ייעוץ חולונים, מה המכון כושר המומלץ?

2TheMax

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני יודע שיש לזה אשכול, אני שואל שוב בגלל שיכול להיות שהתיאורים לא כאלה עדכניים ואני גם מהמר שיש פה לפחות כמה שיודעים על מה הם מדברים ובאמת יכולים להמליץ מהלב.

תודה ויום טוב!

לאיזה מטרה, מה התקציב?
תפרט ויהיה אפשר לעזור

אהלן

מאיפה אתה מחולון ? שנדע איזה מכונים להציע לך(לא שיש כ"כ הרבה אבל עדיין...) האם הלכת למכונים וביררת אודותיהם ? התרשמת ?

לא מכיר את התכנית ששמת אבל בתכנית הזאת יש בדיוק את אותם התרגילים שאנחנו עושים רק עם תכנון אחר ככה שתוכל לעשות את התכניות שמוצעות בפורום.

ואם תרשום את הפרטים שלך: גיל גובה ומשקל נוכל לעזור ולתת כיוון לגבי תכנית.

• פותח/ת השרשור
אהלן

מאיפה אתה מחולון ? שנדע איזה מכונים להציע לך(לא שיש כ"כ הרבה אבל עדיין...) האם הלכת למכונים וביררת אודותיהם ? התרשמת ?

לא מכיר את התכנית ששמת אבל בתכנית הזאת יש בדיוק את אותם התרגילים שאנחנו עושים רק עם תכנון אחר ככה שתוכל לעשות את התכניות שמוצעות בפורום.

ואם תרשום את הפרטים שלך: גיל גובה ומשקל נוכל לעזור ולתת כיוון לגבי תכנית.
אוקי דבר ראשון תודה על העזרה.

הנתונים שלי ככה:
גבר
1.60
משקל בין 57 ל59 קילו.
גיל 22.

אני גר דיי קרוב לספייס וימית 2000 ואני זוכר שיש עוד מכון קטן במפעל הפיס. בקיצור אני גר בקרית שרת.

המטרה שלי זה בעקרון להתנסות קצת ולראות אם זה יתאים לי, אבל אם נכנס לפרטים הקטנים מה שלדעתי הכי חשוב לבינתיים זה פשוט לבנות בסיס טוב לביצוע התרגילים לפני שאני מתחיל איתם באמת. פשוט לקחת את המוט ולבנות צורה טובה.

אוקי דבר ראשון תודה על העזרה.

הנתונים שלי ככה:
גבר
1.60
משקל בין 57 ל59 קילו.
גיל 22.

אני גר דיי קרוב לספייס וימית 2000 ואני זוכר שיש עוד מכון קטן במפעל הפיס. בקיצור אני גר בקרית שרת.

המטרה שלי זה בעקרון להתנסות קצת ולראות אם זה יתאים לי, אבל אם נכנס לפרטים הקטנים מה שלדעתי הכי חשוב לבינתיים זה פשוט לבנות בסיס טוב לביצוע התרגילים לפני שאני מתחיל איתם באמת. פשוט לקחת את המוט ולבנות צורה טובה.

אני דיי בטוח שתצטרך חיטוב אבל רק לשם הביטחון תעשה תמונת גוף שלך שיהיה לנו יותר כיוון.

כרגע אני מתאמן בספייס ובעבר התאמנתי בפרייבט ג'ים(המכון במפעל הפיס)

בעיקרון אתה יכול להגיע לספייס - ממה שאני יודע הם יקבעו איתך פגישה שבה יראו לך את המכון עם המכשירים, הליכונים, משקולות חדרי סטודיו ומלתחות ולאחר מכן ישבו איתך. עולה בסביבות(ואל תתפוס אותי במילה, יש מצב שהמחיר עלה אני לא בטוח) 240, 250 בחודש.

בפרייבט אתה תוכל להגיע וגם להתרשם ולהסתובב במכון. ממה שאני יודע הוא עולה 160 בחודש. תצטרך לבדוק.

כמו כן אם אתה נייד ותוכל להגיע לפרופיט על גבול קריית בן גוריון אז יש לך גם את המכון שם ב-100 שקל בחודש אם אני לא טועה.

אני מתאמן בקאנטרי חולון, רחוק ממך אבל בהשוואה למכונים שבדקתי הוא הכי נוח ובעיקר יש שם כלוב סגור שלי אישית זה חשוב בבחירת המכון

בריזה הכי נוח אבל הכי יקר
פרו פיט הכי זול (140) אבל צריך לדעת מתי ללכת כי הוא עמוס בשעות מסוימות
ספייס אותו עיקרון
ימית 2000 ונפשונית תשכח מזה.

אני התלבטתי בין בריזה לקאנטרי והלכתי על הקאנטרי יותר נוח שם

Back
למעלה תחתית