אז ככה קודם כל קצת על עצמי.
אני בן 21, מעשן כבר 4 שנים (הפסקות של חודש חודשיים) לא מכור 100%, יכול להפסיק עם כוח רצון (הכוח רצון כבר כאן).
לא התאמנתי/אכלתי אוכל בריא כבר שנה ואני שוקל 55 קילו והגובה שלי הוא מטר ו-75 ס״מ, די רזה (חילוף חומרים מהיר מאוד).
התאמנתי הרבה בעבר אבל לא המשכתי, שקלתי בעבר בסביבות ה70 קילו אחרי תקופת מאסה נקייה ואני רוצה לחזור עכשיו בגדול, לעשות שינוי של 180 מעלות בחיי.
להפסיק לעשן לא בעיה, יש כוח רצון, אוכל גם לא בעיה.
רציתי לקבל עצות וחוות דעת על כמה מוצרים (מזון על).
1. גוג׳י גריז (תותי גוג׳י)
2. אגוזי מאקה
3. אגוזי קקאו
4. זרעי צ׳יה
5. אצות הספירולינה
אם אני משלב בתפריט שלי את כל חמשת המזונות הללו, יהיה לי ״עומס״ של ויטמינים/מינרלים בגוף? יכולות להיווצר לי בעיות אם אני צורך אותם בהנחה שאני לא מטופל תחת תרופות?
צריכה יומית, כמה אני אמור לצרוך ביום אם אני על תפריט של 2500 קלוריות ביום?
תודה מראש לכל העוזרים
אני בן 21, מעשן כבר 4 שנים (הפסקות של חודש חודשיים) לא מכור 100%, יכול להפסיק עם כוח רצון (הכוח רצון כבר כאן).
לא התאמנתי/אכלתי אוכל בריא כבר שנה ואני שוקל 55 קילו והגובה שלי הוא מטר ו-75 ס״מ, די רזה (חילוף חומרים מהיר מאוד).
התאמנתי הרבה בעבר אבל לא המשכתי, שקלתי בעבר בסביבות ה70 קילו אחרי תקופת מאסה נקייה ואני רוצה לחזור עכשיו בגדול, לעשות שינוי של 180 מעלות בחיי.
להפסיק לעשן לא בעיה, יש כוח רצון, אוכל גם לא בעיה.
רציתי לקבל עצות וחוות דעת על כמה מוצרים (מזון על).
1. גוג׳י גריז (תותי גוג׳י)
2. אגוזי מאקה
3. אגוזי קקאו
4. זרעי צ׳יה
5. אצות הספירולינה
אם אני משלב בתפריט שלי את כל חמשת המזונות הללו, יהיה לי ״עומס״ של ויטמינים/מינרלים בגוף? יכולות להיווצר לי בעיות אם אני צורך אותם בהנחה שאני לא מטופל תחת תרופות?
צריכה יומית, כמה אני אמור לצרוך ביום אם אני על תפריט של 2500 קלוריות ביום?
תודה מראש לכל העוזרים