נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
הבא שיקלל יעוף עד ראש השנה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
22 - תפקיד מסווגקוסטה בן כמה אתה ומה עשית בצבא?
איך אני אוהב אנשים כמוך. כל ישראלי שני פה רוצה להיות מסטורי כאילו היית בשב"כ,תעשייה אווירית או משהו בסגנון :D. אסור לחשוף סודות מדינה 🥷22 - תפקיד מסווג
מה האינטרס שלו? הוא כבר משוחרר במילא..איך אני אוהב אנשים כמוך. כל ישראלי שני פה רוצה להיות מסטורי כאילו היית בשב"כ,תעשייה אווירית או משהו בסגנון :D. אסור לחשוף סודות מדינה 🥷
כי פוליגרף זו פשוט ה-בדיקה..אולי עושים אצלו בדיקות פוליגרף אחת לתקופה כשהוא מגיע למילואים, לך תדע.
מה הקשר? אמרתי אם היא אמינה או לא?כי פוליגרף זו פשוט ה-בדיקה..
תגיד ואם אני לוקח ספידים\פרה וורקאוט\צורך כמויות גדולות של קפאין.. זה לא יעשה FALSE POSITIVE? כלומר אנשים שהמדדים שלהם גבוהים בגלל סיבות כמו: לחץ פיזי\נפשי,שימוש,איספור סיבות אחרות(אפילו אם לא ישנת כמה ימים).. אחרי שכבר עברת את הפוליגרף- איך אתה יודע שהכל היה בסדר במידה ושיקרת או אמרת חצאי אמת? הרי אתה לא כנה בבדיקת הפוליגרף או שכן? 😳עשיתי כמה פעמים פוליגרף לא כיף
תגיד ואם אני לוקח ספידים\פרה וורקאוט\צורך כמויות גדולות של קפאין.. זה לא יעשה FALSE POSITIVE? כלומר אנשים שהמדדים שלהם גבוהים בגלל סיבות כמו: לחץ פיזי\נפשי,שימוש,איספור סיבות אחרות(אפילו אם לא ישנת כמה ימים).. אחרי שכבר עברת את הפוליגרף- איך אתה יודע שהכל היה בסדר במידה ושיקרת או אמרת חצאי אמת? הרי אתה לא כנה בבדיקת הפוליגרף או שכן? 😳
אז אפשרי לרמות את זה בצורה כימית? לבלוע כדור מרגיע למשל ואז לשקר במצח נחושה בלי עליות של דופק\לחץ דם,זיעה וכו?מכיילים את המכשיר בתחילת הבדיקה. אפשר לומר שהבדיקה מבוססת עד שינויים במדדים ולא על ערכים אבסולוטיים.
אפשר הכל.אז אפשרי לרמות את זה בצורה כימית? לבלוע כדור מרגיע למשל ואז לשקר במצח נחושה בלי עליות של דופק\לחץ דם,זיעה וכו?
אז אם הם לא תקפות, ואין בדיקות אחרות.. מה הטעם להגיד שהיית מסווג? או לא לספר על מה שעשית בעבר אם זה לא תקף משפטית?אפשר הכל.
בדיקות פוליגרף לא תקפות בכלל במשפט הישראלי.
חי בסרט.22 - תפקיד מסווג
קול איזה סרט?חי בסרט.
כי עדין יש חוקים שמונעים מצך לעשות את זהאז אם הם לא תקפות, ואין בדיקות אחרות.. מה הטעם להגיד שהיית מסווג? או לא לספר על מה שעשית בעבר אם זה לא תקף משפטית?
במקום CATCH 22,קול איזה סרט?
כי עדין יש חוקים שמונעים מצך לעשות את זה
מעניין אם היית מדבר אחרת אם היית 3 שנים לא עושה כלום ולא באשמתך22 - תפקיד מסווג