הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אופניים, אירובי, ירידה במשקל\ מסת שריר

• פותח/ת השרשור nadavb
  • פורסם בתאריך

nadavb

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום רב. אני בן 27 ולאחרונה חזרתי לחדר הכושר. יש לי מספר שאלות ללא מענה, אשמח מאוד אם מישהו ידע לענות לי עליהן או אפילו על חלקן.

1. מה ההבדל בין מכשיר האופניים עם הכסא הגבוה (כמו אופניים רגילות) לעומת הכסא הנמוך (הבנתי שהמונח ה"מקצועי" למכשיר זה נקרא אופניים "כורסא", והאם אחד מועדף על השני?

2. הבנתי שעל מנת להוריד במשקל בפעילות אירובי בכללי ובאופניים בפרט יש לשמור על עצימות גבוהה. ובכן, אני לא ממש מבין בענייני הדופק, ואין לי ציוד מתאים לשם בדיקת העניין, ולכן אשמח לדעת האם רכיבה במהירות של 22 קמ"ש תעשה את העבודה.

3. אשמח מאוד לדעת כיצד להוריד במשקל תוך פגיעה מזערית ככל הניתן במסת השריר.

תודה רבה לכל העונים הקוראים והמתאמנים

אם אינך סובל מבעיות ברכיים/משקל עודף גבוה,
תתחיל מ45 שניות הליכה מהירה ו15 שניות ריצה קלה, במשך חצי שעה.
לאט לאט תוריד את הזמן הליכה ותעה זמן ריצה (כל שבוע 5 שניות) .כשתגיע לחצי שעה ריצה , תעשה 30 שניות ריצה 30 שניות הליכה במשך שעה ולאט לאט תוריד (כל שבוע 5 שניות) עד שתרוץ שעה.

ריצה שורפת יותר אך בעלת אימפקט גבוה יותר.
ואח"כ תבצע אימוני HIIT לירידה מירבית בשומן .
תדאג לאכול 3 שעות לפני ארוחה ו15 דק לפני פחמימה, תשלב אימוני משקולות ותזוננ למטרה שלך ולא תאבד כלום

שלום רב. אני בן 27 ולאחרונה חזרתי לחדר הכושר. יש לי מספר שאלות ללא מענה, אשמח מאוד אם מישהו ידע לענות לי עליהן או אפילו על חלקן.

1. מה ההבדל בין מכשיר האופניים עם הכסא הגבוה (כמו אופניים רגילות) לעומת הכסא הנמוך (הבנתי שהמונח ה"מקצועי" למכשיר זה נקרא אופניים "כורסא", והאם אחד מועדף על השני?

2. הבנתי שעל מנת להוריד במשקל בפעילות אירובי בכללי ובאופניים בפרט יש לשמור על עצימות גבוהה. ובכן, אני לא ממש מבין בענייני הדופק, ואין לי ציוד מתאים לשם בדיקת העניין, ולכן אשמח לדעת האם רכיבה במהירות של 22 קמ"ש תעשה את העבודה.

3. אשמח מאוד לדעת כיצד להוריד במשקל תוך פגיעה מזערית ככל הניתן במסת השריר.

תודה רבה לכל העונים הקוראים והמתאמנים

1. אין הבדל, מה שיותר נוח לך
2. אתה צריך להיות בעצימות שגורמת לך להזיע אבל לא להתנשף. אין משמעות למספר 22 כל מכשיר מראה נתון שונה
3. תתחיל לקרוא פה,
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
בקצרה גרעון קלורי של בערך 500 קלוריות בשילוב אימוני כוח

Back
למעלה תחתית