הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטן מאוד חלשה

• פותח/ת השרשור Kapara
  • פורסם בתאריך

Kapara

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
3
71
0
אהלן, בקצרה קצת רקע, אני מתאמן 4 שנים במצטבר, בלה בלה בלה, עם מאמן שנתיים, שנה באתי פעם בחודש, קיצור שלושת השנים זה לא נחשב, אבל זה הביא לי טיפ טיפונת הד סטארט השנה.
קיצור השנה החלטתי שנמאס, בלה בלה בלה, הורדתי מ36 - 38 % שומן לפי קליפס ומשקל חכם, ל8 - 10 % שומן לפי קליפס ומשקל חכם שמאמן שמוסמך בקליפ בדק לי, לא מאמן שלא מבין בקליפס.

קיצור, כל השנה שהייתי בחיטוב עבדתי AB, ועברתי לABC באמצע, מכיוון שכבר הייתי "3 שנים" בAB עשיתי צעד מטומטם שלא ידעתי מה ההשלכות שלו והייתי כל כך נחוש בדעתי כבר להתחיל מסה ולגדול ואמרתי למאמן שלי, לא משנה מה, תביא לי ABC, כמובן, מאמן של ווינגייט, הביא לי טי באר ובכלל לא לימד אותי איך לעשות וקיבלתי דלקת בכתף.

קיצור, כל מה שלמעלה סתם רקע אפשר להתחיל מפה.
ברגע שהתחלתי ABC הפסקתי להתאמן על הבטן, לאט לאט, מ6 פעמים בשבוע, הורדתי ל4, ל3, 1 וזהו, אבל זה לא זה, תמיד היית לי בטן חלשה, גם אחרי שהורדתי 18 קילו, ושהייתי 8% שומן, הייתי מאוד נחוש לקבל קוביות ושיבלטו לי האלכסונים, הם פשוט אף פעם לא בלטו, עכשיו, איך אני יכול לחזק את הבטן שלי, אני מדבר עם פוואר ליפטר כרגע הוא בחופשה ואחרי זה בכנס באילת אבל כשהוא יחזור אני כנראה אעשה איתו תפריט לSS, אבל איך אני יכול לחזק את הבטן, או שאני פשוט אתן לדדליפט בSS לחזק לי את השרירי ליבה ?

בלה בלה בלה

בלה בלה בלה

אפשר להתחיל מפה

be7.jpg

או שאני פשוט אתן לדדליפט בSS לחזק לי את השרירי ליבה ?

כמתאמן מתחיל - תרגילי הבסיס יבנו לך ליבה חזקה מספיק כהתחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית