ייעוץ ההמלצות שלכם לתכניות, כוח = מסה וכו'

• פותח/ת השרשור Guy209
  • פורסם בתאריך

Guy209

משתמש מתחיל
247
98
נק' מוניטין:
123
247
98
הדעה הרווחת פה בפורום שכדי להעלות מסת שריר בצורה הטובה ביותר יש לבצע "תכניות כוח" (SS, מדקאו, טקסס וכו'), ולהוסיף נפח משלים קל.
ע"פ התשובות שאני רואה שאתם (משתמשי ומנהלי האתר) נותנים, אני מבין שבגדול מסה = כוח. כלומר, התחזקות תוביל להיפרטרופיה.
השאלה שלי היא זו: איך יש הרבה ליפטרים שמרימים משקלים גבוהים מאוד (יחסית), אך מבחינת מראה חיצוני, לא נראה כי הם מתאמנים (בטח ובטח לא נראה כי הם בעלי מסת שריר גבוהה) ולעומת זאת, יש מתאמנים שלא מרימים משקלים כ"כ גבוהים, אך הם בעלי מסת שריר גבוהה מאוד (יחסית לליפטרים הנ"ל)?

בדיבילדר בלי חומרים אחי והרבה שנים והקרבה לא תיהיה אחי , וחוץ מיזה בדיבילדר ים מתאמנים בפיצולים ומבודדים אחו**** אל תשכח את זה

משקל שאתה שולט בתנועה ולא מקצר טווח תנועה או עודה בטכניקה חרא רק בשביל שהמספר יהיה גבוהה יותר
כי אם שמת לב הבאדיבלדריז הגדולים מרימים משקלים כבדים כדי להתקדם ולא מעלים חזרות, ואתה לא חייב לעשות טכניקה לא נכונה, יש לך אתה כל הזמן שיש בעולם והשמיים הם הגבול,יש כאלה שלוקח להם שנים להגיע למטרה שלהם,טכניקה זה הבסיס כמובן אנחנו לא אנשים מתחילים שנפספס את הנקודה הזאת, זה מובן מאליו אבל המספר בהחלט קובע, תעשה 8 חזרות של 50 קילו פנץ ותעשה 8 חזרות של 100 קילו, ותגיד לי מי עושה לך יותר תחושה של פאמב יותר
בדיבילדר בלי חומרים אחי והרבה שנים והקרבה לא תיהיה אחי , וחוץ מיזה בדיבילדר ים מתאמנים בפיצולים ומבודדים אחו**** אל תשכח את זה
אם לא הצלחת להיות אחד מהם,תגיע לחצי באדיבלדר זה גם משהו חח 😁

כי אם שמת לב הבאדיבלדריז הגדולים מרימים משקלים כבדים כדי להתקדם ולא מעלים חזרות, ואתה לא חייב לעשות טכניקה לא נכונה, יש לך אתה כל הזמן שיש בעולם והשמיים הם הגבול,יש כאלה שלוקח להם שנים להגיע למטרה שלהם,טכניקה זה הבסיס כמובן אנחנו לא אנשים מתחילים שנפספס את הנקודה הזאת, זה מובן מאליו אבל המספר בהחלט קובע, תעשה 8 חזרות של 50 קילו פנץ ותעשה 8 חזרות של 100 קילו, ותגיד לי מי עושה לך יותר תחושה של פאמב יותר

אם לא הצלחת להיות אחד מהם,תגיע לחצי באדיבלדר זה גם משהו חח 😁
אחי זה ויכוח טפשי אז בוא תפסיק אותו

חחח מצחיק לראות שכל פעם כאשר עולה השאלה איך זה שמתאמנים למטרת היפרטרופיה(כלומר ה-Bro הטיפוסי) שמתאמנים לאורך זמן בנפח גבוה מגיע למסת שריר גבוהה? כל המצדדים בתוכניות כוח טוענים שזה בגלל גנטיקה טובה.

לא יודע על מה אתה מדבר. אני מתאמן במכון שיש בו מעל 10K מנויים. מה שמאפיין 99% מה bros שלך זה שהם על 10% שומן, עם קוביות, גופיה שבקושי מסתירה משהו, שייקר ביד, כובע, קיסמים במקום רגליים ושוקלים 70 קילו עם נעליים. והאחוז הנותר מוזרקים.

מי זה bros ?🙁😳
1.jpg

לא יודע על מה אתה מדבר. אני מתאמן במכון שיש בו מעל 10K מנויים. מה שמאפיין 99% מה bros שלך זה שהם על 10% שומן, עם קוביות, גופיה שבקושי מסתירה משהו, שייקר ביד, כובע, קיסמים במקום רגליים ושוקלים 70 קילו עם נעליים. והאחוז הנותר מוזרקים.
שוב השוואה טיפשית. על כל 1000 Bros יש ליפטר אחד ואתה לוקח את זה בתור הוכחה לזה שהתוכניות שלהם לא יעילות. מי שתיארת לא מתקדמים כי הם לא אוכלים מספיק, גם בתוכנית כוח אם לא תאכל מספיק לא תתקדם(ותוכנית כוח הרבה יותר תובענית בעניין תזונה).
יש דוגמאות מפה ומפה. מה שאתה אומר זאת אכן תופעה נפוצה אבל זה לא מוכיח כלום.
אם תבחן איך מתאמנים האנשים הגדולים במכון שלך אני די בטוח שתמצא שהפלג גוף עליון שלהם(ובתוכו גם הידיים) לא גדלו בגלל שהסתמכו רק על ללחוץ/למשוך חמישיות כבדות.
אם תבחן מישהו שמתאמן ב-SS/ליניארית/טקסס/כל תוכנית כוח אחרת בלי להוסיף עבודה בנפח גבוה אני די בטוח שמחוץ למכון הוא לא יראה לך כמו מישהו שמרים מוטות כבדים.

שוב השוואה טיפשית. על כל 1000 Bros יש ליפטר אחד ואתה לוקח את זה בתור הוכחה לזה שהתוכניות שלהם לא יעילות. מי שתיארת לא מתקדמים כי הם לא אוכלים מספיק, גם בתוכנית כוח אם לא תאכל מספיק לא תתקדם(ותוכנית כוח הרבה יותר תובענית בעניין תזונה).
יש דוגמאות מפה ומפה. מה שאתה אומר זאת אכן תופעה נפוצה אבל זה לא מוכיח כלום.
אם תבחן איך מתאמנים האנשים הגדולים במכון שלך אני די בטוח שתמצא שהפלג גוף עליון שלהם(ובתוכו גם הידיים) לא גדלו בגלל שהסתמכו רק על ללחוץ/למשוך חמישיות כבדות.
אם תבחן מישהו שמתאמן ב-SS/ליניארית/טקסס/כל תוכנית כוח אחרת בלי להוסיף עבודה בנפח גבוה אני די בטוח שמחוץ למכון הוא לא יראה לך כמו מישהו שמרים מוטות כבדים.

כן, אתה עסוק בלהגיד שזה לא מוכיח כלום כי יש הרבה יותר בילדרים מליפטרים, אבל זה בדיוק מוכיח את הנקודה. הטענה שלך לגבי תזונה גם לא תופסת, כי היא תקפה לכולם אז לא הצלחת לבודד כאן שום פרמטר.
האנשים הכי גדולים שאני מכיר הסתמכו על למשוך וללחוץ משקלים כבדים בלבד. אף אחד לא מתאמן עם חמישיות בלבד, ואף אחד לא מנסה לטעון שהדרך הכי טובה לגדול לנצח זה להתחזק לנצח. זו לא הנקודה.

כן, אתה עסוק בלהגיד שזה לא מוכיח כלום כי יש הרבה יותר בילדרים מליפטרים, אבל זה בדיוק מוכיח את הנקודה. הטענה שלך לגבי תזונה גם לא תופסת, כי היא תקפה לכולם אז לא הצלחת לבודד כאן שום פרמטר.
האנשים הכי גדולים שאני מכיר הסתמכו על למשוך וללחוץ משקלים כבדים בלבד. אף אחד לא מתאמן עם חמישיות בלבד, ואף אחד לא מנסה לטעון שהדרך הכי טובה לגדול לנצח זה להתחזק לנצח. זו לא הנקודה.
איזה נקודה זה מוכיח? יש הרבה יותר בילדרים ואתה אומר שאתה רואה מלא בילדרים שחיפים, ברור שתראה יותר בילדרים שחיפים מאשר ליפטרים שחיפים, כי יש הרבה יותר בילדרים.
הטענה שלי לתזונה כן תופסת, כי אתה ניסית לטעון שהתוכניות של בילדרים לא יעילות ע"י דוגמא של ה-Bro הטיפוסי, שזאת דוגמא טיפשית כי התזונה שלו לא מספקת, כמו אינספור אנשים שהתאכזבו מ-SS לדוגמא כי לא עמדו בתנאי התזונה המאוד תובעניים שלה.

הטענה שלי לתזונה כן תופסת, כי אתה ניסית לטעון שהתוכניות של בילדרים לא יעילות ע"י דוגמא של ה-Bro הטיפוסי, שזאת דוגמא טיפשית כי התזונה שלו לא מספקת

ואתה יודע את זה איך? יש לך נתונים כלשהם להביא או שנמשיך את הדיון באוויר?

ואתה יודע את זה איך? יש לך נתונים כלשהם להביא או שנמשיך את הדיון באוויר?

מה שמאפיין 99% מה bros שלך זה שהם על 10% שומן, עם קוביות, גופיה שבקושי מסתירה משהו, שייקר ביד, כובע, קיסמים במקום רגליים ושוקלים 70 קילו עם נעליים.
לא יודע מה איתך, אבל יש לי תחושת בטן שה-Bro הזה לא אוכל מספיק כדי לגדול וריפטו היה ממליץ לו לשתות אפילו 2 גלונים של חלב ביום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית