הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחץ מאחורי הראש בזמן מאמץ

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
נתחיל מזה שחזרתע להתאמן לאחר 3 חודשים שלא התאמנתי. חזרתי להתאמן ss ולקראת החזרות האחרונות לדוגמא בסקוואט או במתח מתחיל לי לחץ ספק כאב מאחורי הראש בצד ימין שנרגע לאחר כמה דקות, יש לכם מושג ממה הדבר נובע?

מה הכוונה ב״מאחורי הראש״? האם מדובר בצוואר למעלה? אם כן אז יש מצב שזה שריר הצוואר.
אבל בכל מקרה אי אפשר לאבחן אותך דרך הפורום, ואם זה ממשיך לקרות במאמץ לא הייתי חושב פעמיים והולך לבדוק את זה.

נתחיל מזה שחזרתע להתאמן לאחר 3 חודשים שלא התאמנתי. חזרתי להתאמן ss ולקראת החזרות האחרונות לדוגמא בסקוואט או במתח מתחיל לי לחץ ספק כאב מאחורי הראש בצד ימין שנרגע לאחר כמה דקות, יש לכם מושג ממה הדבר נובע?

יכול להיות מהרבה דברים שגם לא תמיד קשורים לאימון שלך, כמו עומס על הצוואר מפעילות שאתה מבצע ביום יום שלך,
היה לי את זה מגלישה, לי עזר לבצע חימום לצוואר לפני כל אימון ומתיחות אחרי, ובימי מנוחה..
תנסה גם לראות לאן אתה מסתכל שאתה מבצע את התרגילים יכול להיות שגם מכאן מגיעה הבעיה..

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה ב״מאחורי הראש״? האם מדובר בצוואר למעלה? אם כן אז יש מצב שזה שריר הצוואר.
אבל בכל מקרה אי אפשר לאבחן אותך דרך הפורום, ואם זה ממשיך לקרות במאמץ לא הייתי חושב פעמיים והולך לבדוק את זה.
לא, זה לא בצוואר אני מרגיש את זה בראש.
יכול להיות מהרבה דברים שגם לא תמיד קשורים לאימון שלך, כמו עומס על הצוואר מפעילות שאתה מבצע ביום יום שלך,
היה לי את זה מגלישה, לי עזר לבצע חימום לצוואר לפני כל אימון ומתיחות אחרי, ובימי מנוחה..
תנסה גם לראות לאן אתה מסתכל שאתה מבצע את התרגילים יכול להיות שגם מכאן מגיעה הבעיה..
אולי .. אני אנסה לבדוק באימון הבא נראה

לא, זה לא בצוואר אני מרגיש את זה בראש.

אולי .. אני אנסה לבדוק באימון הבא נראה

מתיחות לראש לצד ימין ושמאל אתה מכיר בטח..

תנסה לשלב את כפות הידיים על הילק העליון של הראש ולמשוך את הראש כלפי מטה,ולמשוך את הראש מאחור עם יד אחת לכל כיוון מלמעלה לצדדים.. בעדינות

אני דווקא מכיר משהו דומה ששתיית מים עם טיפה מלח עזר לפתור
אין לך מה להפסיד
זה אגב אחד הסיבות ל EXERTION HEADACHE מחסור בסודיום ואלקטרוליט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית