עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומצד שני יכול להיות שברגע שהוא יכנס לגרעון קלורי יהיה לו קשה לחזור חזרה למשקלים לפני הריסט והוא יאבד אותם.ריסט לא יזיק, אף יועיל להתקדמות ממושכת
הוא נכנס לפלוס קלורי, לא לגירעון.ומצד שני יכול להיות שברגע שהוא יכנס לגרעון קלורי יהיה לו קשה לחזור חזרה למשקלים לפני הריסט והוא יאבד אותם.
כן ולא...הוא נכנס לפלוס קלורי, לא לגירעון.
"מחיטוב למסה"
התייחסתי לכותרת שלך.כן ולא...
חזרתי משבוע חופשה (שאכלתי ללא מעצורים) ובעצתו של דניאל ברק אני חוזר מהחופשה לשבועיים של חיטוב (גרעון של 300 קלוריות) ואז עובר לשבוע נייטרלי ואז עובר לפלוס קלורי...
אני עושה את זה בכדיי לעבור בצורה נקייה ומסודרת מחיטוב למסה.
היום באימון עשיתי סקוואט עם 100%, היה קשה אבל עלה, בכלל אחרי מנוחה מרגיש כאילו הגוף עדיין במקום אחר...התייחסתי לכותרת שלך.
לא ציינת את זה.. בכל אופן דעתי עדיין זהה שבועיים זה כלום זמן..
בגלל זה אני אומר ריסט טוב כזה שתוכל גם להתקדם בו בשקט בגירעון הקצר שיהיה לך.היום באימון עשיתי סקוואט עם 100%, היה קשה אבל עלה, בכלל אחרי מנוחה מרגיש כאילו הגוף עדיין במקום אחר...
אני מניח שהשבוע יהיה קשה אבל שבוע הבא יילך יותר טוב.
לדעתך ריסט של 5% זה מספיק או לעשות 10% ואז תוך שבועיים\שלושה אני חוזר למשקל המקורי ?
השאלה שלי היא האם אצליח לטפס בחזרה ל-100% כשאני בגרעון קלורי
טעות שליהוא נכנס לפלוס קלורי, לא לגירעון.
"מחיטוב למסה"
אז שבסקוואט היום לא עשיתי את זה אבל ממחר אעשה ריסט בבנץ', פרס ודדליפט וביום רביעי בנפח של הסקוואט אוריד כבר משקלים..בגלל זה אני אומר ריסט טוב כזה שתוכל גם להתקדם בו בשקט בגירעון הקצר שיהיה לך.
10-15% לדעתי
אז שבסקוואט היום לא עשיתי את זה אבל ממחר אעשה ריסט בבנץ', פרס ודדליפט וביום רביעי בנפח של הסקוואט אוריד כבר משקלים..
מה לגבי צ'ין אפס ?, להוריד משקל גם בזה ?
למעשה להוריד 10% משקל בצ'ין אפס זה בעצם לחשב את המשקל שלי פלוס המשקל שאני קושר עליי ואז להוריד 10% , מצד שני ההתקדמות בחזרה תהיה 1.25 בכל אימון שאני מצליח 3X5 וזה יהיה הרבה יותר איטי מאשר דדליפט\סקוואט\בנץ'