הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך השייק

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
אני במסה והכנתי שייק ואני אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי אם הוא בסדר לשתות אותו במהלך היום או אחרי אימון
2 יוגרטים
כוס חלב
4 חתיכות של אגוזי מלך שקדים וקשיו
קוואקר אולי 20-30 גרם
גוגי ברי חופן
מנגו שלושה רבעים
חצי כפית כורכום וקינמון
קצת אוכמניות חמוצות
שזיף
ו2 קוביות שוקלד מריר הוספתי באמצע כי זה היה מגעיל

כפי שאתם רואים ניסיתי לגוון ו.. יצא מה שיצא

אני במסה והכנתי שייק ואני אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי אם הוא בסדר לשתות אותו במהלך היום או אחרי אימון
2 יוגרטים
כוס חלב
קוואקר אולי 20-30 גרם
גוגי ברי חופן
מנגו שלושה רבעים
חצי כפית כורכום וקינמון
קצת אוכמניות חמוצות
שזיף
ו2 קוביות שוקלד מריר הוספתי באמצע כי זה היה מגעיל

מה אתה מנסה להשיג מלשתות את החרא הזה..?
אם אתה רוצה להשלים קלוריות ואתה במסה אז יש דרכים יותר טובות.

2 יוגרטים
כוס חלב
קוואקר אולי 20-30 גרם
גוגי ברי חופן - חבל על הכסף
מנגו שלושה רבעים - שנוי במחלוקת אבל זורם עם הסטיות שלך
חצי כפית כורכום וקינמון - תוסיף כורכום לדברים אחרים, חבל על הקיא בסוף...
קצת אוכמניות חמוצות
שזיף
ו2 קוביות שוקלד מריר הוספתי באמצע כי זה היה מגעיל - בטח שיהיה מגעיל אחי, רק חסר להוסיף חציל (;

כמו שדניאל אמר, אם זה נכנס לך בתפריט, כלומר בסך קלוריות\חלבון\פחמימה\שומן - הכל סבבה.

מה אתה מנסה להשיג מלשתות את החרא הזה..?
אם אתה רוצה להשלים קלוריות ואתה במסה אז יש דרכים יותר טובות.
אשמח לשמוע כמה, גם אני מחפש... אני שם 150 גרם קוואקר בשייק, אבל אם יש לך משהו אחר אשמח לשמוע.

אשמח לשמוע כמה, גם אני מחפש... אני שם 150 גרם קוואקר בשייק, אבל אם יש לך משהו אחר אשמח לשמוע.
תנסה להכין את האוכל בצורה שהוא יהיה לך יותר טעים וקל לאכילה. ככה אתה תוכל לאכול כמויות גדולות בלי לסבול. להכין תפוח אדמה בתנור עם תבלינים, או להקפיץ אורז עם ירקות משדרג את הארוחה וגורם לך לאכול אותה בכיף ולא לסבול.

גם שייקים בהחלט יכולים להיות דרך להכניס כמות קלוריות גדולה במהירות, פשוט השייק שהוא הכין נשמע גועל נפש.
אם תכין שייק עם מים, 2 בננות, 150 גרם שיבולת שועל, 2 סקופים של חלבון ומעט קקאו תקבל הרבה יותר קלוריות וטעם יותר טוב.

אתה יכול לעשות ארוחות ציט מדי פעם זה גם עוזר להכניס הרבה קלוריות.

תקנה גיינר אם אתה ממש מקרה אבוד, אבל עדיף קודם שתנסה משהו ממה שרשמתי למעלה.

את כל זה כמובן שומרים לשלבים מתקדמים של התהליך. שאוכלים כמות מאוד גדולה של אוכל ובאמת בלתי אפשרי להכניס הכל רק מאורז וחזה עוף ואוכל "נקי".

• פותח/ת השרשור
איך החישוב של החלבון שומן וכל זה עובד?

Back
למעלה תחתית