הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ויזה לארצות הברית

• פותח/ת השרשור
דווקא להגיד שאתה נוסע לקרובי משפחה יקטין את הסיכויים.. תגיד שאתה נוסע לטייל. תראה שיש לך עבודה מסודרת, בארץ כמובן!(אם אין לך הסיכויים
לקבל ויזה נמוכים). בדר"כ לצעירים בלי עבודה מסודרת וקבועה, ומשפחה (אישה, ילדים) קשה מאד לקבל ויזה להרבה זמן..
אתה תקבל אולי לחודש, חודשיים, במקרה הטוב כמה שנים אבל לאור מה שאתה מציג אני בספק..
אתה צריך להבין, כל הפחד שלהם, זה שתשאר שם. אתה צריך להוכיח כמה שיותר שהרצון שלך הוא בסופו של דבר לחזור לארץ.
בגלל זה אם היית נשוי, עם ילדים, עם עבודה, היה הרבה יותר קל. אבל אם בא להם צעיר, בלי עבודה מסודרת, ובלי אישה וילדים,
הם פשוט מפחדים שהוא ינסה להגר.. (שזה בדיוק המטרה שלך לא?) בקיצור הסיכויים לא לטובתך. אבל בהצלחה.
לא המטרה שלי כרגע היא חופשה, ואל הדרך להרוויח קצת כסף על ידי עזרה למשפחה שלי.
בכללי , להגר לא ממש בראש שלי, בואו נניח הכול על השולחן , אין לי השכלה גבוהה במיוחד , אז גם שמה לא היה לי סיכוי להתקדם בחיים.
הבדל היחיד זה ששמה אני ירוץ ממקום למקום כמהגר לא חוקי ,שמימה שראיתי אצל דוד שלי בארצות הברית , אלו לא החיים יפים.

אם אתה אחרי צבא הסיכוי שיאשרו לך ויזה שואף ל0.
מקצוע לא קשור אלא אם את מתכוון להגר ואז פחות מתואר שני לא יסתכלו עלייך..לעומת קנדה שאפילו כנהג משאית תוכל לקבל אזרחות.
אם אתה עובד תקופה ארוכה עם תלושים ויש על שימך רכב,בית וכו או אישור לימודים גבוהים ולסוע בין סמסטרים,סיכוי גבוהה שיאושר כי בעיניהם הסיכוי שתישאר נמוך.
הדבר היחיד שיכול לעזור לך זה שהמשפחה תשלח מכתב שמזמינים אותך לביקור,שאתה תחת חסותם בתקופה שתשהה בארהב.
בכל מקרה עדיף להראות עובר ושב של החודשים האחרונים עם משכורת מעל המינימום שיראו שאתה לא מתכוון להישאר שם,מה תעשה כשתיהיה שם זה סיפור אחר.
לא ממליץ לך לעבוד שם אם אתה רוצה לעבור ביום מן הימים כי אם תקבל חותמת שחורה חלילה,לא תוכל להיכנס לארהב למינימום 10 שנים אם לא לצמיתות..
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה אחרי צבא הסיכוי שיאשרו לך ויזה שואף ל0.
מקצוע לא קשור אלא אם את מתכוון להגר ואז פחות מתואר שני לא יסתכלו עלייך..לעומת קנדה שאפילו כנהג משאית תוכל לקבל אזרחות.
אם אתה עובד תקופה ארוכה עם תלושים ויש על שימך רכב,בית וכו או אישור לימודים גבוהים ולסוע בין סמסטרים,סיכוי גבוהה שיאושר כי בעיניהם הסיכוי שתישאר נמוך.
הדבר היחיד שיכול לעזור לך זה שהמשפחה תשלח מכתב שמזמינים אותך לביקור,שאתה תחת חסותם בתקופה שתשהה בארהב.
בכל מקרה עדיף להראות עובר ושב של החודשים האחרונים עם משכורת מעל המינימום שיראו שאתה לא מתכוון להישאר שם,מה תעשה כשתיהיה שם זה סיפור אחר.
לא ממליץ לך לעבוד שם אם אתה רוצה לעבור ביום מן הימים כי אם תקבל חותמת שחורה חלילה,לא תוכל להיכנס לארהב למינימום 10 שנים אם לא לצמיתות..
בהצלחה.
אני לא מבין משהו אם אני נוסע רק לחודש ועל הדרך אני רוצה להרוויח קצת כסף ולחזור ,זה באמת בעיה למישהו?
הרי אני לא באמת הולך להישאר שמה ולגנוב להם אזרחות אז מה הבעיה אם תוך כדיי חופשה אני ירוויח קצת כסף?

אני לא מבין משהו אם אני נוסע רק לחודש ועל הדרך אני רוצה להרוויח קצת כסף ולחזור ,זה באמת בעיה למישהו?
הרי אני לא באמת הולך להישאר שמה ולגנוב להם אזרחות אז מה הבעיה אם תוך כדיי חופשה אני ירוויח קצת כסף?

שהם לא יכולים לדעת שאתה תישאר שם רק לחודש ושבאמצע הדרך תחליט להישאר שם כשלהם אין שליטה.

• פותח/ת השרשור
שהם לא יכולים לדעת שאתה תישאר שם רק לחודש ושבאמצע הדרך תחליט להישאר שם כשלהם אין שליטה.
זה מוזר מה שאתה אומר לי , כי יש הרבה חברים שעושים את זה מדי שנה (מה לעשות במצב של היום אתה גם חייב לעבוד תוך כדיי עבודה)
ולא עשו להם בעיות כול שהם בתחום , מצד שני מימה שהבנתי פה זה כניראה יותר עניין של מזל ולא יותר.

זה מוזר מה שאתה אומר לי , כי יש הרבה חברים שעושים את זה מדי שנה (מה לעשות במצב של היום אתה גם חייב לעבוד תוך כדיי עבודה)
ולא עשו להם בעיות כול שהם בתחום , מצד שני מימה שהבנתי פה זה כניראה יותר עניין של מזל ולא יותר.

זאת בעיה, אני עכשיו בארהב ורק בדרך לפה היה לי 3 פעמים אימיגריישן ושוטרים ששואלים אותי לאן אני הולך ולאיזו מטרה וכשאמרתי להם שאני עורך דין בארץ הם שאלו אותי אפילו איך קיבלתי חופש ושאלות הזויות לגמרי.
אז תחשוב מה ההנחיות שהם מקבלים בשגרירות.
מצד שני ברגע שתגיע לפה אם תרצה לעבוד זה קל באופן לא חוקי והסיכוי שיתפסו אותך לא גדול במיוחד אם זאת תקופה קצרה.

• פותח/ת השרשור
זאת בעיה, אני עכשיו בארהב ורק בדרך לפה היה לי 3 פעמים אימיגריישן ושוטרים ששואלים אותי לאן אני הולך ולאיזו מטרה וכשאמרתי להם שאני עורך דין בארץ הם שאלו אותי אפילו איך קיבלתי חופש ושאלות הזויות לגמרי.
אז תחשוב מה ההנחיות שהם מקבלים בשגרירות.
מצד שני ברגע שתגיע לפה אם תרצה לעבוד זה קל באופן לא חוקי והסיכוי שיתפסו אותך לא גדול במיוחד אם זאת תקופה קצרה.
דוד שלי מספר על דברים הזוים שישראלים עושים שמה . מלנסוע רק על מנת לקנות נכסים ולנהל אותם בארץ , עד להגר לזמן מה רק על מנת להוציא רישיון נהיגה .
אז ככול הנראה עד שהתהליך הזה מייגע הוא שווה את זה בסופו של הדבר (לוטואמריקה)

דוד שלי מספר על דברים הזויים שישראלים עושים שמה . מלנסוע רק על מנת לקנות נכסים ולנהל אותם בארץ , עד להגר לזמן מה רק על מנת להוציא רישיון נהיגה .
אז ככול הנראה עד שהתהליך הזה מייגע הוא שווה את זה בסופו של הדבר (לוטואמריקה)

חבר מהעבודה גם עשה את זה

עכשיו יש לו איזה 6,7 נכסים בארץ ובארה"ב.

אני אומר ששמעתי סיפורים על אנשים שעוזבים את הארץ למעל שנה רק כדיי לקנות דירה או משהו בארצות הברית , ולי זה נישמע הזוי .
לא הבנתה ,כן הבנתה , לא מעניין אותי.

אני גם מכיר אנשים שקונים פה נדלן אבל אף אחד מהם לא יכול להשאר מעל שנה ללא אישור מיוחד, או ויזה מיוחדת.

יש כאן מישהו שיודע מה הקריטריונים להגירה לקנדה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית