אתה בטוח שזה רוב?
רוב האנשים כן רגילים לשתות קרטון חלב במכה? סך הכל הקטע של החלב זה טריק די ידוע להוצאת גימלים. גם א
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בטוח שזה רוב?
דברים פתאומיים זה ברור.לא תמיד.
שבר, תגובה אלרגית עם סכנה למוות, תאונת דרכים ועוד.. אלו דברים שמאפשרים גישה ישירה למיון.
1. מישהו מכיר שיטה טובה להעלת חום ?(נמאס לי ללכת כל פעם ולשחק על משהו אחר רוצה משהו שאני פשוט מגיע וזהו)
שמעתי על לקחת DNP האם זה מסוכן אם אני לוקח את זה חד פעמים פעם ב?(נגיד פעם בשבוע)
2. למישה יש דרך טובה להוציא פטור זקן?(שמעתי על לשפשף אבקת כביסה מישהו יודע אם זה עובד או מסוכן?)
3 שנים? למה שהוא ישקיע אפילו חצי דקה בשביל מערכת שלא שמה עליו זין,עושקת אותו ומה לא? מדבר מישהו שהיה במערכת 8 שנים מגיל 13, כשעוד לא גדל לך זקן צחצחתי נעליים,קמתי ב-5 ועשיתי אולי 5 טקסי השבעה.תפסיק להיות כוסית ולנסות לעקוץ את המערכת ותשקיע 3 שנים במדינה שאתה חי בה
1. כבר עשיתי (צריך לגוון לא?)1. תתלונן על שלשולים.
2. פטור זקן - תיקח לימון שפשף על הפנים ולך לרופא, זה יסדר לך את העניין 😃
אוקיי רק כי אתה אמרת ואתה יודע מה הסיפור שליתפסיק להיות כוסית ולנסות לעקוץ את המערכת ותשקיע 3 שנים במדינה שאתה חי בה
כרגע פקיד לצערי ועוד מעט עובר למשהו אחר לא יודע מה אפילו (כנראה גם פקיד)3 שנים? למה שהוא ישקיע אפילו חצי דקה בשביל מערכת שלא שמה עליו זין,עושקת אותו ומה לא? מדבר מישהו שהיה במערכת 8 שנים מגיל 13, כשעוד לא גדל לך זקן צחצחתי נעליים,קמתי ב-5 ועשיתי אולי 5 טקסי השבעה.
הרעל יורד אחרי 4 ימים בצינוק חשוך.
מי שעושק את המערכת כי יש לו תוכניות לעתיד שלו עצמו- לעבוד,ללמוד,להתקדם,לעזור למשפחה. כל הכבוד לו.
מי שלא יודע מה הוא רוצה לעשות בחיים אבל לא רוצה לשרת - זכותו. כך עושים היום 50 אחוז מהאוכלוסיה ויום אחד יהיה פה צבא מקצועי ולא החרא שיש עכשיו שנקרא החור השחור של מערכת הבטחון- תזרים אינסופי של כספים בלי סיבה וחיילים שבוזים. שמחפשים בפורומים איך להשיג פתור כזה או אחר,שוברים לעצמם אצבעות ועצמות,מזייפים אישורים. התרומה שלו יותר גדולה באזרחות מאשר בצבא. מה התפקיד שלך THE100?
אני יכול להציע לך איך לצאת מהצבא בצורה הכי מהירה ובלי כלא(למרות שאני ביקרתי שם). לעלות חום- יש מספיק דרכים, חיפוש קצר באינטרנט ותמצא.1. כבר עשיתי (צריך לגוון לא?)
2. חפשתי על זה דווקא כתוב שזה טוב לעור מה זה עושה?
אוקיי רק כי אתה אמרת ואתה יודע מה הסיפור שלי
כרגע פקיד לצערי ועוד מעט עובר למשהו אחר לא יודע מה אפילו (כנראה גם פקיד)
אם אתה רוצה אני אכתוב לך את כל הסיפור בפרטי בכל מקרה יש לך הצעות בנוגע למה ששאלתי
אשמח לשמוע לגבי היציאה מהצבא אבל הקטע שזה תמיד נפשי ולא באלי (ההורים גם לא תומכים אז זה בעיהאני יכול להציע לך איך לצאת מהצבא בצורה הכי מהירה ובלי כלא(למרות שאני ביקרתי שם). לעלות חום- יש מספיק דרכים, חיפוש קצר באינטרנט ותמצא.
לכולם יש סיפור של צבא- ורק אתה מחליט מתי לגמור אותו. עוד יחתימו אותך ר\קבע.. שנה בצבא בתפקיד זותר- 0 תרומה לעצמך וקצת תרומה למדינה. שנה באזרחי- 50 אלף בכיס, המדינה מרוויחה עליך(רכישת רכב,מעמ,ביטוח לאומי ומס הכנסה). הצבא נותן לך זמן לחשוב מה תרצה לעשות בחיים. אם התפקיד הבא שלך לא יקדם אותך בשום כיוון- תעשה לעצמך ולמדינה טובה ותצא על רפואי\נפשי. כמה מאות שקלים,קצת משחק ואתה בחוץ.
לקבל פתור זקן אפשר באמצעות תגובה אלרגית,חיכוך,סיבה דתית,חומצה ואפילו שמעתי על פתור זקן מסיבה נפשית(נשמע כמו בדיחה), אבל אתה יכול להגיד שהאור שלך שמה מכואר ויש לך פוסט טראומה מזה שאנשים צוחקים עליך.
את האמת לא אכפת לא לי ולא לצבא מה הסיפור שלך.אוקיי
א. לא שאלתי אותך אם אתה רוצה לדעת מה הסיפור שלי אבל כל הכבוד שענית על זהאת האמת לא אכפת לא לי ולא לצבא מה הסיפור שלך.
הרוב עושים את זה כי אתה חייב לעשות וזה חוק ,אם מוציאים אותך כלא מתאים אז ישחררו אותך מהשירות.
אם מתנדבים עושים וחלק עם בעיות קשות אז למה אתה לא תתן 3 שנים ותעשה את שלך גם אם אתהמרגיש שזה בזבוז זמו.
זה עוףט!פיקא. לא שאלתי אותך אם אתה רוצה לדעת מה הסיפור שלי אבל כל הכבוד שענית על זה
ב. לא זכור לי שבקשתי פה חוות דעת על מה שאני עושה ומה לתת או לא לתת לא רוצה לעזור מוזמן לא להגיב
תחזור להיות מצחיק בלוג שלךזה עוףט!פיק
שמתי ליים זה מה שהיה בבית חחח לא עבד לימון כן אמור לעבוד?(ואתה אומר את זה מנסיון?)1. תתלונן על שלשולים.
2. פטור זקן - תיקח לימון שפשף על הפנים ולך לרופא, זה יסדר לך את העניין 😃
מעדיף לצחוק פה , יש יותר חומר.תחזור להיות מצחיק בלוג שלך
שמתי ליים זה מה שהיה בבית חחח לא עבד לימון כן אמור לעבוד?(ואתה אומר את זה מנסיון?)
במקומך במקום לצחוק פה הייתי מתמקד ב להבין איפה אתה טועה כי הדבר היחיד שמצחיק זה במשקלים שלךמעדיף לצחוק פה , יש יותר חומר.
זה המשקלים שלך ולא במשקלים שלך.במקומך במקום לצחוק פה הייתי מתמקד ב להבין איפה אתה טועה כי הדבר היחיד שמצחיק זה במשקלים שלך
על סמך מה קבעת את העובדות האלה ?תיקון אוטומטי בטלפון מוזמן לזיין למישהו אחר את השכל ולא להגיב
בכל מקרה אני יותר לא מתכוון להגיב למטחמטם כמוך