עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק לגבי ה-HB, אבל מה הקשר בין פתיחת ברכיים לבין חוסר גמישות או משקל שעובר לשרשרת האחורית?ב-HIGH BAR לא צריך לפתוח ברכיים ךרוב, כמו שהוא עושה זה סבבה לגמרי
LOW BAR זה כבר סיפור קצת אחר, שבחלק גדול מהמקרים כדאי לפתוח ברכיים כדי לפצות על חוסר גמישות וכדי להעביר קצת יותר משקל לשרשרת האחורית, וככה להרים יותר משקל
אז השאלה שלי שוב, למה רוב המתאמנים שאני רואה ביוטיוב לא פותחים ברכיים חזק החוצה כמו הדוגמא בסרטון? כי הם מקצועיים מדי אז לא צריך?צודק לגבי ה-HB, אבל מה הקשר בין פתיחת ברכיים לבין חוסר גמישות או משקל שעובר לשרשרת האחורית?
פותחים ברכיים חזק החוצה מכמה סיבות:
1. שמירה על הברכיים ישרות ללא פיתול, עם כפות הרגליים שפונות יותר החוצה, כי העמידה ב-LB רחבה יותר.
2. מניעת צביטה במפרק הירך.
3. חיזוק הבאונס שמקבלים ממקרבי הירך בתחתית.
4. מניעת butt wink שקורה בין השאר כשאין מקום לבטן להכנס בין הירכיים.
מטרת הוצאת הברכיים החוצה היא לא מניעת פציעות ברצועה הצולבת ה..קדמית (אם אני לא טועה) והצידית התיכונה?צודק לגבי ה-HB, אבל מה הקשר בין פתיחת ברכיים לבין חוסר גמישות או משקל שעובר לשרשרת האחורית?
פותחים ברכיים חזק החוצה מכמה סיבות:
1. שמירה על הברכיים ישרות ללא פיתול, עם כפות הרגליים שפונות יותר החוצה, כי העמידה ב-LB רחבה יותר.
2. מניעת צביטה במפרק הירך.
3. חיזוק הבאונס שמקבלים ממקרבי הירך בתחתית.
4. מניעת butt wink שקורה בין השאר כשאין מקום לבטן להכנס בין הירכיים.
כי הם חזקים יותר כשהם מכניסים ברכיים פנימה, והם מוכנים להרוויח כמה קילוגרמים על חשבון הסיכון.אז השאלה שלי שוב, למה רוב המתאמנים שאני רואה ביוטיוב לא פותחים ברכיים חזק החוצה כמו הדוגמא בסרטון? כי הם מקצועיים מדי אז לא צריך?
אני פשוט מנסה להבין מה צריך בדיוק לעשות כי זה שונה לגמרי מברכיים שהולכות בכיוון אצבעות הרגליים לבין ברכיים שפותחים חזק כמה שיותר, שעוברות את קו הברכיים.
זה נופל בתוך סעיף מספר 1 שלי.מטרת הוצאת הברכיים החוצה היא לא מניעת פציעות ברצועה הצולבת ה..קדמית (אם אני לא טועה) והצידית התיכונה?