1.בנוגע לשריר הטרפז(הטרפזים)
מה הם התרגילים המומלצים?
אני מכיר את התרגיל כאשר אוחזים בכל יד במשקולת, ומעלים ומורידים רק את הטרפז.. כמובן יש בקומבינציה עם מוט אותו דבר, או אפילו עם מתח..
עוד תרגילים מומלצים?
ובנוגע לתרגיל שמעלים את הטרפז, איך מבצעים אותו נכון? האם לבצע "סיבוב" או רק לעלות למעלה ולהוריד
שאני אומר סיבוב הכוונה שעולים למעלה עושים מן סיבוב כזה(בטח רובכם שמעתם ומבינים על מה אני מדבר)
2.מתח/משיכה מפולי עליון
צר/רחב
מאחורי הגב/לחזה
הבנתי שבאחיזה צרה או רחבה, בכל מקרה הלטיסימוס דורסי עובד והוא השריר המרכזי..
אז אחת ולתמיד מה בכל זאת ההבדל בין אחיזה צרה במתח לרחבה, וכנ"ל לתרגיל משיכה מפולי עליון בישיבה..?
ולמה יש מתאמנים שמבצעים את המשיכה מהפולי מאחורי הגו כזה לכיוון הצוואר האחורי?
זה משנה או שזה סתם מיתוס שהם שמעו שזה עובד יותר טוב?
3.תרגילי בטן מומלצים
הבנתי שכפיפות בטן זה לא הכי בריא לעמוד השדרה.. לא תרגיל כזה טוב לגב ויותר עושה נזק מאשר תועלת
בכל זאת אנשים מבקשים תרגילי בטן טובים(אני ממליץ תמיד על סקוואט ודדליפט ואומר שהבטן עובדת ומייצבת מספיק באימון טוב בחדר כושר)
אבל שוב פעם, בכל זאת, איזה תרגיל מומלץ לבטן חוץ מפלאנק(בטן סטטי) שאני מאוד אוהב
אשמח שיענו לי על שלושת השאלות, בנוגע לטרפזים,למתח ולבטן
תודה רבה חברים!!!
מה הם התרגילים המומלצים?
אני מכיר את התרגיל כאשר אוחזים בכל יד במשקולת, ומעלים ומורידים רק את הטרפז.. כמובן יש בקומבינציה עם מוט אותו דבר, או אפילו עם מתח..
עוד תרגילים מומלצים?
ובנוגע לתרגיל שמעלים את הטרפז, איך מבצעים אותו נכון? האם לבצע "סיבוב" או רק לעלות למעלה ולהוריד
שאני אומר סיבוב הכוונה שעולים למעלה עושים מן סיבוב כזה(בטח רובכם שמעתם ומבינים על מה אני מדבר)
2.מתח/משיכה מפולי עליון
צר/רחב
מאחורי הגב/לחזה
הבנתי שבאחיזה צרה או רחבה, בכל מקרה הלטיסימוס דורסי עובד והוא השריר המרכזי..
אז אחת ולתמיד מה בכל זאת ההבדל בין אחיזה צרה במתח לרחבה, וכנ"ל לתרגיל משיכה מפולי עליון בישיבה..?
ולמה יש מתאמנים שמבצעים את המשיכה מהפולי מאחורי הגו כזה לכיוון הצוואר האחורי?
זה משנה או שזה סתם מיתוס שהם שמעו שזה עובד יותר טוב?
3.תרגילי בטן מומלצים
הבנתי שכפיפות בטן זה לא הכי בריא לעמוד השדרה.. לא תרגיל כזה טוב לגב ויותר עושה נזק מאשר תועלת
בכל זאת אנשים מבקשים תרגילי בטן טובים(אני ממליץ תמיד על סקוואט ודדליפט ואומר שהבטן עובדת ומייצבת מספיק באימון טוב בחדר כושר)
אבל שוב פעם, בכל זאת, איזה תרגיל מומלץ לבטן חוץ מפלאנק(בטן סטטי) שאני מאוד אוהב
אשמח שיענו לי על שלושת השאלות, בנוגע לטרפזים,למתח ולבטן
תודה רבה חברים!!!