הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם באיה נאפה זורמות יותר מאשר ב- פולין, הונגריה, סלובקיה, ואוסטריה

• פותח/ת השרשור Roie S
  • פורסם בתאריך
מדדתי את ה deep sea.
נראה כמו שעון קיר על היד שלי, זה הדייבר היחידי של רולקס שאני אוהב, הסאב מרינר טו טון נראה מצועצע.
כנראה שאלך על דייט גאסט עם הלוח האפור, אבל חולם על הזהב וורוד.
משהו בי דוחף לא ללכת ללמוד, לעבוד עוד קצת ולקנות את השעונים האלו.

דיפ סי סתם גדול
סאב הוא נצחי , הכי יפה לדעתי זה הזהב לבן עם התצוגה הכחולה.
כל שעון שאני מכיר בזאב ורוד הוא יפה (חוץ מהובלוטים של ערסים) אני בכלל אוהב שעונים של 40mm ולא 44 כמו היאכטמאסטר2 והסקיירולר.

תקנה שעון אחד תלך איתו כמה שנים ותשדרג זאת ההמלצה שלי.
אני בבעיה כי אני כל כך אוהב את הסאב שלי ולא בא לי להפרד ממנו נקשרתי אליו.

• פותח/ת השרשור
אני יכול לשקר לגבי הגיל שלי, השאלה האם באיה נאפה בנות יותר זורמות ביחס לערים גדולות במרכז\מערב אירופה?

• פותח/ת השרשור
אנשים נראה לי אני מתחיל להתפכח- זה מטומטם לנסוע לחו"ל רק כדי להכיר נשים. מקסימום זה לעבור לגור במרכז אבל לא לנסוע לטיול למקום שהאופי שלו בכלל הפוך משלי- רק כדי להכיר..

דיפ סי סתם גדול
סאב הוא נצחי , הכי יפה לדעתי זה הזהב לבן עם התצוגה הכחולה.

אני בבעיה כי אני כל כך אוהב את הסאב שלי ולא בא לי להפרד ממנו נקשרתי אליו.

אתה מתכוון לסאבמרינר שעולה ~ 30K?
כל פעם שאני רואה את המחירים אני מייד מתנחם בכך שלפחות אוכל לצלול איתו איזה 300 מטר ולא יירטב לי הבפנים שלו : ))

אתה מתכוון לסאבמרינר שעולה ~ 30K?
כל פעם שאני רואה את המחירים אני מייד מתנחם בכך שלפחות אוכל לצלול איתו איזה 300 מטר ולא יירטב לי הבפנים שלו : ))

אני מניח שהרבה יותר קל להתנחם במה שציינת מלהתנחם בעובדה שבזבזת 30 אלף על חתיכת צמיד מנצנץ רק בגלל מה שאנשים יחשבו כשהם יראו אותך שם אותו.

סאב לא עולה 30,זה מחיר של טו טון יד שניה.
זכותו להוציא סכום כזה בשביל מטרה כזו, בדיוק כמו שאנשים מוציאים 15K ללכת לטומרו לנד לעשות קצת טריפים לשמוע מוזיקה ולחזור.

אני מניח שהרבה יותר קל להתנחם במה שציינת מלהתנחם בעובדה שבזבזת 30 אלף על חתיכת צמיד מנצנץ רק בגלל מה שאנשים יחשבו כשהם יראו אותך שם אותו.
איש איש וסדר העדיפות שלו, אבל רולקס זאת "השקעה" יחסית טובה. זה פריט שאתה משתמש בו כל יום ושומר על הערך שלו

כמובן שאם אתה צריך לבחור בין שכר לימוד לאוניברסיטה או רולקס עדיף שתלך ללמוד.
אבל בהשוואה למסך טלויזיה 60 אינטש אני הייתי בוחר בשעון

זכותו להוציא סכום כזה בשביל מטרה כזו, בדיוק כמו שאנשים מוציאים 15K ללכת לטומרו לנד לעשות קצת טריפים לשמוע מוזיקה ולחזור.

לגמרי, או נגיד כמו שזכותו לקחת ערימה של כסף ולשרוף אותה. זו זכותו אז לא לא יכול להיות שזה מטומטם לחלוטין, כי אחרת לא היה לו את הזכות הזו.

לגמרי, או נגיד כמו שזכותו לקחת ערימה של כסף ולשרוף אותה. זו זכותו אז לא לא יכול להיות שזה מטומטם לחלוטין, כי אחרת לא היה לו את הזכות הזו.

ומטומטם זה מה שאתה מגדיר כמטומטם. ניחשתי נכון?

תוכל לפתוח מפלגה שאוסרת על אנשים לעשות דברים ''מטומטמים'' בכסף שלהם ולקרא לזה סוציאליזם.
אה יש כבר כזו.

תוכל לפתוח מפלגה שאוסרת על אנשים לעשות דברים ''מטומטמים'' בכסף שלהם ולקרא לזה סוציאליזם.
אה יש כבר כזו.

איך זה קשור בכל צורה או דרך שהיא להודעה שלי חוץ משכתובה פה מילה הבנויה מהשורש ט.מ.ט.מ?

ומטומטם זה מה שאתה מגדיר כמטומטם. ניחשתי נכון?

כמובן. בגלל זה לא תיארתי פה שום דבר כ"מטומטם". עדיין.

אבל לשרוף כסף זה לא חוקי.

איך זה קשור בכל צורה או דרך שהיא להודעה שלי חוץ משכתובה פה מילה הבנויה מהשורש ט.מ.ט.מ?

כמובן. בגלל זה לא תיארתי פה שום דבר כ"מטומטם". עדיין.

מן ההודעה עולה כי אתה מזלזל בהוצאה הכספית של חבר הפורום 30 אלף על צמיד מנצנץ.
מתפרש מכך שאתה חושב שהוצאה כספית על צמיד מצנצץ היא הוצאה מיותרת, ההודעה השניה שלך מחזקת את הפירוש,

רצף הודעות עם השוואה לכך שקנית צמיד מנצנץ שוות ערך לשריפת כסף.
יש כמה מפלגות שקובעות לנו את סדר היום,לקנות צמיד מנצנץ זה שריפת כסף, לשלם מס של 50% (לא כולל 17% מעמ,שזה תשלום מס של 67%) זה בסדר כי זה תומך בעניים שאין להם את היכולת להרשות לעצמם צמיד מנצנץ.
איך זה תומך בהם? בכך שאתה לא תוכל לקנות צמיד מנצנץ.

ממש לא עולה מן ההודעה שלי שאני מזלזל ב"הוצאה הכספית של חבר הפורום 30 אלף על צמיד מנצנץ". מה שכן עולה מן ההודעה, זה שקל יותר להתנחם שכך אפשר לדעת מה השעה בעומק 299 מ' עם השעון הזה, מאשר להתנחם בכך שהוצאת עשרות אלפי שקלים על צמיד צהבהב בשביל שיעזור לך לעצב את דעתם של אנשים אחרים עליך. שזה בעצם מה שכתוב בהודעה רק בניסוח טיפה שונה.
אשמח אם תסביר לי, איזה היבט בהודעה מעיד על זלזול.

ועם זאת, עדיין לא ברור לי למה אתה מנסה להפוך את הדיון לפוליטי ולמה כבר 2 הודעות רצופות אתה נוקב במילה "מפלגה"? מה בהודעות שלי גורם לך להסיק שלשם אני מכוון?

איש איש וסדר העדיפות שלו, אבל רולקס זאת "השקעה" יחסית טובה. זה פריט שאתה משתמש בו כל יום ושומר על הערך שלו

כמובן שאם אתה צריך לבחור בין שכר לימוד לאוניברסיטה או רולקס עדיף שתלך ללמוד.
אבל בהשוואה למסך טלויזיה 60 אינטש אני הייתי בוחר בשעון

לא שאכפת לי ממה שקרוספיטר עושה עם הכסף שלו, אבל אתה באמת חושב ש 30K לשעון זו השקעה טובה?

סתם זרקתי מפלגה, כל פעם שלוקחים לי מס הכנסה אני מתמרמר על הסוציאליזם ומנסה לדחוף את זה בכל מקום אפשרי.
Ddt, אתה חושב שהשקעה ברכב ספורט זו השקעה טובה? בפאוורליפטינג/בודיבילדינג? אתה מוציא על אימונים ואוכל הרבה יותא ממה שנדמה לך.
ההשקעה הזו לא תניב רווח.

לא שאכפת לי ממה שקרוספיטר עושה עם הכסף שלו, אבל אתה באמת חושב ש 30K לשעון זו השקעה טובה?
ביחס למוצרי מותרות אחרים, כן. למען הסר ספק השעון שלי עולה 1200 שקל

חנן לא סתם נתן את הדוגמה של הטלוויזיה 60 אינץ'. לפני כמה שנים היא עלתה פי שניים או שלושה ממה שהיא שווה היום, הרולקס לעומת זאת נשאר באותו מחיר פחות או יותר. אז ברור שזאת השקעה טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית