זה יהיה טוב.מה אתה רוצה שאני אביא? סטטיסטיקה?
אם לא אז אני רוצה שתתבטא יותר מדוייק ולא תקבע עובדות אם אתה לא יודע באמת שהן עובדות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה יהיה טוב.מה אתה רוצה שאני אביא? סטטיסטיקה?
אין כזה דבר. הצבא בחיים לא יפרסם סטטיסטיקה שמראות עד כמה הוא עגום. חופש המידע לא תקף לצה"ל.זה יהיה טוב.
אז אל תקבע עובדות.אף אחד פה לא באמת יכול לקבוע שום עובדה בנושא אלה אם כן הוא נמצא בגוף בכיר וגבוה בצבא.
נכון. זה כולל גם אותך.הכל פה זה דיבורים באויר, אף אחד פה לא באמת יכול לקבוע שום עובדה בנושא אלה אם כן הוא נמצא בגוף בכיר וגבוה בצבא.
וואלק אין על החטלהתפקיד המוגדר שלי היה פקיד אבל התפקיד האמיתי הוא אחראי סדרות ראשי, הספקתי לראות בשירות שלי דרדוויל, ג'סיקה ג'ונס, הרשימה השחורה משחקי הכס ועוד ועוד
אהה בעצם זה לא היה רק אני זה היה אני ועוד 150 איש בחטל תל השומר שבאו לסמן וי מ10 עד 13
מה זה ואיך הגעת לזה?וואלק אין על החטל
ואתה קצת מגזים עם ה 10 עד 13 ...
אני בא 9-10 עד 11-12 (לפעמים 13) וזה נחשב תש דיי גבוהה שאין להרבה
דרך אגב לפני שקוטלים אותי פה - התחננתי שישחררו אותי ולא הצלחתי להשתחרר ... כנראה שגם לא ניסיתי מספיק כי כבר קיבלתי תפקיד כזה אז לא היה לי כוח כבר( גם נשארה לי רק שנה וחצי כשנהייתי ג'וב טרור)
מה התפקיד שלך שמה? אני הייתי עובד רסר שמה תקופה, אחד מה18 עובדי רסר שיש לו חחח ושם עשיתי 10-13, ואז נהפכתי לפקיד של אלכס מהנהיגה והשעות שלי היו 9-14 או משהו כזהוואלק אין על החטל
ואתה קצת מגזים עם ה 10 עד 13 ...
אני בא 9-10 עד 11-12 (לפעמים 13) וזה נחשב תש דיי גבוהה שאין להרבה
דרך אגב לפני שקוטלים אותי פה - התחננתי שישחררו אותי ולא הצלחתי להשתחרר ... כנראה שגם לא ניסיתי מספיק כי כבר קיבלתי תפקיד כזה אז לא היה לי כוח כבר( גם נשארה לי רק שנה וחצי כשנהייתי ג'וב טרור)
מתי שירתת? העובדי רסר תכלס באים באיזה 8 ולפעמים גם נשארים עד 15מה התפקיד שלך שמה? אני הייתי עובד רסר שמה תקופה, אחד מה18 עובדי רסר שיש לו חחח ושם עשיתי 10-13, ואז נהפכתי לפקיד של אלכס מהנהיגה והשעות שלי היו 9-14 או משהו כזה
בשני המקרים אבל לא עשיתי כלום מהבוקר עד הצהריים
השעות שלך תש מטורף אבל אתה בא לשעה שעתיים שמה, הדוק מקנאים בך רצח שמה חח
מה שטוב לעובדי רסר שזה בלי תורנויותסיימתי שמה לפני איזה חמישה חודשים
וזה תלוי במצב רוח של הרסר, אני הייתי גר רחוק הוא היה מאשר לי להגיע ב10, ו2 זה הכי מאוחר שהוא השאיר אותנו וגם זה היה נדיר חח