הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה על הארבע ראשי בmadcow?

• פותח/ת השרשור bro
  • פורסם בתאריך

bro

משתמש מתחיל
48
26
נק' מוניטין:
37
48
26
אהלן, החלטתי לתת ללינארית הזדמנות מכיוון שאני כבר לא מתקדם במשקלים. עברתי כבר SS ותכניות בילדינג סטנדרטיות.
הסקוואט עומד על 5*140, הדדליפט על 5*160 על משקל גוף 72..

השאלה שלי היא כזו:
אני עושה לאו בר וגם ככה השרשרת האחורית שלי סופר דומיננטית והקוואדס שלי בפיגור(לפחות ויזואלית והרגשה אחרי הסקוואט..), לדעתכם אני יכול להוסיף עבודה מבודדת עליו נגיד ל2-3 סטים, אפילו במקום הבק-אוף סט באימון C?

אתה יכול, אבל זה מאד מוזר לי שהקוואדס שלך בפיגור בגלל LB. הם עובדים קשה מאד גם בסקוואט כזה.
למה שלא תנסה לעשות את ה-backoff עם HB למשל?

אהלן, החלטתי לתת ללינארית הזדמנות מכיוון שאני כבר לא מתקדם במשקלים. עברתי כבר SS ותכניות בילדינג סטנדרטיות.
הסקוואט עומד על 5*140, הדדליפט על 5*160 על משקל גוף 72..

השאלה שלי היא כזו:
אני עושה לאו בר וגם ככה השרשרת האחורית שלי סופר דומיננטית והקוואדס שלי בפיגור(לפחות ויזואלית והרגשה אחרי הסקוואט..), לדעתכם אני יכול להוסיף עבודה מבודדת עליו נגיד ל2-3 סטים, אפילו במקום הבק-אוף סט באימון C?
וואו אחלה משקלים להתחיל את הלינארית

• פותח/ת השרשור
למה שלא תנסה לעשות את ה-backoff עם HB למשל?

אם לומר את האמת, גם כשאני עושה פרונט סקוואט, ונגיד והחלטתי לקום ממש תפוס למחרת עם נפח גבוה, הגלוטס והאמסטרינג יקבלו את מירב העומס.. אחת הסיבות שבחרתי בLB זה שהHB שלי נראה כמו לאו בר. אולי אנסה לתת סט אחד קל בפשיטה לפני הבק אוף, אולי זה יעורר את השריר הזה מעט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית