הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאיזה משקלים (או רטיו) צריך להשתמש בחגורה בדדליפט,סקוואט ופרס ?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
האג'נדה שלי היא לא להשתמש בחגורה ולתת לגוף לסחוב את כל המשקל ולהתקדם בצורה הרמונית אבל אני עדיין לא במשקלים של אנשי הפורום הוותיקים ואני רואה כאן בפורום שכמעט כולם שמגיעים למשקלים כבדים משתמשים בחגורה.
האם נכון להגיד שרטיו של קרוב לפי 2 משקל גוף בדדליפט, פי 1.5 משקל גוף בסקוואט ו-80% ממשקל גוף בפרס אז מומלץ להתחיל לשים חגורה בכדיי להימנע מפציעות ?

אני באמת צריך להסביר לך למה לא צריך חגורה בשביל להתקדם?
לא חייבים אף אביזר כדי להתקדם. לא חכורה, לא נעליים ואפילו לא מגנזיום.
בראש ובראשונה זאת בחירה של המתאמן איך בא לו להתאמן.
בנוסף יש שיקולים מקצועיים האם עדיף להרים x קילו יותר עם ציוד או לא. בחירה נבונה תהיה בהתאם ליכולות/חולשות של המתאמן.

• פותח/ת השרשור
לא חייבים אף אביזר כדי להתקדם. לא חכורה, לא נעליים ואפילו לא מגנזיום.
השאלה היא האם אביזר מסוים יכול להוריד מהמתאמן סיכוי להיפצע, נניח אני משתמש ברצועות לשורש כף היד בבנץ', יכול להיות שבלי הרצועות האלה הייתי מסכן את שורש כף היד, אז נכון שעם טכניקה מושלמת לא צריכה להיות בעיה אבל לעתים אנחנו מזייפים קצת במשקל כבד בחזרה האחרונה, תגובה אינסטנקטיבית של הגוף, אותו דבר יקרה גם בדדליפט ואם חגורה תמנע ממני להיפצע במקרים מסוימים אז אולי זה כן שווה

השאלה היא האם אביזר מסוים יכול להוריד מהמתאמן סיכוי להיפצע, נניח אני משתמש ברצועות לשורש כף היד בבנץ', יכול להיות שבלי הרצועות האלה הייתי מסכן את שורש כף היד, אז נכון שעם טכניקה מושלמת לא צריכה להיות בעיה אבל לעתים אנחנו מזייפים קצת במשקל כבד בחזרה האחרונה, תגובה אינסטנקטיבית של הגוף, אותו דבר יקרה גם בדדליפט ואם חגורה תמנע ממני להיפצע במקרים מסוימים אז אולי זה כן שווה
אל תתייחס לחגורה כמונעת פציעות

המטרה שלי עם החגורה היא למזער סיכון לפציעה, מבחינת התקדמות נראה לי שיש לי עוד מספיק לאן להתקדם במיוחד בסקוואט ודדליפט, בכל אופן עד שאקבל החלטה, האם החגורה הזאת נחשבת טובה ? ,המחיר יותר סביבות 400 שקל, נראה לי עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות חגורה אחת לכמה שנים טובות:

Powerlifting Lever 13mm Blue Belt - IPF APPROVED titan pioneer inzer best belts

לא בטוח שהלינק שנתת הוא חגורה לכמה שנים טובות.
הם רושמים בכותרת Brand Names אבל שום אזכור בתיאור הפריט ליצרן.

• פותח/ת השרשור
לא בטוח שהלינק שנתת הוא חגורה לכמה שנים טובות.
הם רושמים בכותרת Brand Names אבל שום אזכור בתיאור הפריט ליצרן.
כן, מורן כבר העיר את תשומת ליבי, שלחתי הודעה למוכר ושאלתי האם המוצר הוא אורגינל, נראה שיש לו 98% חוות דעת טובה, אני מניח שהוא יגיב עם תשובה אמיתית.

אני באמת צריך להסביר לך למה לא צריך חגורה בשביל להתקדם?
ברור שאפשר להתקדם גם בלי, אבל זה כלי עזר שלא גורע מהיכולות של המתאמן להתקדם ללא חגורה בניגוד לרצועות ששם זה כן מונע.

המטרה שלי עם החגורה היא למזער סיכון לפציעה
תשמור על הטכניקה והפציעות לא ימהרו לבוא.
חגורה לעולם לא באה על חשבון טכניקה. (בכללי, לא מכוון אליך)

• פותח/ת השרשור
חגורה לעולם לא באה על חשבון טכניקה. (בכללי, לא מכוון אליך)
זה ברור, הכוונה שלי הייתה שחגורה יכולה למנוע פציעה אם במקרה בחזרה אחרונה יש זיוף בטכניקה וזה קורה לעתים כשהגוף מזייף באופן לא רצוני , הרי הטכניקה היא לא אותה טכניקה ב 100% אם עושים סקוואט 100 קילו או 160 קילו (למתאמן שה RM5 שלו הוא 160 נניח)

אם במקרה בחזרה אחרונה יש זיוף בטכניקה
גם עם חגורה הזיוף יכול להגיע.
חגורה לא עזרה לי להימנע מבאט ווינק או קריסה של החזה בסקוואט, לא עזרה לי לא לאבד כיווץ בגב התחתון בדדליפט ולא עזרה לי לא להגיע לאובר אקסטנשן בפרס.
היתרונות שלה מאוד ברורים, אבל זה לא פיתרון קסם לזיופים או כשלים בטכניקה.
זה שיש לחץ תוך בטני חזק שנותן תמיכה לעמוד השדרה זה מעולה, אבל זה לא יתקן אותך באופן אוטומטי בכשלים.

• פותח/ת השרשור
זה נראה אורגינל ? ,העובי פה הוא 10 מ"מ לעומת השני שהיה 13 מ"מ ,כמה קריטי העובי ?

Weight Lifting Lever Belt Training Inzer Strap Power Lifting Guaranteed SALE!!!!
תשאל את המוכר אם החגורה באמת מתוצרת אינזר (אני בספק), שים לב שבתאור המוצר לא מופיע אינזר אלא רק בכותרות..
ראיתי חגורה של "אינזר" שמישהו קנה מאיביי ב 70$, העור לא היה קשיח באותה מידה והאבזם שלו נשבר אחרי חודש של שימוש.

• פותח/ת השרשור
תשאל את המוכר אם החגורה באמת מתוצרת אינזר (אני בספק), שים לב שבתאור המוצר לא מופיע אינזר אלא רק בכותרות..
ראיתי חגורה של "אינזר" שמישהו קנה מאיביי ב 70$, העור לא היה קשיח באותה מידה והאבזם שלו נשבר אחרי חודש של שימוש
כן, זה החשש שלי, מסתבר שיש נוכלים בכל העולם ולא רק בישראל 😃
מאיפה הכי בטוח לקנות ?

האתר הזה נראה אמין לא ?

METAL Powerlifting Belt "stiff model" (IPF approved) / METAL Powerlifting Gear - Belts (IPF approved) / METAL SPORT STORE

אני רואה חגורה של טיטאן כולל משלוח ב 109 דולר, מחיר החגורה הוא 69 דולר ככה שגם מכס לא צריך לשלם (סה"כ 420 שקל)

Competition 13mm Single Prong Belt
זה לא של טיטאן, זה חגורת הבית של האתר.

אין קיצורי דרך, חגורה טובה עולה באיזור ה100$ +- לפני משלוח.
היתה חגורה תוצרת הארץ עם תגובות ורשמים טובים. חפש בפורום.

כן, זה החשש שלי, מסתבר שיש נוכלים בכל העולם ולא רק בישראל 😃
מאיפה הכי בטוח לקנות ?

האתר הזה נראה אמין לא ?

METAL Powerlifting Belt "stiff model" (IPF approved) / METAL Powerlifting Gear - Belts (IPF approved) / METAL SPORT STORE
לא מכיר, אם יש לך מי שיביא חגורה מארה"ב הייתי הולך על אינזר, אם לא הייתי רוכש מטיטאן בארץ, אם כבר החלטת לרכוש חגורה עדיף שזו תהיה שתחזיק לך הרבה שנים גם אם היא עולה 20$ יותר. (לדעתי אני אתפגר לפני האינזר)

@שוהם.

סאן לת'ר פאוורליפטינג בלטס, חברה קטנה בארץ שמייצרת ציוד בהזמנה אישית לפאוורליפטינג.

חגורות מאוד איכותיות עם שם טוב בארץ, עשרות משתמשים מרוצים. (שחלקם חזקים מאוד עם סקוואטים ודדליפטים מעל רבע טון).
מחירים מאוד רציונאלים לאיכות העבודה + אחריות לכל החיים (!!!), כשהיצרן והיבואן קרובים מאוד גאוגרפית זה פי 100 יותר שווה מאחריות לכל החיים מאינזר, טיטאן, מטאל וכו'.
מבצעים גם עיצוב על פי בקשתך - צבע, כיתוב, תמונה של הכלב, תמונה של סבא יוסף ז"ל ועוד.
אני יודע מה תהיה החגורה הבאה שלי, ואתם?

לפרטים תשלחו לשוהם ה"פ.

@שוהם.

סאן לת'ר פאוורליפטינג בלטס, חברה קטנה בארץ שמייצרת ציוד בהזמנה אישית לפאוורליפטינג.

חגורות מאוד איכותיות עם שם טוב בארץ, עשרות משתמשים מרוצים. (שחלקם חזקים מאוד עם סקוואטים ודדליפטים מעל רבע טון).
מחירים מאוד רציונאלים לאיכות העבודה + אחריות לכל החיים (!!!), כשהיצרן והיבואן קרובים מאוד גאוגרפית זה פי 100 יותר שווה מאחריות לכל החיים מאינזר, טיטאן, מטאל וכו'.
מבצעים גם עיצוב על פי בקשתך - צבע, כיתוב, תמונה של הכלב, תמונה של סבא יוסף ז"ל ועוד.
אני יודע מה תהיה החגורה הבאה שלי, ואתם?

לפרטים תשלחו לשוהם ה"פ.
אהבתי את הפרסום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית