אחר פידבק על סקוואט

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3

זה הסט השני, יונתן אמר שהוא קצת יותר טוב מהשאר.

סט ראשון.

סט שלישי

מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מתחיל את הירידה מהברכיים ולא מהתחת.
כשאתה מתחיל לרדת אתה צריך לא לכופף את הברכיים,אלא רק להוציא את התחת החוצה.
הדרך הכי טובה ללמוד את זה, זה לעשות בוקס סקוואט. כלומר פשוט תתיישב אחורה על כיסא או כל דבר אחר ותבין את התנועה. כשאתה מתיישב על כסא, אתה לא מוכפף את הברכיים אלא מביא את התחת אחורה לכיוון הכיסא ומוריד אותו, ורק אחכ הברכיים מתחילות להתכופף.
תנסה בעצמך לשבת בצורה הכי טבעית שיש על כסא, ואחרי זה לעשות סקוואט ולשים לך איך עם הכסא אתה קודם מוציא את התחת בניגוד לסקוואט שלך.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת היא להחליף מכון ברגע הראשון שתוכל.
עכשיו המשקל עדיין קל לך, אבל אני לא רואה אותך מטייל עם מעל 100 ק"ג על הגב.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת היא להחליף מכון ברגע הראשון שתוכל.
עכשיו המשקל עדיין קל לך, אבל אני לא רואה אותך מטייל עם מעל 100 ק"ג על הגב.
ולא רק זה, מזה לעזאזל הכדור הזה שטייל לעברך בסרטון האחרון? ועוד לקח להם חתיכת זמן לקחת אותו משם... מסוכן החרא הזה.

• פותח/ת השרשור
ולא רק זה, מזה לעזאזל הכדור הזה שטייל לעברך בסרטון האחרון? ועוד לקח להם חתיכת זמן לקחת אותו משם... מסוכן החרא הזה.
חחחחח, עזוב אין מה לעשות, כל המכונים ברדיוס כמה קילומטרים ככה.
ככה שיש לי כמה אפשרויות, להמשיך לבקש שנים על גבי שנים שיביאו סטנד או כלוב, והם לא יביאו.
או ללכת חצי שעה-שעה למכון עם כלוב.
או להמשיך במכון הזה, עד שיהיה לי רישיון נהיגה לבד (שנתיים ומשהו) ולנסוע למכון נורמלי.

ככה שיש לי כמה אפשרויות, להמשיך לבקש שנים על גבי שנים שיביאו סטנד או כלוב, והם לא יביאו.
או להמשיך במכון הזה, עד שיהיה לי רישיון נהיגה לבד (שנתיים ומשהו) ולנסוע למכון נורמלי.
אין דבר כזה.. גם אם המכון שלך נמצא בעזה הדבר הראשון הכי חשוב זה הבטיחות. וכדורים כאלה שמתעופפים להם פה ושם מסוכנים! עוד יכלת להתיישב על זה ואלוהים יודע מה היה קורה משם.
ואין לך אפילו מקבילים שתוכל לשים עליהם את המוט? כי הפתרון הזה לא ריאלי אתה לא תצליח להחזיק סקוואטים כבדים... בשביל הכיף תנסה לטייל עם 90 קילו אפילו על הכתפיים ותבין מה זה

קיצקצ נראה לי אני אקנה אולסטאר.
תגיד, יכול להיות שהטכניקה הלקויה גם קצת מפריעה לי בעליית משקלים בסקוואט?
אגב, להוציא חזה זה סוג של כיווץ שכמות גם לא?
כן, טכניקה לקויה בהחלט מקשה על העלייה במשקלים. וכן להוציא חזה זה אומר שכל הגב העליון מכווץ ככה שיש לעמוד השדרה יותר יציבות.

side note: לי כבר יש מזמן רשיון נהיגה ואני בכל זאת הולך למכון שלנו (ולא בגלל שיש לי התחייבות לעוד שנה). זה מבאס את התחת ליסוע לחדר כושר בעיקר באזור שקרוב אלינו - חניה והכל.

כשיהיה לך רשיון תבין שזה לא רק "יש אוטו יאללה נוסעים" :🙁

• פותח/ת השרשור
side note: לי כבר יש מזמן רשיון נהיגה ואני בכל זאת הולך למכון שלנו (ולא בגלל שיש לי התחייבות לעוד שנה). זה מבאס את התחת ליסוע לחדר כושר בעיקר באזור שקרוב אלינו - חניה והכל.

כשיהיה לך רשיון תבין שזה לא רק "יש אוטו יאללה נוסעים" :🙁
ברור שלא, אבל זה עדיף על החרא הזה.

בכל מקרה לכל החבר'ה שאמרו שאי אפשר וכדומה, מה אני כבר יכול לעשות תגידו לי? לאיזה מכון אני אעבור?
יש מקבילים, ובמה זה יתרום? שאני אעשה פעם אחת, ואיזה מישהו יחליט פתאום שהוא רוצה לעשות מקבילים ויתחיל לצעוק ולקרוא למנהל המכון? זה כבר קרה פעם אחת.

בתכל'ס אני לא יודע מה להגיד לך... תציעו משהו ריאלי.

אני אומר בוא נשים ל-מ' הבן *** הזה מטען חבלה מתחת למכונית - גם יחסוך את הכאב ראש של המקבילים (כי הוא היחיד שמשתמש במתקן הזה במקום לעשות על הסולם השבדי כמו שצריך) וגם יהיה לנו קצת שקט במכון.

אהה וככה ידעו גם לא להתעסק איתנו.

ברור שלא, אבל זה עדיף על החרא הזה.

בכל מקרה לכל החבר'ה שאמרו שאי אפשר וכדומה, מה אני כבר יכול לעשות תגידו לי? לאיזה מכון אני אעבור?
יש מקבילים, ובמה זה יתרום? שאני אעשה פעם אחת, ואיזה מישהו יחליט פתאום שהוא רוצה לעשות מקבילים ויתחיל לצעוק ולקרוא למנהל המכון? זה כבר קרה פעם אחת.

בתכל'ס אני לא יודע מה להגיד לך... תציעו משהו ריאלי.
מה זה יחליט שהוא רוצה לעשות מקבילים ויתחיל לצעוק? מה זה השטויות האלה גבר אתה תפסת את המכשיר לכל הדבר. הוא רוצה להכנס איתך שידאג להוריד ולהעלות את המוט כל סט כמו בכל דברים שנכנסים איתך בסטים. אל תתן לאנשים לדרוך עלייך תעמוד על שלך אתה לא צריך להדפק כי החדר כושר שלך לא מאובזר. אין לאותו בנאדם על מה להתלונן כי זה לא עסק שלו איך אתה בוחר לעשות את התרגילים שלך ואיפה, אם הוא רוצה לעשות שיחכה כמו כל בנאדם אחר.
מקבילים כרגע זה הפתרון הכי ריאלי שיש לך כי זה הבנצ' בשיפוע ממש לא ריאלי.

קל לך להגיד את זה - אתה לא מכיר את המצב.

הבן אדם כולה תלמיד תיכון בן 15 (בלי לזלזל) והוא מגיע להתאמן בשעות הכי עמוסות ביום. ומדובר על מתקן משולב מקבילים ומתח שכמובן גם עושים בו גלגול אגן. תוסיף לזה את העובדה שיש במכון רק 2 סולמות שבדים אחד ליד השני באזור המזרנים (מה שאומר שאם מישהוא עושה שם תרגיל בטן הוא מנטרל את המתח\מקבילים) אז אוטומטית המתקן הזה נהפך לנצרך.

נכון שאם הוא תופס את המתקן אז כעקרון זו זכותו, אבל הוא בעצם מנטרל את המתקן לא לצורך המקורי שלשמו הוא קיים וזה דבר שאנשים (טיפשים בעיקר) לא רואים בעיין יפה.

בנוסף רוב האנשים שמתאמנים בשעה הזו אלו לא תלמידי תיכון אלא אנשים קצת יותר מבוגרים, וכל אדם שני בחדר כושר המחורבן הזה איכשהו מכיר את ההנהלה או הבעלים או שניהם.

למרות כל זה עוד אפשר איכשהו לעמוד על שלך בעניין - אבל מה שאי אפשר להתעלם ממנו ולבטל אותו זה העניין שהמתקן הזה נמצא בדיוק במעבר ופה קיים אלמנט של בטיחות גם שלו וגם של הסביבה, ורק מהסיבה הזו לא הייתי עושה את זה.

פשוט לעבור מכון.

• פותח/ת השרשור
זה לא שמעניין לי את הזין מה ההוא אומר, פשוט זה באמת במעבר, אז זה באמת בעייתי חח.

סעמק יונתן אבל לאיזה מכון לעבור?, עד כמה שידוע לי המכון הכי קרוב עם כלוב זה באזור הברזל או בהדר יוסף, וכל אלה מדובר על חצי שעה-שעה הליכה מהבית שלי.

מקסימום אני אאסוף אותך 😃

אגב מזה בדיוק החדר כושר בהדר יוסף ? רק שמעתי שמדובר במשהו ליגה, אבל אין לי מושג בכלל איפה זה, מה השם של המקום ושום פרט אחר.

ובגראז' אין לי מושג אם יש כלוב - אמרתי לך שחבר שלי זה לא פרמטר ומבחינתו כלוב גם יכול להיות סמית' מאשין. אמרת שתברר עם חבר שלך ולא עשית עם זה כלום.

• פותח/ת השרשור
כן חח, אני כל הזמן מדבר איתו ושוכח על מה רציתי לדבר איתו.
זהו אני יודע שבהדר יוסף יש איזה מכון, קורן מתאמן בו עד כמה שידוע לי, THE SUN.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית