הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים כבדים והחלשות ריצפת האגן + בעיות במחזור

מצב
השרשור נעול
מסכים, אבל לא רואה את הקשר.
זה לא רלוונטי, כי מי שזה משפיע על הדימוי העצמי שלו, בוחר שזה ישפיע עליו. זו החלטה אך ורק שלו להיפגע, בניגוד לאלימות פיזית. הכל יכול לפגוע בדימוי העצמי של אנשים.

אלימות היא התנהגות כוחנית, בין אם פיזית, פסיכולוגית או אחרת, תוך כדי פגיעה או כוונה לפגוע בבני אדם, בעלי חיים, צומח או חפץ דומם כלשהו.

סוגי האלימות הקיימים הם: 1.אלימות פיזית 2.אלימות מילולית 3. אלימות כלכלית 4. אלימות רגשית 5. אלימות מינית

זאת ההגדרה של אלימות, אני לא מבין איך פגיעה מילולית בדימוי עצמי לא נכנסת בהגדרה הזו, אלא אם כן, אתם לא מסכימים עם ההגדרה הרווחת ל"אלימות", ואז הדיון הוא אחר.

אלימות היא התנהגות כוחנית, בין אם פיזית, פסיכולוגית או אחרת, תוך כדי פגיעה או כוונה לפגוע בבני אדם, בעלי חיים, צומח או חפץ דומם כלשהו.

סוגי האלימות הקיימים הם: 1.אלימות פיזית 2.אלימות מילולית 3. אלימות כלכלית 4. אלימות רגשית 5. אלימות מינית

זאת ההגדרה של אלימות, אני לא מבין איך פגיעה מילולית בדימוי עצמי לא נכנסת בהגדרה הזו, אלא אם כן, אתם לא מסכימים עם ההגדרה הרווחת ל"אלימות", ואז הדיון הוא אחר.
כן, אני לא מקבל את ההגדרה הזו.
זו ההגדרה הרשמית:
:Violance
the use of physical force to harm someone, to damage property, etc.

זו ההגדרה הרשמית:
ועל פי מה את סותר את ההגדרה של DDT? או פשוט קבעת הגדרה שרירותית וזרקת זין על השאר?

זאת לא הגדרה, זה אוסף של מילים שנשמע טוב אבל לא מוגדר היטב. איך מודדים אם מילה מסויימת רצף של מילים הוא אלים?
ועל פי מה את סותר את ההגדרה של DDT? או פשוט קבעת הגדרה שרירותית וזרקת זין על השאר?

הגדרות לא סותרים. סותרים טענות.

אמרתי שזו ההגדרה שאני מקבל,זו ולא את שלו, זהו. מה זה לסתור הגדרה בכלל?

הגדרה חייבת להיות קוהרנטית וכוללת. אם יש דוגמאות נוספות של אלימות שלא נכללת בהגדרה שלך לאלימות ההגדרה שלך גרועה.

זה אחד המשפטים היותר מצחיקים שכתבת.

זו ההגדרה הרשמית:

זכותך לא לקבל, אבל לא הבנתי למה ההגדרה הזאת יותר רשמית מההגדרה שאני נתתי?
אם תגיד שהיא יותר רשמית מבחינתך אז בסדר, אבל אני לא חושב שהיא רשמית יותר מבחינת החוק/אנשים אחרים.

זאת לא הגדרה, זה אוסף של מילים שנשמע טוב אבל לא מוגדר היטב. איך מודדים אם מילה מסויימת רצף של מילים הוא אלים?

הגדרות לא סותרים. סותרים טענות.

זה לא מדיד.
אבל אתה יכול להגיד לי מצד שני (מעוגן במחקר) שאנשים בוחרים להיפגע לפני שהם נפגעים?
ממה שאני מכיר הנושא הזה מאד שנוי במחלוקת.

הגדרה חייבת להיות קוהרנטית וכוללת. אם יש דוגמאות נוספות של אלימות שלא נכללת בהגדרה שלך לאלימות ההגדרה שלך גרועה.
אתה לא רציני..
אם תגיד שהיא יותר רשמית מבחינתך אז בסדר, אבל אני לא חושב שהיא רשמית יותר מבחינת החוק/אנשים אחרים.

זה לא מדיד.
אבל אתה יכול להגיד לי מצד שני (מעוגן במחקר) שאנשים בוחרים להיפגע לפני שהם נפגעים?
כמו שאלכס אמר, זו לא באמת הגדרה. זה סתם אוסף מילים שנשמע טוב ולא מדיד בשום צורה. ההגדרה שכתבתי לאלימות היא מאוד ברורה. כל פעולה עם הרכוש שלי נגד הסכמתי היא אלימות. הגדרה צריכה להיות אובייקטיבית, כל מי שמילה מסוימת מעליבה אותו יכול לטעון לאלימות מילולית נגדו? זה לא רציני.

אתה לא רציני..

כמו שאלכס אמר, זו לא באמת הגדרה. זה סתם אוסף מילים שנשמע טוב ולא מדיד בשום צורה. ההגדרה שכתבתי לאלימות היא מאוד ברורה. כל פעולה עם הרכוש שלי נגד הסכמתי היא אלימות. הגדרה צריכה להיות אובייקטיבית, כל מי שמילה מסוימת מעליבה אותו יכול לטעון לאלימות מילולית נגדו? זה לא רציני.

אם אני לא רוצה שתקרא לי מטומטם בדיוק כמו שאני לא רוצה שתרביץ לי או תיקח את חגורת האינזר שלי, ובכל זאת קראת לי מטומטם, מבחינתך זה לא מעשה אלים?

אני לא מבין איך להגדרה שלך יש עדיפות להגדרה של DDT.
זו הגדרה מעולה. אתה יכול לטעון שמילה מסויימת מעליבה אותך, אבל זה הכל תלוי קונטקסט. מה לעשות, העולם לא שחור ולבן, לא הכל צריך להיות מדיד.

זה לא מדיד.

מעוגן במחקר? אתה רציני? אתה מקבל מידע, מעבד אותו ומחליט מה לעשות איתו. זה עובר במוח שלך - זו החלטה שלך. רואה את ההבדל מול בעיטה בראש?

זו הגדרה מעולה. אתה יכול לטעון שמילה מסויימת מעליבה אותך, אבל זה הכל תלוי קונטקסט. מה לעשות, העולם לא שחור ולבן, לא הכל צריך להיות מדיד.

מדהים, אז זה יהיה כמו הטרדה מינית. אם אני בוחר שהפעלת אלימות כלפיי אז הפעלת אלימות. יהיה מגניב.

אם אני לא רוצה שתקרא לי מטומטם בדיוק כמו שאני לא רוצה שתרביץ לי או תיקח את חגורת האינזר שלי, ובכל זאת קראת לי מטומטם, מבחינתך זה לא מעשה אלים?
למי אכפת מה אתה רוצה? הרצונות שלך דורשים ממני לא להוציא הברות מסוימות מהפה שלי כי הן מעליבות אותך, זו בעיה שלך. אני לא רוצה שתלך ברחוב אחרי 10 בלילה. סבבה?

נכון, לא הכל צריך להיות מדיד. אני אחליט שהפעלת נגדי אלימות כשבא לי, אתה תיכנס לכלא והכל טוב.

מדהים, אז זה יהיה כמו הטרדה מינית. אם אני בוחר שהפעלת אלימות כלפיי אז הפעלת אלימות. יהיה מגניב.
הנושא בעייתי, וקבלה של שני ההגדרות מקשה על שיווין בפני החוק. זה למה בתי משפט קיימים,הכל יכולים לקבוע את המצב האפור. לא חושב שמישהו נכנס לכלא כי אמר משהו לא במקום, אנחנו חיים בעולם נאור, אבל לעשות מה שבזין שלך חוץ מלדפוק לשכן שלך כדור בראש זו לא אופציה.

טיעון מצוין. שופט יחליט לפי משהו אקראי ולא מדיד שפגעתי בבן אדם כי הוצאתי כמה מילים שהוא בחר להפגע מהן.

למי אכפת מה אתה רוצה? הרצונות שלך דורשים ממני לא להוציא הברות מסוימות מהפה שלי כי הן מעליבות אותך, זו בעיה שלך. אני לא רוצה שתלך ברחוב אחרי 10 בלילה. סבבה?

נכון, לא הכל צריך להיות מדיד. אני אחליט שהפעלת נגדי אלימות כשבא לי, אתה תיכנס לכלא והכל טוב.

אבל הבסיס לוויכוח על זה זה רצון של איך החברה תראה.
וחייב להיות לך אכפת, כי אז למה שלי יהיה אכפת מה אתה רוצה? מה ימנע ממני להשתמש באלימות כלפייך?

טיעון מצוין. שופט יחליט לפי משהו אקראי ולא מדיד שפגעתי בבן אדם כי הוצאתי כמה מילים שהוא בחר להפגע מהן.
כי אתה בן אדם, להיות ליברל ולשים זין על כולם זה good an all אבל צריך גבולות.

עוד טיעון מצוין. אם רק היה בו תוכן...

אבל הבסיס לוויכוח על זה זה רצון של איך החברה תראה.
וחייב להיות לך אכפת, כי אז למה שלי יהיה אכפת מה אתה רוצה? מה ימנע ממני להשתמש באלימות כלפייך?
מה? לך יש חזון (הזוי בעיניי) של החברה, אני לא מקבל אותו. ההבדל בינינו הוא שהחזון שלי לא מערב בו כפייה כלפיך. איך זה קשור לדיון בכלל? הדיון הוא על ההגדרה של אלימות.
כי אתה בן אדם, להיות ליברל ולשים זין על כולם זה good an all אבל צריך גבולות.
אחי, קח הפסקה, אתה מאבד את זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית