הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צבא

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
1. מישהו מכיר שיטה טובה להעלת חום ?(נמאס לי ללכת כל פעם ולשחק על משהו אחר רוצה משהו שאני פשוט מגיע וזהו)
שמעתי על לקחת DNP האם זה מסוכן אם אני לוקח את זה חד פעמים פעם ב?(נגיד פעם בשבוע)
2. למישה יש דרך טובה להוציא פטור זקן?(שמעתי על לשפשף אבקת כביסה מישהו יודע אם זה עובד או מסוכן?)

1. למה? תגיד תודה שאתה בריא.
אל תגע בDNP ואל תחשוב על תרופות וחומרים כימיים שמזיקים לגוף, זה לא חוקי מסיבות מסוימות, כנראה שלא צריך להבין יותר מדי כדי להבין שזה לא בריא לגוף.
פטור זקן? להתחזות לדתי

• פותח/ת השרשור
1. למה? תגיד תודה שאתה בריא.
אל תגע בDNP ואל תחשוב על תרופות וחומרים כימיים שמזיקים לגוף, זה לא חוקי מסיבות מסוימות, כנראה שלא צריך להבין יותר מדי כדי להבין שזה לא בריא לגוף.
פטור זקן? להתחזות לדתי
מאוחר מידי

1. רוב השיטות לא תמיד עובדות, או גורמות להעלאה זמנית שיורדת דיי מהר

2. סיכוי נמוך שיאשרו.

מכות עם כפית מתחת לקרסול עובדות אף על פי שזה כואב וזה גם תלוי ברמת המשחק שלך.
פטור זקן בגדול או שתהיה דתי או שיהיה לך אקנה חמור אין שיטה בטוחה להוציא את זה.

מכיר מישהו שניסה להוציא גימלים משתיית חלב.
הרופא לקח את כאבי הבטן שלו ברצינות, חשב שיש לו אפנדיציט ושלח אותו למיון בבית חולים.
בסופו של דבר שחררו אותו לסופ"ש, שזה מה שהוא רצה. אבל זה עלה לו קצת ביוקר.

המיון לא עלה לו כסף, אבל הוא באמת הרגיש חרא כי הוא שתה איזה 2 ליטר חלב בשעה.
בנוסף - הוא בילה את כל חמישי בסורוקה, ויצא הביתה רק בשישי בבוקר. לא נראה לי כיף גדול

המיון לא עלה לו כסף, אבל הוא באמת הרגיש חרא כי הוא שתה איזה 2 ליטר חלב בשעה.
בנוסף - הוא בילה את כל חמישי בסורוקה, ויצא הביתה רק בשישי בבוקר. לא נראה לי כיף גדול
צודק, שכחתי שאם אתה הולך למיון באופן עצמאי לוקחים ממך כסף.

לשתות חלב זה "עלה לו ביוקר"?

כן. כי רוב האנשים לא רגילים לשתות ליטר חלב או יותר ובדרך כלל מקיאים או משלשלים את החיים, לפעמים אפילו לפני שמגיע תורם לרופא בביקורופא ואז הם יוצאים בידיים ריקות (מכיר מישהו שזה קרה לו).
בכלל להיות מופנה למיון זה מבאס, הגימלים שם די בטוחים כי לרופאים לא אכפת אבל בקלות אפשר לשרוף שם יום שלם בהמתנה.

לא תמיד.
שבר, תגובה אלרגית עם סכנה למוות, תאונת דרכים ועוד.. אלו דברים שמאפשרים גישה ישירה למיון.

תמיד יש גישה ישירה למיון ההבדל שבלי הפניית רופא זה יעלה 850 שקל
אתה יכול ללכת למיון גם על נזלת
ואם אתה חייל אתה צריך להשיג טופס למרפאה ואז האחראי מרפאה של הבסיס מחליט אם הפנייה למיון מוצדקת או לא ואז על פי ההחלטה שלו נקבע אם אתה משלם בסוף או צהל ממן לך

תמיד יש גישה ישירה למיון ההבדל שבלי הפניית רופא זה יעלה 850 שקל
אתה יכול ללכת למיון גם על נזלת
ואם אתה חייל אתה צריך להשיג טופס למרפאה ואז האחראי מרפאה של הבסיס מחליט אם הפנייה למיון מוצדקת או לא ואז על פי ההחלטה שלו נקבע אם אתה משלם בסוף או צהל ממן לך
במידה וקיבלת ימי מנוחה במיון (ואני לא מכיר מישהו שלא קיבל), לא יכולים לטעון שהפנייה שלך למיון הייתה מיותרת ולכן ב99% יממנו לך את הביקור במיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית