נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
שבוע הבא מסיים עם 270 וחזרה ל5X5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פריצת דיסק אחי.הגב גבר.
פריצת דיסק אחי.
זה היה בהומור.לא נמאס לך כבר מכל ההערות האלה שנותנים לך על הגב? בכל מקום אפשרי גם בפייסבוק אני רואה שאנשים לא מפסיקים להציק עם זה
זה פשוט לא יאומן
לנושא: משקל אדיר לדעתי אהבתי מאוד
שוברים את הסטיגמות האלה, לאט לאט. 😃לא נמאס לך כבר מכל ההערות האלה שנותנים לך על הגב? בכל מקום אפשרי גם בפייסבוק אני רואה שאנשים לא מפסיקים להציק עם זה
זה פשוט לא יאומן
לנושא: משקל אדיר לדעתי אהבתי מאוד
זה פשוט לא יאומן
חחח סה"כ גולניללא רצועות, ללא Cut The Cord
🙌🙌🙌
זה היה בהומור.
גם אצלי במכון עצרו אותי היום באמצע סט של PR בטענה שאני "שובר את הגב" (אני מעגל רק את הגב העליון כי ככה הגב התחתון לא מתעגל לי) חייב להחליף מכון 😵התכוונתי האמת באופן כללי, לא ספצפית אליך
bruhאני לא מבין מה קורה עם הגב שלך.
יש לי חבר טוב מאוד שיש לו 2 פריצות אחת בצוואר ואחת בגב התחתון ויש לו 200 דד לסינגל והגב ישר והכל טוב - נכון החזרות והמשקל שלך הרבה יותר מרשימים אבל אתה די פוצע את עצמך. תחזק את הליבה ואת הגב יעזור לך פלאים. או לעבוד 75 אחוז תנועה גם יעזור לך פלאים. שים מדרגה שחורה מתחת לפלטות תגביה טיפה את המוט ויעשה לך ניסים לגב.
אני לא מבין מה קורה עם הגב שלך.
יש לי חבר טוב מאוד שיש לו 2 פריצות אחת בצוואר ואחת בגב התחתון ויש לו 200 דד לסינגל והגב ישר והכל טוב - נכון החזרות והמשקל שלך הרבה יותר מרשימים אבל אתה די פוצע את עצמך. תחזק את הליבה ואת הגב יעזור לך פלאים. או לעבוד 75 אחוז תנועה גם יעזור לך פלאים. שים מדרגה שחורה מתחת לפלטות תגביה טיפה את המוט ויעשה לך ניסים לגב.
לא כל-כך מאמין בניסים, אבל למה אתה חושב שיש לי בעיה כלשהי בגב?יעשה לך ניסים לגב.
שמעתי שTRX הכי טוב לזה. כדאי לך לנסותתחזק את הליבה.
תלבה את החוזק.תחזק את הליבה.