ייעוץ מעבר מחיטוב למסה עם אותה תכנית- עדיף לעשות ריסט במשקלים?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
חשוב לציין שאני אחרי שבוע מנוחה ככה שהשרירים קיבלו מנוחה מסוימת.

חשבתי על ריסט של 5-10 אחוז במשקלים אבל השאלה היא האם זה מיותר כי אני ממשיך באותה תכנית

• פותח/ת השרשור
הוא נכנס לפלוס קלורי, לא לגירעון.
"מחיטוב למסה"
כן ולא...

חזרתי משבוע חופשה (שאכלתי ללא מעצורים) ובעצתו של דניאל ברק אני חוזר מהחופשה לשבועיים של חיטוב (גרעון של 300 קלוריות) ואז עובר לשבוע נייטרלי ואז עובר לפלוס קלורי...

אני עושה את זה בכדיי לעבור בצורה נקייה ומסודרת מחיטוב למסה.

כן ולא...

חזרתי משבוע חופשה (שאכלתי ללא מעצורים) ובעצתו של דניאל ברק אני חוזר מהחופשה לשבועיים של חיטוב (גרעון של 300 קלוריות) ואז עובר לשבוע נייטרלי ואז עובר לפלוס קלורי...

אני עושה את זה בכדיי לעבור בצורה נקייה ומסודרת מחיטוב למסה.
התייחסתי לכותרת שלך.
לא ציינת את זה.. בכל אופן דעתי עדיין זהה שבועיים זה כלום זמן..

• פותח/ת השרשור
התייחסתי לכותרת שלך.
לא ציינת את זה.. בכל אופן דעתי עדיין זהה שבועיים זה כלום זמן..
היום באימון עשיתי סקוואט עם 100%, היה קשה אבל עלה, בכלל אחרי מנוחה מרגיש כאילו הגוף עדיין במקום אחר...
אני מניח שהשבוע יהיה קשה אבל שבוע הבא יילך יותר טוב.

לדעתך ריסט של 5% זה מספיק או לעשות 10% ואז תוך שבועיים\שלושה אני חוזר למשקל המקורי ?

השאלה שלי היא האם אצליח לטפס בחזרה ל-100% כשאני בגרעון קלורי

היום באימון עשיתי סקוואט עם 100%, היה קשה אבל עלה, בכלל אחרי מנוחה מרגיש כאילו הגוף עדיין במקום אחר...
אני מניח שהשבוע יהיה קשה אבל שבוע הבא יילך יותר טוב.

לדעתך ריסט של 5% זה מספיק או לעשות 10% ואז תוך שבועיים\שלושה אני חוזר למשקל המקורי ?

השאלה שלי היא האם אצליח לטפס בחזרה ל-100% כשאני בגרעון קלורי
בגלל זה אני אומר ריסט טוב כזה שתוכל גם להתקדם בו בשקט בגירעון הקצר שיהיה לך.
10-15% לדעתי

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני אומר ריסט טוב כזה שתוכל גם להתקדם בו בשקט בגירעון הקצר שיהיה לך.
10-15% לדעתי
אז שבסקוואט היום לא עשיתי את זה אבל ממחר אעשה ריסט בבנץ', פרס ודדליפט וביום רביעי בנפח של הסקוואט אוריד כבר משקלים..

מה לגבי צ'ין אפס ?, להוריד משקל גם בזה ?
למעשה להוריד 10% משקל בצ'ין אפס זה בעצם לחשב את המשקל שלי פלוס המשקל שאני קושר עליי ואז להוריד 10% , מצד שני ההתקדמות בחזרה תהיה 1.25 בכל אימון שאני מצליח 3X5 וזה יהיה הרבה יותר איטי מאשר דדליפט\סקוואט\בנץ'

אז שבסקוואט היום לא עשיתי את זה אבל ממחר אעשה ריסט בבנץ', פרס ודדליפט וביום רביעי בנפח של הסקוואט אוריד כבר משקלים..

מה לגבי צ'ין אפס ?, להוריד משקל גם בזה ?
למעשה להוריד 10% משקל בצ'ין אפס זה בעצם לחשב את המשקל שלי פלוס המשקל שאני קושר עליי ואז להוריד 10% , מצד שני ההתקדמות בחזרה תהיה 1.25 בכל אימון שאני מצליח 3X5 וזה יהיה הרבה יותר איטי מאשר דדליפט\סקוואט\בנץ'

מניסיון שלי, למרות שאני לא מתאמן הרבה זמן, פעם אחת עשיתי ריסט בצ'ין אפס באמצע מסה ולא הצלחתי לחזור למשקל הקודם, נכשלתי במשקלים נמוכים יותר עליי וזה נדפק לי... יכול להיות שזה רק אני.

• פותח/ת השרשור
@Daniel Barack
@לוטם
אשמח לחוות דעתכם.

בקצרה: אחרי תקופת חיטוב חזרתי משבוע מנוחה (ואכילה), עכשיו התכנון הוא שבועיים חזרה לחיטוב ואז מעבר הדרגתי ומסודר למסה, השאלות העיקריות הן:

מתכנן לעשות ריסט ולהוריד 10% במשקלים, אני מניח ששבועיים של גרעון קלורי ועקב חזרה משבוע מנוחה לא תהיה בעיה לעלות חזרה למשקל המקורי, אני צודק ?

לגבי צ'ין אפס, לעשות ריסט גם בתרגיל הזה או שאפשרי להמשיך עם משקלי העבודה המקוריים ? ,אתמול עשיתי 3X5 עם המשקל המקורי מלפני המנוחה, היה קשה אבל עלה בסדר.

בגדול, רעיון הריסט הוא נכון או שחזרה למשקלי העבודה המקוריים זה עדיף ?

• פותח/ת השרשור
אחרי שבוע אימונים עם ריסט של 10% אני חייב לציין שהאימונים ממש קייטנה .... מרגיש אפילו די רע עם עצמי אבל אני מבין שבטווח הארוך זה מומלץ ויעיל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית