הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בלט דיסק

ron119506

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
לפני שנתיים גילתי שיש לי בלט דיסק -כימעט פריצת דיסק
והייתי מאוד חלש אז התחלתי להתאמן בחדר כושר חיזקתי את הגב וכבר לא כואב לי עכשיו אני רוצה לעשות SS ואני לא יודע עם זה מסוכן לעשות סקוואט ,דד ליפט עשיתי עד עכשיו והגעתי כבר לדד ליפט 100 קילו אני לא מרגיש עומס על הגב אבל המאמן אומר לי שזה מסוכן וזה ואני לא כמו כל אחד והרמה לא נכונה אני יכול להיות נכה לכל החיים..
האם להמשיך להתאמן SS או לא כדאי לעשות דד ליפט או סקוואט

• פותח/ת השרשור
מאוד השתפר אז לא הצלחתי לזוז היום אני שור , בבדיקות אומרים שאני כבר לא מוגבל בתנועה ורופא ממומחה אמר לי שאני יכול להתאמן ולעשות הכל אבל עדיין אני לא יודע עם זה מסוכן או שזה כמו כל אחד

בעיקרון אף אחד לא יכול להמליץ לך כאן שום דבר מבלי לדעת ולראות את המצב הרפואי שלך וגם עם כך אני בספק כי אף אחד כאן לא הוסמך לכך.
אישית, הייתי מתחיל SS אבל באיזי ולא לפי התוכנית המקורית, זה יקח לך יותר זמן אבל תהיה יותר בטוח.
הכוונה שלי היא לא לעלות משקל כל אימון אלא כל מספר אימונים, כשתרגיש שאתה 100% נוח עם המשקל תעלה במשקל, כך בכל תרגיל.
אל תגזים כמובן ותעשה 10 אימונים אותו משקל, אם אתה מרגיש כאב הכי קטן, חוסר נוחות או משהו בסיגנון, זרוק את זה - התוכנית לא בשבילך.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי זה מה שאני יעשה בנתיים לא הרגשתי שום דבר קשה לי מבחינת הגב סקוואט אני 90 קילו קצת קשה ודד ליפט 100 קילו גם קצת קשה אבל לא מרגיש כאב בגב אני מרגיש את השרירים של הגב תחתון אבל זה לא קשור לכאבי גב [אני יודע מה ההבדל בין כאבי שרירים אחרי אימון לבין כאבי גב ]

רק שתדע שמילה של רופא > מילה של ווינגייטר.
מחזק, אם הרופא אמר שאתה יכול לעשות הכל אז כנראה שהוא יודע מה הוא אומר. גם נראה לי שבסקוואט 90 כבר היית מרגיש משהו אם עדיין הייתה בעיה, כמובן שאני לא רופא או משהו כזה אז אני לא מוסמך לקבוע, אני הייתי עושה SS כמו שמשה אמר עם הקפדה מקסימלית על הטכניקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית