הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צבא

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך
איך אני אוהב אנשים כמוך. כל ישראלי שני פה רוצה להיות מסטורי כאילו היית בשב"כ,תעשייה אווירית או משהו בסגנון :D. אסור לחשוף סודות מדינה 🥷
מה האינטרס שלו? הוא כבר משוחרר במילא..
אולי עושים אצלו בדיקות פוליגרף אחת לתקופה כשהוא מגיע למילואים, לך תדע.

עשיתי כמה פעמים פוליגרף לא כיף
תגיד ואם אני לוקח ספידים\פרה וורקאוט\צורך כמויות גדולות של קפאין.. זה לא יעשה FALSE POSITIVE? כלומר אנשים שהמדדים שלהם גבוהים בגלל סיבות כמו: לחץ פיזי\נפשי,שימוש,איספור סיבות אחרות(אפילו אם לא ישנת כמה ימים).. אחרי שכבר עברת את הפוליגרף- איך אתה יודע שהכל היה בסדר במידה ושיקרת או אמרת חצאי אמת? הרי אתה לא כנה בבדיקת הפוליגרף או שכן? 😳

תגיד ואם אני לוקח ספידים\פרה וורקאוט\צורך כמויות גדולות של קפאין.. זה לא יעשה FALSE POSITIVE? כלומר אנשים שהמדדים שלהם גבוהים בגלל סיבות כמו: לחץ פיזי\נפשי,שימוש,איספור סיבות אחרות(אפילו אם לא ישנת כמה ימים).. אחרי שכבר עברת את הפוליגרף- איך אתה יודע שהכל היה בסדר במידה ושיקרת או אמרת חצאי אמת? הרי אתה לא כנה בבדיקת הפוליגרף או שכן? 😳

מכיילים את המכשיר בתחילת הבדיקה. אפשר לומר שהבדיקה מבוססת עד שינויים במדדים ולא על ערכים אבסולוטיים.

מכיילים את המכשיר בתחילת הבדיקה. אפשר לומר שהבדיקה מבוססת עד שינויים במדדים ולא על ערכים אבסולוטיים.
אז אפשרי לרמות את זה בצורה כימית? לבלוע כדור מרגיע למשל ואז לשקר במצח נחושה בלי עליות של דופק\לחץ דם,זיעה וכו?

אז אפשרי לרמות את זה בצורה כימית? לבלוע כדור מרגיע למשל ואז לשקר במצח נחושה בלי עליות של דופק\לחץ דם,זיעה וכו?
אפשר הכל.
בדיקות פוליגרף לא תקפות בכלל במשפט הישראלי.

אפשר הכל.
בדיקות פוליגרף לא תקפות בכלל במשפט הישראלי.
אז אם הם לא תקפות, ואין בדיקות אחרות.. מה הטעם להגיד שהיית מסווג? או לא לספר על מה שעשית בעבר אם זה לא תקף משפטית?

אני יגיד לך תאמת מניסיוני עם הצבא - להוציא גימלים זה לא פתרון לכלום וזה סתם חרא וזה בכלל לא עוזר זה רק דוחה את הסבל בכמה ימים , אז עוד שלושה ימים תחזור למקום הזבל שאתה נמצא בו בצבא ולא מחר אפשר לחשוב גם ככה בסוף תחזור לשם בכמה ימים הקרובים - זה לא פתרון

הפתרון זה או להשלים עם איפה שאתה נמצא ולהתמודד עם כמה שזה חרא או לצאת משם עם קבן/כליאות/רפואי/משקית תש

נערך לאחרונה:
לא להתייחס יצאתי טונה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית