדעתי פשוט התחלת לכתוב בצורה סרקסטית, ואני לעומת זאת עדיין קורא את התוכן של מה שאתה כותב, האמת שתמיד קראתי, אני גם מניח שאתה יודע את זה, אני פשוט צריך להתרגל לסגנון התגובות החדש אצלך בתקופה האחרונה.

אם שנאת ה-LB שלך אתה יודע כבר שאני לא מסכים, אבל אני חייב לציין שהטענה שלך על זרוע העמסה יפה מאוד, וחבל לי שאנשים לא הקדישו מזמנם להבין מה כתבת, פשוט לאנשים אין כבר כוח וסבלנות לדיוני סקוואט, ואפשר להבין את זה.

תודה צדיק בסדום! סוף סוף תגובה שקשורה לדיון, יש כל כך הרבה אנשים שהתקדמו פנטסטית עם HB סקוואט ב-SS, יש לי שתי מתאמנים כאלו, אחד אפילו הראה נוכחות יפה בתחרות הפאוורליפטינג האחרונה.
כמה הוא הסקוויט בHIGH?

כמה הוא הסקוויט בHIGH?
הוא בן 17 בתחרות באפריל הוא היה על מ.ג. 65 ונתן 140 סקוואט ו-180 דדליפט, ניסה גם 190 ונכשל, בקצב ההתקדמות שלו אני צופה שהוא יגיע ל-190 סקוואט ו-230 דדליפט עד התחרות הבאה באפריל, כנראה על מ.ג. 75

סך הכל הוא מתקדם יפה מאוד עם היי-בר, ולמרבה הפתעת הקוראים השרשרת האחורית שלו מתחזקת גם בלי LB סקוואט, רק השבוע הוא נתן 170 דדליפט לשלישיה

ואני אומר את זה כריפטואיסט חובב LB, אני פשוט לא מקובע בדעותי ומאמין שיש הרבה דרכים לאותה מטרה.

הוא בן 17 בתחרות באפריל הוא היה על מ.ג. 65 ונתן 140 סקוואט ו-180 דדליפט, ניסה גם 190 ונכשל, בקצב ההתקדמות שלו אני צופה שהוא יגיע ל-190 סקוואט ו-230 דדליפט עד התחרות הבאה באפריל, כנראה על מ.ג. 75

סך הכל הוא מתקדם יפה מאוד עם היי-בר, ולמרבה הפתעת הקוראים השרשרת האחורית שלו מתחזקת גם בלי LB סקוואט, רק השבוע הוא נתן 170 דדליפט לשלישיה

ואני אומר את זה כריפטואיסט חובב LB, אני פשוט לא מקובע בדעותי ומאמין שיש הרבה דרכים לאותה מטרה.
חזק אני כרגע התחלתי SS ומקווה להתקדם יפה מאד עם HB

כולם הפכו סרקסטיים לאחרונה 😃
(אף אחד לא באמת מופתע..)

• פותח/ת השרשור

למה הוא מעדיף HB על LB אם אפשר לשאל?

למה הוא מעדיף HB על LB אם אפשר לשאל?
הוא עשה HB לפני שהכיר אותי, אני לימדתי אותו LB והוא ניסה תקופה, והוא פשוט העדיף את ה-HB אני האמת לא זוכר מה היו הסיבות, זאת פשוט הייתה ההעדפה האישית שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית