הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ויזה לארצות הברית

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
היי אני רוצה להוציא ויזה לארצות הברית ואני הישמח אם מישהו יוכל לעזור .
הנה הנותנים: אני לא לומד מקצוע כול שהוא ואין השכלה גבוהה כול שהיא.
אבל יש לי הרבה משפחה שמה אז מבחינת כסף ועבודה אני מסודר
השאלה שלי אם זה מספיק או שהם יסלקו אותי ברגע הראשון שהם יוכלו?

התהליך קצת מורכ.. ראשית אתה ניגש לחברת נסיעות משלם משהו כמו 800 שח מסביר למה אתה רוצה ליסוע.. אחרי זה שולחים אותך לאחת הקונסוליות פה בארץ שם גם מתחקרים אותך כדי לדעת מה מטרת הנסיעה.. מניסיון אני יודע שעד גיל 30 אם אתה בלחץי עבודה מסודרת או זיקה כל שהיא למדינת ישראל נניח כמו שירות צבאי משטרה משרד הביטחון וכו... הסיכוי לא בשמים יכול להיות שתקבל ויזה לחודש ויכול להיות ל 10 שנים זה אתה והמזל שלך.. אתה צריך לעשות רושם שאתה רק רוצה לטייל ואם "תבוא טוב בעיין של הפקיד" תקבל ויזה בהצלחה לך

• פותח/ת השרשור
התהליך קצת מורכ.. ראשית אתה ניגש לחברת נסיעות משלם משהו כמו 800 שח מסביר למה אתה רוצה ליסוע.. אחרי זה שולחים אותך לאחת הקונסוליות פה בארץ שם גם מתחקרים אותך כדי לדעת מה מטרת הנסיעה.. מניסיון אני יודע שעד גיל 30 אם אתה בלחץי עבודה מסודרת או זיקה כל שהיא למדינת ישראל נניח כמו שירות צבאי משטרה משרד הביטחון וכו... הסיכוי לא בשמים יכול להיות שתקבל ויזה לחודש ויכול להיות ל 10 שנים זה אתה והמזל שלך.. אתה צריך לעשות רושם שאתה רק רוצה לטייל ואם "תבוא טוב בעיין של הפקיד" תקבל ויזה בהצלחה לך
אז תכלס נישמע כמו עניין של מזל, שווה לי להגיד להם שיש קרובי משפחה שמה או שזה יעבוד לרעתי?

כל המטרה של הראיון שלך בקונסוליה זה להראות נכוכות וזיקה לחזור לארץ ולא ההפך.. פשוט תגיד שאתה הולך לטייל זה הכל בטח לא שאתה רוצה להשתקע שם

אל תגיד שום דבר על עבודה שם או כסף, תגיד שאתה בא לבקר קרובי משפחה ושאתה מתכנן ללכת ללמוד בארץ או שאתה עובד בארץ ואין לך שום כוונה להשאר שם.
אם אין לך פה עבודה/לימודים/בת זוג/צבא אז אל תשאף ליותר מדי, יש סיכוי טוב שלא תקבל ויזה, וגם אם כן אז לא ליותר מחצי שנה אני מאמין

אין סיבה לשלם 800 שקל לאף אחד, נכנסים לאתר של השגרירות הישראלית, ממלאים את הטפסים, משלמים בערך 600 שקל, קובעים תור לראיון וזהו.
אם אין לך פה עבודה/לימודים/בת זוג/צבא אז אל תשאף ליותר מדי, יש סיכוי טוב שלא תקבל ויזה, וגם אם כן אז לא ליותר מחצי שנה אני מאמין
לאחרונה היחס שלהם לישראלים משתנה (תהרוג אותי אם אני יודע למה). צריך להיות נחמד לפקיד שמראיין אותך ולענות על הכל בכנות, ובדרך כלל מקבלים ויזה לשנה בלי יותר מדי בעיות, בהנחה שבאמת "באת לפקיד בטוב בעין" ושכנעת אותו שאתה רק מתכוון לטייל ולא מעבר לזה.

הבחור שאל שאל איך עושים את זה עניתי לו.. אם יש סיבה לשלם 600 או 800 זה אתה יודע אחרי שדוחים אותך בשגרירות או שמטרטרים אותך הלוך חזור בגלל מילוי תפסים שגוי אז לפני שאתה ממליץ משהו תחקור אותו לעומק ואל תזרוק דברים שיפגעו בבחור... (הכל ברוח טובה) לפותח השירשור במקרה אני מתעסק בזה וכל העניין עם הויזה זה להראות שיש לך זיכה לארץ סיבה ורצון לחזור בהצלחה חבר

הבחור שאל שאל איך עושים את זה עניתי לו.. אם יש סיבה לשלם 600 או 800 זה אתה יודע אחרי שדוחים אותך בשגרירות או שמטרטרים אותך הלוך חזור בגלל מילוי תפסים שגוי אז לפני שאתה ממליץ משהו תחקור אותו לעומק ואל תזרוק דברים שיפגעו בבחור... (הכל ברוח טובה) לפותח השירשור במקרה אני מתעסק בזה וכל העניין עם הויזה זה להראות שיש לך זיכה לארץ סיבה ורצון לחזור בהצלחה חבר
מה? למה שתמלא טפסים לא נכון, ומה בדיוק זרקתי? כל מה שסיפרתי פה עברתי פעמיים בשביל עצמי ועוד כמה פעמים בשביל חברים.

בטוח שזה 600 שקל ? תמיד חשבתי שזה יותר

בטוח שזה 600 שקל ? תמיד חשבתי שזה יותר
זה 160 דולר. בערך 600 שקל, קצת יותר. שכשילמתי לפני שנה היה קצת פחות.
אם יש סיבה לשלם 600 או 800 זה אתה יודע אחרי שדוחים אותך בשגרירות או שמטרטרים אותך הלוך חזור בגלל מילוי תפסים שגוי
אני מנסה שוב להבין מה רשמת פה, אמרת שמשלמים את האגרה רק אחרי שעברת בשגרירות?? אם כך אז אני רוצה להבין מאיפה אתה מבין בזה ובמה אתה מתעסק, כי התשלום הוא אחרי מילוי הטופס המקוון ולפני שמישהו מחליף איתך אפילו מילה אחת.

גם אני יודע שאם אתה לא מקבל את הויזה - אתה עדיין משלם, בגלל זה בטיול הגדול של אחרי הצבא לא טסתי לארה"ב בדיוק בגלל הסיבה הזאת.

זה עולה 624 ש"ח ,
אני עשיתי לפני כמה ימים למשפחה שלי .

לוקח למלא את הטפסים בדיוק על השעון : 30 דק' .
אני גם לא מבין למה אנשים ניגשים לסוכנויות כדי שימלאו להם את הטפסים .
יש אפילו תרגום לעברית לכל שאלה , שיותר קל מ'זה אין .

כשאני באתי - לא שאלו אותי כלום מעבר ל-
"מה מטרת הנסיעה?"
אמרתי שאני הולך לראות הופעה של ה- WWE קצת להסתובב ואז חוזר .
פה הסתיימה השיחה וקיבלתי ויזה ל-10 שנים .

הכל תלוי איך אתה בא למראיין בעין ,
לא באתי עם טפסים ולא כלום .

• פותח/ת השרשור
האמת שאני באמת מתכן לנסוע לחופשה קצרה של שלושה חודשים לא להישאר שמה, הקטע זה שעבדתי קצת סיימתי את הלימודים ועכשיו אני רוצה לבלות כמו בן אדם. אבל לפי מה שאתם אומרים ניראה שכול זה היה נגדי בסוף....

שהייתי בסטטוס שלך קיבלתי ברקס , הפעם השניה שעשיתי היה שהייתי בהתמחות והם התקשרו למשרד שלי לבדוק שאני באמת עובד שם.
וקיבלתי ל10 שנים וביום רביעי בעוד שבוע אני לא פה

זה 160 דולר. בערך 600 שקל, קצת יותר. שכשילמתי לפני שנה היה קצת פחות.

אני מנסה שוב להבין מה רשמת פה, אמרת שמשלמים את האגרה רק אחרי שעברת בשגרירות?? אם כך אז אני רוצה להבין מאיפה אתה מבין בזה ובמה אתה מתעסק, כי התשלום הוא אחרי מילוי הטופס המקוון ולפני שמישהו מחליף איתך אפילו מילה אחת.

הוא ניסה להגיד שאתה תבין שעדיף היה לשלם 800 שקל אחרי שיסרבו לך לויזה כי טעית במילוי הטפסים. איך טועים במילוי הטפסים אתה שואל? כנראה שאתה עונה כן כששואלים אותך אם אתה מתכנן פיגוע על אדמת ארה״ב.

הוא ניסה להגיד שאתה תבין שעדיף היה לשלם 800 שקל אחרי שיסרבו לך לויזה כי טעית במילוי הטפסים.
אה... כן, תודה על התרגום.
כנראה שאתה עונה כן כששואלים אותך אם אתה מתכנן פיגוע על אדמת ארה״ב.
אני הלכתי בקטנה. אמרתי שאני חבר בארגון שמתעסק בסחר בבני אדם.
התמימות הזאת שהשאלון הזה מפגין, אפילו בשלגיה ושבעת הגמדים לא תמצא 😃

צריך להיות נחמד לפקיד שמראיין אותך ולענות על הכל בכנות, ובדרך כלל מקבלים ויזה לשנה בלי יותר מדי בעיות, בהנחה שבאמת "באת לפקיד בטוב בעין" ושכנעת אותו שאתה רק מתכוון לטייל ולא מעבר לזה.
איזה קטע שמישהו נתן עצה נורמלית, חשבתי שירשמו לפותח הפוסט לטוס לארגנטינה לפני להוציא שם את הויזה ואז לטוס לארה"ב, או אפילו להוציא איזה דרכון אירופאי/קנדי.

דווקא להגיד שאתה נוסע לקרובי משפחה יקטין את הסיכויים.. תגיד שאתה נוסע לטייל. תראה שיש לך עבודה מסודרת, בארץ כמובן!(אם אין לך הסיכויים
לקבל ויזה נמוכים). בדר"כ לצעירים בלי עבודה מסודרת וקבועה, ומשפחה (אישה, ילדים) קשה מאד לקבל ויזה להרבה זמן..
אתה תקבל אולי לחודש, חודשיים, במקרה הטוב כמה שנים אבל לאור מה שאתה מציג אני בספק..
אתה צריך להבין, כל הפחד שלהם, זה שתשאר שם. אתה צריך להוכיח כמה שיותר שהרצון שלך הוא בסופו של דבר לחזור לארץ.
בגלל זה אם היית נשוי, עם ילדים, עם עבודה, היה הרבה יותר קל. אבל אם בא להם צעיר, בלי עבודה מסודרת, ובלי אישה וילדים,
הם פשוט מפחדים שהוא ינסה להגר.. (שזה בדיוק המטרה שלך לא?) בקיצור הסיכויים לא לטובתך. אבל בהצלחה.

אני בפעם הראשונה שהלכתי לקבל ויזה נתנו לי ברקס והיה לי הכל, אישור מהלימודים , תלושים של שנתיים עבודה וטופס שהתקבלתי להתמחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית