עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא. אני בן אדם בריא סך הכל
אני מתכוון שזו יכולה להיות סימפטום לבעיה רפואית כללית כמו למשל קפיצה\צניחה בלחץ הדם ,אנמיה קלה (סביר יותר כי זה יכול להיות קשור לחיטוב) או אפילו תוצר של הפרעת קצב בלב שמשום מה בולטת יותר בזמן שלחץ הדם והדופק עולים (אל תבהל זה נפוץ אצל צעירים ובד"כ לא מזיק ,גם לי היתה:)) .סוף סוף מישהו מנסה לעזור אלוהים תודה
אתה יכול להסביר בקצת יותר פשטות מה זאת אומרת בעיית נשימה במאמץ ? אתה מתכוון שבגלל המאמץ קשה לי לנשום?
טוב אני לא הולך להבדקאני מתכוון שזו יכולה להיות סימפטום לבעיה רפואית כללית כמו למשל קפיצה\צניחה בלחץ הדם ,אנמיה קלה (סביר יותר כי זה יכול להיות קשור לחיטוב) או אפילו תוצר של הפרעת קצב בלב שמשום מה בולטת יותר בזמן שלחץ הדם והדופק עולים (אל תבהל זה נפוץ אצל צעירים ובד"כ לא מזיק ,גם לי היתה:)) .
הייתי קופץ לרופא שיחווה את דעתו ויעשה לך בדיקות דם כלליות ואק"ג. אתה גם יכול לנסות לשפר קצת את הכושר האירובי כדי לשפר את היכולת של הלב להזרים דם.
יכול להיות גם שיש לך הרבה שומן תוך בטני וזה בתוספת הלחץ התוך בטני מהסקוואט קצת מפריע לך לנשום ,שומן תוך ביטני יכול להפריע לנשימה אבל הוא יורד מהר כעושים אירובי. בכל אופן ,אם זה הופיע רק אחרי שהתחלת חיטוב זה לא סביר.
בכל מקרה אמנם אני ממש לא רופא או מוסמך לאבחן אבל מה שאתה מתאר לא נשמע כמו אסטמה ,באסטמה קשה להוציא אוויר ,זה יותר נשמע כמו משהו שקשור ללב ולמערכת הדם שלא מצליחים להעביר את החמצן מהריאות לשאר הגוף כמו שצריך אז אתה מרגיש חוסר חמצן למרות שהריאות מלאות.