הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלכוהול ופגיעה באימונים כמה זה משפיע?

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
אם אדם שמתאמן, יוצא פעם בשבוע ושותה בערך 7 כוסות וודקה-רדבול(בערך רבע כוס וודקה והשאר רד בול), האם זה יפגע לו באימונים? (כמובן שהוא לוקח בחשבון את הערך הקלורי שלהם)
בכל מקרה האם זה פוגע ועם כן איך בדיוק?

אני שותה דיי הרבה בסופש ויכול להגיד לך שזה מוריד מסת שריר.. אז תנסה כמה שפחות

אה כן? ועל פי איזה מחקר הבאת את התשובה הזאת? אלכוהול לא מפרק שריר אם שותים אותו בצורה נכונה.

היה מחקר שהראה שאם שותים 7 משקאות ביום אז ייתכן והאלכוהול כן יגרום לתופעה שכזו, אם כזה דבר קורה לך אני מניח שאתה דופק 3 בקבוקים בסוף שבוע ואז בלי קשר לאימונים אתה בבעיה קשה.

6-7 כוסות פעם בשבוע לא יגרמו לפירוק של שריר.

מה שכן תנסה לא לשתות כמה שעות טובות אחרי אימון
We provide novel data demonstrating that alcohol consumption reduces rates of MPS following a bout of concurrent exercise, even when co-ingested with protein. We conclude that alcohol ingestion suppresses the anabolic response in skeletal muscle and may therefore impair recovery and adaptation to training and/or subsequent performance.

• פותח/ת השרשור
אז איך זה כן מזיק הקלוריות של האלכוהול זה קלוריות כמו מכל פחמימה אחרת יש הבדלים בינהם בין קלוריות רגילות לבין קלוריות של אלכוהול?
וזה בטוח לא יכול לפגוע באימונים/התואששות/התפתחות של הגוף ?
.

אז איך זה כן מזיק הקלוריות של האלכוהול זה קלוריות כמו מכל פחמימה אחרת יש הבדלים בינהם בין קלוריות רגילות לבין קלוריות של אלכוהול?
וזה בטוח לא יכול לפגוע באימונים/התואששות/התפתחות של הגוף ?
.

רושמים לך שזה לא יפגע ואתה ממשיך לשאול את אותה שאלה?

אם אתה שותה הרבה תשתדל להפריד ביום מכל כיוון מהאימון ,אלכוהול מדכא את מנגנון בניית השרירים בכמה רמות וזה תלוי בכמות. בדרך כלל יום אחרי שתייה רצינית הגוף מפצה על הצניחה בטסטוסטרון בהקפצה שלו אז אחר כך אפשר ללקבל לקבל אימון טוב.

הקלוריות מאלכוהול לא נחשבות במלואן ויש אנשים שאצלהם הן בכלל לא תורמות (כנראה שהם מוציאים יותר אנרגיה על להפטר ממנו ולחמם את הגוף מאשר יש באלכוהול) ,בכל מקרה הן גם לא יעזרו למלא מאגרים בשרירים לאחר האימון.

רושמים לך שזה לא יפגע ואתה ממשיך לשאול את אותה שאלה?
אלכוהול לא הולך עם פיתוח גוף. כל מי שאומר לך אחרת הוא בספקטרקם של בין ליצן-מה איכפת לי - דביל

אלכוהול הוא רעל ולכן אין טעם לשאול את השאלה.
(באופן אישי אני מרגיש שאתה טיפש×2)

אלכוהול לא הולך עם פיתוח גוף. כל מי שאומר לך אחרת הוא בספקטרקם של בין ליצן-מה איכפת לי - דביל

אלכוהול הוא רעל ולכן אין טעם לשאול את השאלה.
(באופן אישי אני מרגיש שאתה טיפש×2)

מה הקשר? מי אמר שאלכוהול הולך עם פיתוח גוף? הבחור שאל אם לשתות פעם בשבוע יפגע לו באימונים, והתשובה היא לא.

ובאופן אישי, אתה יודע מה אני חושב על הדעה שלך

מה הקשר? מי אמר שאלכוהול הולך עם פיתוח גוף? הבחור שאל אם לשתות פעם בשבוע יפגע לו באימונים, והתשובה היא לא.

ובאופן אישי, אתה יודע מה אני חושב על הדעה שלך
מה אתה חושב על הדיעה שלי?

נסגור יום... אין ספק שבירה היא יוצאת מן הכלל ותורמת לכל הבטי פיתוח הגוף בשלישי/רביעי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית