אני בקרוב מתגייס לצבא לתותחנים ואני מאוד דואג בנוגע למסת שריר שצברתי בתקופה של בערך 8 חודשים במכון הכושר.
הנתונים שלי הם:
גובה - 170 ס''מ
משקל - 68 ק''ג
בערך 16 אחוז שומן
אני מאמין שלהשיג את המזון לשמירה על הערכים התזונתיים תיהיה לי פחות בעיה. אני לא יודע אם יש מכוני כושר בתותחנים ואם יש אעשה מאמץ לגשת אליהם אך ככל הנראה יהיו פעמים שלא אוכל בשל צורכי הצבא.
איך אני יכול לשמור על מסת שריר הגדולה ביותר לאורך השירות הצבאי שלי?
האם לעשות אימוני משקל גוף?
האם להכין תפריט של מאזן קלוריות נטרלי? מאזן חיובי/שלילי?
אם לא תיהיה לי אפשרות לעשות משהו בנידון האם לאחר תקופה של 8 חודשים יהיה לי זיכרון שריר כשאחזור למכון הכושר?
אשמח אם תעשו לי סדר בראש ותעזרו לי כך שאוכל לשמור על כמה שיותר מסת שריר ממה שצברתי. אני צריך לעשות לעצמי סדר התנהלות בטירונות/בהכשרה ובהמשך התקופה שלי בצבא כך שלא אאבד כל מה שהשקעתי בו.
תודה לעוזרים!
הנתונים שלי הם:
גובה - 170 ס''מ
משקל - 68 ק''ג
בערך 16 אחוז שומן
אני מאמין שלהשיג את המזון לשמירה על הערכים התזונתיים תיהיה לי פחות בעיה. אני לא יודע אם יש מכוני כושר בתותחנים ואם יש אעשה מאמץ לגשת אליהם אך ככל הנראה יהיו פעמים שלא אוכל בשל צורכי הצבא.
איך אני יכול לשמור על מסת שריר הגדולה ביותר לאורך השירות הצבאי שלי?
האם לעשות אימוני משקל גוף?
האם להכין תפריט של מאזן קלוריות נטרלי? מאזן חיובי/שלילי?
אם לא תיהיה לי אפשרות לעשות משהו בנידון האם לאחר תקופה של 8 חודשים יהיה לי זיכרון שריר כשאחזור למכון הכושר?
אשמח אם תעשו לי סדר בראש ותעזרו לי כך שאוכל לשמור על כמה שיותר מסת שריר ממה שצברתי. אני צריך לעשות לעצמי סדר התנהלות בטירונות/בהכשרה ובהמשך התקופה שלי בצבא כך שלא אאבד כל מה שהשקעתי בו.
תודה לעוזרים!