הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאבד מסת שריר

~ZiBeNbErG~

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
לחברה אני כבר חצי שנה בחיטוב מתאמן חזק החד"כ ופשוט נלחם על מסת השריר שלי שמתפורררת לה לאט לאט אבל ממש לאט לאט) הורדתי מתחילת הדיאטה 15 קילו ואמול אחרי שנשקלתי הגעתי ליעד שקבעתי מלפני חצי שנה

לפני- 84ק"ג 22.3 % שומן אחרי- 69.2ק"ג 14.6% שומן בשבועות האחרונים התחלתי ממש להורד מסת שריר ובשבוע האחרון הייתי מאוד חולה אז בכלל הורדתי בנוסף עוד קילו שריר.

עכשיו חזרתי מהמחלה ויש לי מטרה- בשבוע שבועיים הבאים לעלות קילו וזה שיהיה רק שריר!!
מישהו יכול לתת לי טיפים איך עושים את זה מה בדיוק לאכול.

נ.ב אני מכיר טאת המאמר הזה שכתוב איך לא לאבד מסה רזה בחיטוב אבל בכל זאת למרות הכל אני מאבד:(

1. אתה מאבד שפיות עקב סינדרום שנקרא, בייספס שכולו היה שומן וכרגע מה שנשאר באמת.
2. אתה לא איבדת שריר.
3. אין לך מושג כמה % שומן היה לך לפני וכמה אחרי.
4. אתה לא יודע מה ירדת, משקל הוא פרמטר של שריר, נוזלים, שומן ולפעמים גם חלקיקי מוח.
5. איך נראת התוכנית תזונה והאימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
תלא כל כך הבנתי מה אמרת אם תוכל להסביר בשפה יותר פשוטה:P
ואני נמדד בטניטה של ח"דכ אחוזי שומן והכל אז זה דיי מדוייק...

משה, שמתי לב עכשיו שאתה גר בpubmed והתחלתי לצחוק, לצערי אני תקוע בימים אלה על הpubmed ועל ה sport discus בחיפוש אחר מאמרים לסמינריון שלי, האם אתה גם לומד או שאתה קורא מטא אנליזות של שלושים עמודים להנאתך?

תלא כל כך הבנתי מה אמרת אם תוכל להסביר בשפה יותר פשוטה:P
ואני נמדד בטניטה של ח"דכ אחוזי שומן והכל אז זה דיי מדוייק...
יופי, הידיעה החמה של היום, טינטה זה הדבר בין הלא מדוייקים שתמצא ביקום.
ידיעה חמה #2 דיברתי עברית, זו שפת האם שלך, מה שלא שלי.

משה, שמתי לב עכשיו שאתה גר בpubmed והתחלתי לצחוק, לצערי אני תקוע בימים אלה על הpubmed ועל ה sport discus בחיפוש אחר מאמרים לסמינריון שלי, האם אתה גם לומד או שאתה קורא מטא אנליזות של שלושים עמודים להנאתך?

פעם כן, אומנם לא 30 עמודים אבל 10-15 אם זה היה ממש מעניין אז הייתי יושב וקורה (בהתחלה גם לא הייתי מבין שום דבר, עם הזמן וגם עדיין לא הכל יש מעט הבנה).
בכל מקרה לא קראתי הרבה זמן מחקרים, קצת נמאס לי ואני גם לא במצב שבא לי.

• פותח/ת השרשור
אולי עברית היא שפת האם שלי אבל לא הבנתי לגמרי את סעיף 1 שלך לא קשור לעברית או אנגלית
ולגבי התזונה שלי משתדל לאכול 1900 קלוריות ולאכול כמות מספקת של חלבון..אין לי תפריט קבוע כי לצערי לא אני קובע מה אני אוכל במהלך היום(ארוחות של אבא ודיי מה שיש במקרר)
ובכל זאת אני אשמח לטיפים לגבי מאכלים שונים ועוד טיפים מועילים יותר מאשר "אתה פשוט מאבד שפיות"

[

פעם כן, אומנם לא 30 עמודים אבל 10-15 אם זה היה ממש מעניין אז הייתי יושב וקורה (בהתחלה גם לא הייתי מבין שום דבר, עם הזמן וגם עדיין לא הכל יש מעט הבנה).
בכל מקרה לא קראתי הרבה זמן מחקרים, קצת נמאס לי ואני גם לא במצב שבא לי.[/QUOTE]

כל הכבוד, טוב שיש חבר'ה רציניים כמוך, בשבילי זה סיוט אבל אני חייב לעשות את זה בשביל לסיים את התואר:152on:

תרגום של סעיף 1:
מה שאתה חשבת שזה שריר הוא, למעשה, שומן.
התרגום מופיע, אגב, בסעיף 2.

• פותח/ת השרשור
מזתומרת?! איך אתה יודע שלא איבדתי שריר? מאיפה אתה בטוח כל כך שזה נטו שומן?(הרי זאת מסה גוף רזה-ללא שומן)

. אתה מאבד שפיות עקב סינדרום שנקרא, בייספס שכולו היה שומן וכרגע מה שנשאר באמת.

אז איך זה שנגעתי לכמה שמנים כאלה בידים, ומרגישים שיש להם שם איזה אבן חזקה וגדולה?
אמת ניראה לכל השמנים האלה יש ידים יותר גדולות משאר הגוף

חחחחח יפה
אז כל השמנים עם הידים שמדי פעם משחקים במוט כיפוף מזויפים

1. אתה מאבד שפיות עקב סינדרום שנקרא, בייספס שכולו היה שומן וכרגע מה שנשאר באמת.
2. אתה לא איבדת שריר.
3. אין לך מושג כמה % שומן היה לך לפני וכמה אחרי.
4. אתה לא יודע מה ירדת, משקל הוא פרמטר של שריר, נוזלים, שומן ולפעמים גם חלקיקי מוח.
5. איך נראת התוכנית תזונה והאימונים שלך?

😲
אפשר הסבר?

• פותח/ת השרשור
הטניטה אולי לא מדוייקת אבל היא נותנת קנה מידה..נכון זה לא קל לאבד מסת שריר כשאתה אוכל 1900 אבל הבעיה היא שקשה לי להקפיד על המספר הזה בכלל שאני בדיאטה ובמיוחד שעכשיו הייתי שבוע חולה ולא אכלתי את ה 600 קלוריות ביום אפילו. אני רוצה להחזיר את השריר אז מישהו יכול לתת לי םה עצות שהם באמת מועילות

זה שוב פעם תלוי במטרה, בא"ש הנוכחי (במידה והערכה נכונה) אפשר להתחיל מסה, אבל אתה גם יכול להמשיך חיטוב, בכל מקרה במסה תעשה SS ותאכל כמו בהמה ותעלה המון מסת שריר. אני מציע שתעלה תמונה של הפרונט להערכה של א"ש, זה יהיה עדיף על המשקל שיש לך במכון.

כן
תעלה תמונות לפני ואחרי ברורות של פרונט ללא חולצה
רצוי גם תוכנית אימון
ומשקלי עבודה במאסה ובחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית