נק' מוניטין:
982
- 640
- 331
- VIM
בגלל זה שאלתי.אבל השנינות שלי מיועדת לפותח האשכול.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגלל זה שאלתי.אבל השנינות שלי מיועדת לפותח האשכול.
אתה אופוימי עם הערכב שלך.רגע, מלמדים לוגיקה בפקולטה לרפואה? כבר שיפור. אני צופה נשירה של כ-70%
אתה אופוימי עם הערכב שלך.
מלמדים אותם לקרוא ולעבור מבחנים.
צריך לשנות את ההגדרה למהנדס בריאות. ולא מרפאה חולים.
עם זה לא כתוב במחקר שחור לגבי לבן, ואף אחד לא שילם על המחרק או קבעה את מה שהוא הולך להוכיח עוד לפני שהתחיל בו, זה לא קיים מבחינתם.
שכחתי להתייחס לזה...אז אני קצת עוצר אותה מלהמשיך מחשש שתפגע בעצמה
גם לא כשהחולים מתים להם כמו זבובים.אם רובם היו קוראים את המחקרים לפחות המצב היה הרבה יותר טוב. זה יותר כמו ״זה מה שאמרו לנו בלימודים ולכן זה ככה״, וזה לא מתעדכן אחרי סיום הלימודים. בגדול רופאים לא עוברים תהליך של לימוד, הם עוברים תהליך של אימון שכולל אוסף מקרים ופעולות תגובה למקרים הנ״ל.
צודק. אי אפשר להתווכח עם היסטוריה.אבל הרחם שלה שייך לו, כי הוא הולך לייצר את הילדים שלו בעתיד. לכן הוא מחליט.
אם רובם היו קוראים את המחקרים לפחות המצב היה הרבה יותר טוב
איך אתה יודע שרובם לא קוראים? כי הכרת אחד? הכרת שלושה? החוויות הסובייקטיביות שלך לא מעניינות אף אחד, וגם לא היריות שלך מהמותן על נושאים שזרים לך
זה יותר כמו ״זה מה שאמרו לנו בלימודים ולכן זה ככה״,וזה לא מתעדכן אחרי סיום הלימודים.
אף אחד לא אומר לנו כלום בלימודים, לימודי רפואה זה פשוט לנבור בספרים שעצמם נכתבו מהמחקרים הכי עדכניים ברגע שנכתבו ומהדורות חדשות יוצאות שוב ושוב, אין טעם להתייחס שום לגבי העדכון אחרי הלימודים
בגדול רופאים לא עוברים תהליך של לימוד, הם עוברים תהליך של אימון שכולל אוסף מקרים ופעולות תגובה למקרים הנ״ל.
אתה מתאר פה קורס פרמדקים ולא בית ספר לרפואה, וכמובן שבנושא בו אי אפשר למצוא מידע מהר בויקיפדיה אתה תחטא אין סוף בחוסר דיוק וענייניות במקרה הטוב או שתגבב שטויות מוחלטות במקרה הפחות טוב
רופאים לא מסיימים את הלימודים שלהם עם הדוקטורט, שם הלימוד רק מתחיל ונמשך כל החיים החל בהתמחות וכלה בכנסים, מחקרים ו(חשוב מאד) ניסיון.
אתה יכול להמשיך להקיז רעל לא ענייני (שניכר בבירור שעומד מאחוריו תסכול אישי שקשור בנושא הרפואה, לא הצלחת להתקבל? הושפלת בוויכוח?) בזמן שרופא בסוף גיל ה20/תחילת גיל 30 שלו יהיה כרגע במשמרות, יעבוד יצבור ניסיון ויתקדם.
אז כש"חכמים" כמוך שמעבירים חלק ניכר מזמנם בפורומים של ספורט כשרב המגיבים הם בעיקר נערים מתבגרים, קשה לקבל את הביקורת הזו ממך, במיוחד שהיא לא מדויקת, לא מבוססת ולא עניינית.
אני יודע שרובם לא קןראים את המחקרים כי... חכה לזה....
נכון! חקרו את זה.
הוא יודע בגלל שהרוב המוחלט של רופאים מגלים בורות ואפילו חוסר עניין בידע עדכני בנושא (מה שיכול להיות נכון וכנראה נכון לכמעט כול מקצוע בארץ)חקרו או עשו סקר?
אם כך גם תגיד שיצא מחקר שקבע שבוז'י הרצוג אמור להיות עכשיו ראש ממשלה
דר׳ מנגלה גם היה רופאה. ופרסם לא מעט מחקרים בטח. בוא נמצא אותם ונחיה לפיהם
חקרו או עשו סקר?
אם כך גם תגיד שיצא מחקר שקבע שבוז'י הרצוג אמור להיות עכשיו ראש ממשלה
בוא נאמץ עוד כמה. למה לעצור שם?עושים את זה, גם בצהל משתמשים בהנחיות להתמודדות עם היפוטרמיה ממסקנות של ניסויים שנאצים ביצעו ביהודים.
(שלא נדבר על לימודי אנטומיה)
יודעים לעשות אינדוקציה. הם עוברים מבחנים והופכים להיות מהנדסי בריאות כאילו הם עובדים עם רובטים.בגלל שהרוב המוחלט של רופאים
אתה יודע שלוקח בממוצע 17 שנים עד שידע מחלחל לרופאים ומיושם בשטח? בטוח שאתה יודע כי אתה מתעדכן במחקרים שיוצאים. כי אתה היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל.