נק' מוניטין:
0
- 6
- 0
נכון לעכשיו אני בחיטוב מאז ה15 במאי חשוב לציין שזה גם הזמן שבו התחלתי בחדר כושר.
גיל-16
גובה- 1.72 מטר
משקל התחלתי- בערך 85 קילו
משקל נוכחי- 76.5 קילו
התחלתי עם fbw שלוש פעמים בשבוע וכבר מעל חודש אני עושה ab כ-4 פעמים בשבוע.
אני עוקב אחרי תפריט שקיבלתי מהמאמן בחדר כושר ורציתי לדעת כמה דברים:
1.זה הגיוני שאני מתקדם במשקלים למרות שאני במאזן קלורי שלילי ?למשל התחלתי בתרגיל בשכיבה לחיצת חזה רק עם מוט ועכשיו אני עושה בכל צד שלושה סטים של 17.5 קילו כל צד (עושה נכון עד כמה שאני יודע לאחר בדיקה) ובעוד דברים אחרים העלתי הרבה .
*כרגע עושה בהכל 3 סטים של 10 חזרות וכשהתחלתי עשיתי 15 חזרות
2. רציתי לדעת מה כדאי יותר - ריצה או הליכה?
3. אני עושה אירובי חימום באליפטיקל/אופניים 10 דקות בתחילת האימון ולפעמים עושה בסוף האימון אירובי קצר(10-20 דקות עם המאמן ) ובא לפעמים להליכון כחצי שעה הליכה מהירה ובערך 8 דקות מזה ריצה האם זה מספיק אירובי או שכדאי להגביר לפי החיטוב הנוכחי?
4. האם אימון של שעתיים-שעתיים וחצי הוא ארוך מדי?
גיל-16
גובה- 1.72 מטר
משקל התחלתי- בערך 85 קילו
משקל נוכחי- 76.5 קילו
התחלתי עם fbw שלוש פעמים בשבוע וכבר מעל חודש אני עושה ab כ-4 פעמים בשבוע.
אני עוקב אחרי תפריט שקיבלתי מהמאמן בחדר כושר ורציתי לדעת כמה דברים:
1.זה הגיוני שאני מתקדם במשקלים למרות שאני במאזן קלורי שלילי ?למשל התחלתי בתרגיל בשכיבה לחיצת חזה רק עם מוט ועכשיו אני עושה בכל צד שלושה סטים של 17.5 קילו כל צד (עושה נכון עד כמה שאני יודע לאחר בדיקה) ובעוד דברים אחרים העלתי הרבה .
*כרגע עושה בהכל 3 סטים של 10 חזרות וכשהתחלתי עשיתי 15 חזרות
2. רציתי לדעת מה כדאי יותר - ריצה או הליכה?
3. אני עושה אירובי חימום באליפטיקל/אופניים 10 דקות בתחילת האימון ולפעמים עושה בסוף האימון אירובי קצר(10-20 דקות עם המאמן ) ובא לפעמים להליכון כחצי שעה הליכה מהירה ובערך 8 דקות מזה ריצה האם זה מספיק אירובי או שכדאי להגביר לפי החיטוב הנוכחי?
4. האם אימון של שעתיים-שעתיים וחצי הוא ארוך מדי?
נערך לאחרונה: