הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קשה להשמין

אריאל דהן

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
GoldGym צפת
שלום חברים !
אוקיי אז ככה התחלתי להתאמן לפני חודש ושבוע בערך ואני הייתי בהעלאת מסה כל הזמן הזה אבל השמנתי רק קילו וחצי 😲 יש לכם טיפים מה להוסיף לתפריט? תודה לעוזרים!

אוקיי אז ככה התחלתי להתאמן לפני חודש ושבוע בערך
איך נראית התוכנית שלך?

כל הזמן הזה אבל השמנתי רק קילו וחצי
אני מקווה שהעלת מסת שריר ולא השמנת.

יש לכם טיפים מה להוסיף לתפריט?
תכתוב אותו כאן שנוכל לדעת מה אתה אוכל עכשיו.

תוסיף גם את הנתונים עליך, גיל גובה משקל, rmr שלך

• פותח/ת השרשור
גיל - 14 וחצי
אחוז שומן בערך 12%
משקל : 52 וחצי ( לפי המשקל בבית שלי 51.5 אבל הוא מזייף שהלכתי לרופא זה הראה ששקלתי במשקל בבית שלי 50 ואצל הרופא 51 )
גובה : מטר 67 ,
RMR : 1820~

תפריט תזונה :
https://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/
*תפריט לאדם השוקל 50 קילו
(לא אוכל כמה דברים למשל את האבוקדו , ירקות בקושי ואחרי אימון רק טונה במים )

תוכנית אימונים : (התחלתי אותה לפני כשבועיים , לפני כן עשיתי אימון על כל הגוף בשביל להרגיל אותו)
ABC
בכל תרגיל זה 4 סטים 12 - 10 - 10 -8 חזרות כוכבית (*) מסמנת את מה שאני צריך להתחיל איתו ראשון.

A- חזה
פרפר בקרוס בשיפוע תחתון
לחיצת משקולות בשיפוע עליון
פרפר במכשיר
*לחיצת חזה כנגד מוט חופשי ( בנץ" פרס)

A- יד קידמית
כפיפת מרפקים בקרוס תחתון
כפיפת מרפקים מוט W
הרמת משקולות חופשיות בישיבה
-----------------------------------
B - גב
*פולי עליון
פול אובר
T-Bar
מסור

B - יד אחורית
לחיצה צרפתית מוט W
פשיטת מרפקים בקרוס עליון בחבל
פשיטת מרפקים כנגד מקבילים
C - רגליים
*סקוואט (אני עושה במכונה כזאת שאני צריך לסובב רק את המוט)
פשיטת ברכיים במכשיר
כפיפת בירכיים במכשיר
הרחקה בירך במכשיר

C - כתפיים
לחיצת כתפיים במכשיר
כפיפה בכתף משקולות חופשיות
הרחקה אופקית בכתף

למה אתה עושה abc? תעשה תמשיך עם תכנית FBW ותעלה במשקלי העבודה.
אתה סתם תדרוך במקום עם התכנית abc הזאת.

התוכנית עצמה היא FBW והוא חילק לי אותה לשלוש פעמים ABC ...
FBW ו ABC זה תוכנית שונה לגמרי, אם אתה עושה FBW שלוש פעמים בשבוע זה לא נקרא ABC, בABC אתה מפצל כל אימון לשתי קבוצות שריר עיקריות ומוסיף להם המון נפח, בFBW אתה עושה את כל קבוצות השרירים בגוף, פחות תרגילים במטרה לכוון ליותר עצימות ( יותר משקל על המוט- יותר כוח - יותר מסה)
בכל מקרה לגבי האשכול הייתי ממליץ לך להיות 500 מעל הRMR ואם אתה רואה שלא הולך תוסיף 100-200 קלוריות,תשקל כל יום ותראה במשך השבוע אם אתה עולה,יורד,נשאר אותו דבר ותתנהג בהתאם, לוקח זמן לדעת כמה אתה צריך לצרוך על מנת לעלות במשקל זה כמו ניסוי וטעייה בפעמים הראשונות.

אהה ותשנה את התוכנית , זה יעזור לך הרבה יותר בתור מתחיל

בהצלחה

ממש אין צורך להשקל כל יום בשבוע.
אחת לשבוע זה מספיק טוב
זה לא חובה אבל בזה משהו רע לדעתי ההפך, הוא יכול לראות וללמוד קצת איך הגוף שלו מגיב ליום שעבר שהוא אכל יותר או פחות ומה שאמרתי שיראה במשך השבוע את ההתקדמות הכוונה להתקדמות השבועית

זה לא חובה אבל בזה משהו רע לדעתי ההפך, הוא יכול לראות וללמוד קצת איך הגוף שלו מגיב ליום שעבר שהוא אכל יותר או פחות ומה שאמרתי שיראה במשך השבוע את ההתקדמות הכוונה להתקדמות השבועית
לא, אתה תראה שינויים בנוזלים.
ואתה תיהיה אובססיבי בעיקר.

שקילה כל יום לא נותנת כלום יום אחד שתיתה יותר מים ועלית קילו יום שני יצא שכמעט ולא שתית ופתאום ירדת קילו וחצי סתם דוגמא אחת
לפותח האשכול abc במצב שלך יהיה ביזבוז זמן ממליץ לעשות ab רגיל ובנוגע לתפריט כמו שאמרו מעלי להשקל פעם בשבוע ולפי המשקל לעלות/להוריד אוכל

שקילה כל יום לא נותנת כלום יום אחד שתיתה יותר מים ועלית קילו יום שני יצא שכמעט ולא שתית ופתאום ירדת קילו וחצי סתם דוגמא אחת

גם בשקילה השבועית יכול להיות השפעה של נוזלים, כי נגיד הוא נשקל פעם בשבוע, ויום לפני השקילה השבועית נאגרו אצלו נוזלים משתיה כזאת או אחרת או מאוכל כזה או אחר והופ גם השקילה השבועית כבר מוטית.
העניין בשקילה שבועית הוא פשוט לא להפוך לאובססיבי, ולראות מגמה, אין טעם להשקל כל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית