עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולא רק זה, מזה לעזאזל הכדור הזה שטייל לעברך בסרטון האחרון? ועוד לקח להם חתיכת זמן לקחת אותו משם... מסוכן החרא הזה.העצה הכי טובה שאני יכול לתת היא להחליף מכון ברגע הראשון שתוכל.
עכשיו המשקל עדיין קל לך, אבל אני לא רואה אותך מטייל עם מעל 100 ק"ג על הגב.
חחחחח, עזוב אין מה לעשות, כל המכונים ברדיוס כמה קילומטרים ככה.ולא רק זה, מזה לעזאזל הכדור הזה שטייל לעברך בסרטון האחרון? ועוד לקח להם חתיכת זמן לקחת אותו משם... מסוכן החרא הזה.
אין דבר כזה.. גם אם המכון שלך נמצא בעזה הדבר הראשון הכי חשוב זה הבטיחות. וכדורים כאלה שמתעופפים להם פה ושם מסוכנים! עוד יכלת להתיישב על זה ואלוהים יודע מה היה קורה משם.חחחחח, עזוב אין מה לעשות, כל המכונים ברדיוס כמה קילומטרים ככה.
ככה שיש לי כמה אפשרויות, להמשיך לבקש שנים על גבי שנים שיביאו סטנד או כלוב, והם לא יביאו.
או ללכת חצי שעה-שעה למכון עם כלוב.
או להמשיך במכון הזה, עד שיהיה לי רישיון נהיגה לבד (שנתיים ומשהו) ולנסוע למכון נורמלי.
כן, טכניקה לקויה בהחלט מקשה על העלייה במשקלים. וכן להוציא חזה זה אומר שכל הגב העליון מכווץ ככה שיש לעמוד השדרה יותר יציבות.קיצקצ נראה לי אני אקנה אולסטאר.
תגיד, יכול להיות שהטכניקה הלקויה גם קצת מפריעה לי בעליית משקלים בסקוואט?
אגב, להוציא חזה זה סוג של כיווץ שכמות גם לא?
חחחחח, עזוב אין מה לעשות, כל המכונים ברדיוס כמה קילומטרים ככה.
ככה שיש לי כמה אפשרויות, להמשיך לבקש שנים על גבי שנים שיביאו סטנד או כלוב, והם לא יביאו.
או ללכת חצי שעה-שעה למכון עם כלוב.
או להמשיך במכון הזה, עד שיהיה לי רישיון נהיגה לבד (שנתיים ומשהו) ולנסוע למכון נורמלי.
ברור שלא, אבל זה עדיף על החרא הזה.side note: לי כבר יש מזמן רשיון נהיגה ואני בכל זאת הולך למכון שלנו (ולא בגלל שיש לי התחייבות לעוד שנה). זה מבאס את התחת ליסוע לחדר כושר בעיקר באזור שקרוב אלינו - חניה והכל.
כשיהיה לך רשיון תבין שזה לא רק "יש אוטו יאללה נוסעים" :🙁
מה זה יחליט שהוא רוצה לעשות מקבילים ויתחיל לצעוק? מה זה השטויות האלה גבר אתה תפסת את המכשיר לכל הדבר. הוא רוצה להכנס איתך שידאג להוריד ולהעלות את המוט כל סט כמו בכל דברים שנכנסים איתך בסטים. אל תתן לאנשים לדרוך עלייך תעמוד על שלך אתה לא צריך להדפק כי החדר כושר שלך לא מאובזר. אין לאותו בנאדם על מה להתלונן כי זה לא עסק שלו איך אתה בוחר לעשות את התרגילים שלך ואיפה, אם הוא רוצה לעשות שיחכה כמו כל בנאדם אחר.ברור שלא, אבל זה עדיף על החרא הזה.
בכל מקרה לכל החבר'ה שאמרו שאי אפשר וכדומה, מה אני כבר יכול לעשות תגידו לי? לאיזה מכון אני אעבור?
יש מקבילים, ובמה זה יתרום? שאני אעשה פעם אחת, ואיזה מישהו יחליט פתאום שהוא רוצה לעשות מקבילים ויתחיל לצעוק ולקרוא למנהל המכון? זה כבר קרה פעם אחת.
בתכל'ס אני לא יודע מה להגיד לך... תציעו משהו ריאלי.