הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 260KG ל-3X8 ללא חגורה

פריצת דיסק אחי.

לא נמאס לך כבר מכל ההערות האלה שנותנים לך על הגב? בכל מקום אפשרי גם בפייסבוק אני רואה שאנשים לא מפסיקים להציק עם זה

זה פשוט לא יאומן

לנושא: משקל אדיר לדעתי אהבתי מאוד

לא נמאס לך כבר מכל ההערות האלה שנותנים לך על הגב? בכל מקום אפשרי גם בפייסבוק אני רואה שאנשים לא מפסיקים להציק עם זה

זה פשוט לא יאומן

זה היה בהומור.

• פותח/ת השרשור

זה פשוט לא יאומן

שוברים את הסטיגמות האלה, לאט לאט. 😃

התכוונתי האמת באופן כללי, לא ספצפית אליך
גם אצלי במכון עצרו אותי היום באמצע סט של PR בטענה שאני "שובר את הגב" (אני מעגל רק את הגב העליון כי ככה הגב התחתון לא מתעגל לי) חייב להחליף מכון 😵

אני לא מבין מה קורה עם הגב שלך.
יש לי חבר טוב מאוד שיש לו 2 פריצות אחת בצוואר ואחת בגב התחתון ויש לו 200 דד לסינגל והגב ישר והכל טוב - נכון החזרות והמשקל שלך הרבה יותר מרשימים אבל אתה די פוצע את עצמך. תחזק את הליבה ואת הגב יעזור לך פלאים. או לעבוד 75 אחוז תנועה גם יעזור לך פלאים. שים מדרגה שחורה מתחת לפלטות תגביה טיפה את המוט ויעשה לך ניסים לגב.

יש לי חבר טוב מאוד שיש לו 2 פריצות אחת בצוואר ואחת בגב התחתון ויש לו 200 דד לסינגל והגב ישר והכל טוב - נכון החזרות והמשקל שלך הרבה יותר מרשימים אבל אתה די פוצע את עצמך. תחזק את הליבה ואת הגב יעזור לך פלאים. או לעבוד 75 אחוז תנועה גם יעזור לך פלאים. שים מדרגה שחורה מתחת לפלטות תגביה טיפה את המוט ויעשה לך ניסים לגב.
bruh

תודה,היה חסר לי קצת לצחוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית