הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה אין שיפור?

thruster

משתמש פעיל
421
83
נק' מוניטין:
110
421
83
התחלתי להתאמן ב-17/3 אבל עם הרבה הפסקות אז בוא נגיד שאני מתאמן כמעט 5 חודשים, התחלתי בתכנית SS עם הנתונים:
משקל: 69.8
גובה: מטר שמונים

עכשיו אני במשקל 71-72 משהו כזה וגובה 1.83

משקליים התחלתיים:
בנץ': 30 קילו
דדליפט: 30 קילו
סקאווט: 30 קילו
אובר האד פרס: 20 קילו
חתירה: 30 קילו

קיצר עשיתי SS איזה חודשיים שלוש אני חושב ואז נתקעתי במשקלים, הייתה לי פרישה קטנה ואז חזרתי לעשות SS עם תרגילי עזר עם משקלים נמוכים שזה מה שאני עושה כבר זמן מה ומתקדם במשקלים האמת בצורה טובה והצלחתי לעבור את הנכשלים הקודמים שלי שבגללם הפסקתי.

משקלים עדכניים:
בנץ': 52.5 קילו
דדליפט: 65 קילו
סקאווט: 72.5 קילו
חתירה: 32.5 קילו
פרס: 40 קילו

בקיצור מה לפי דעתכם הסיבה שאני לא רואה תוצאות או לפחות שיפור? אם אני מתקדם והכל

מה שכתבת פה לא הגיוני בכלל. לא הגיוני להתקע בSS על סקוואט 70 קילו ודדליפט 65.
אם אתה רוצה שנעזור לך ממליץ להעלות סרטוני טכניקה בסקוואט ובדד עם המשקלים שנתקעת בהם.

• פותח/ת השרשור
מה שכתבת פה לא הגיוני בכלל. לא הגיוני להתקע בSS על סקוואט 70 קילו ודדליפט 65.
אם אתה רוצה שנעזור לך ממליץ להעלות סרטוני טכניקה בסקוואט ובדד עם המשקלים שנתקעת בהם.
אני לא תקוע עכשיו לול אם היית קורא היית מבין, מתקדם יופי 😃

• פותח/ת השרשור
צודק. רצתי מהר יותר למקלדת. אתה לא רואה תוצאות כי לא עבר מספיק זמן ואתה עדיין לא מרים מספיק.
אוקי, והסיבה להפרש הגדול בין הסקאווט לדדליפט זה כי אני עולה בסקאווט 2.5 כל אימון אז זה 7.5 - 10 כל שבוע כאשר דדליפט יש לי רק פעם אחת בשבוע ואני מעלה שם רק 2.5, אז כשהסקאווט יגיע למצב שאני לא מצליח לעלות 7.5-10 בשבוע הדדליפט ישתלט 😛

אוקי, והסיבה להפרש הגדול בין הסקאווט לדדליפט זה כי אני עולה בסקאווט 2.5 כל אימון אז זה 7.5 - 10 כל שבוע כאשר דדליפט יש לי רק פעם אחת בשבוע ואני מעלה שם רק 2.5, אז כשהסקאווט יגיע למצב שאני לא מצליח לעלות 7.5-10 בשבוע הדדליפט ישתלט 😛
2.5 בשבוע לדדליפט? לא נשמע לי נכון. נראה לי היה רשום בתוכנית להוסיף 5-7.5 בשבוע לדדליפט.

• פותח/ת השרשור
2.5 בשבוע לדדליפט? לא נשמע לי נכון. נראה לי היה רשום בתוכנית להוסיף 5-7.5 בשבוע לדדליפט.
אני לא עושה SS רגיל עכשיו כי כמו שאמרתי SS שיעמם אותי ואז הייתה פרישה וכשחזרתי אז עם התכנית של יוסי קלמנוביץ וטיפה שינויים שיתאימו לי..

אבל לפי דעתי יהיה לי קשה להוסיף כל כך הרבה לא?

אני לא עושה SS רגיל עכשיו כי כמו שאמרתי SS שיעמם אותי ואז הייתה פרישה וכשחזרתי אז עם התכנית של יוסי קלמנוביץ וטיפה שינויים שיתאימו לי..

אבל לפי דעתי יהיה לי קשה להוסיף כל כך הרבה לא?
לדעתי לא יהיה קשה עד למשקל מסוים.
בכל מקרה, יוסי מאמן תותח יצא לי להכיר אותו פעם אחת ועשה עליי רושם נהדר אז אם הוא כתב לך תוכנית תעבוד לפיה. רק אני בטוח שהוא לא התכוון שתוסיף 2.5 בשבוע לדדליפט במשקלים האלה. לפחות עד 100-120 קילו אפשר להתקדם בקפיצות גדולות יותר.
אתה מתאמן בACT או שסתם יש לך תוכנית של יוסי?

• פותח/ת השרשור
לדעתי לא יהיה קשה עד למשקל מסוים.
בכל מקרה, יוסי מאמן תותח יצא לי להכיר אותו פעם אחת ועשה עליי רושם נהדר אז אם הוא כתב לך תוכנית תעבוד לפיה. רק אני בטוח שהוא לא התכוון שתוסיף 2.5 בשבוע לדדליפט במשקלים האלה. לפחות עד 100-120 קילו אפשר להתקדם בקפיצות גדולות יותר.
אתה מתאמן בACT או שסתם יש לך תוכנית של יוסי?
חחחח הוא לא כתב לי תכנית, יש תכנית שהוא עשה באחד מההרצאות שלו ומישהו פרסם בקהילה אחרת אז לקחתי אותה ואת התרגילים שאני לא יכול לעשות החלפתי במה שכן (כי אני מתאמן בבית אין לי מכשירים כאלה רק מה שצריך בתאכלס) ואחלה תכנית קלילה וכיפית, ואף אחד לא אמר לי איך להתקדם. אם אתה אומר להתקדם יותר בדדליפט אז אזרום איתך ואנסה

חחחח הוא לא כתב לי תכנית, יש תכנית שהוא עשה באחד מההרצאות שלו ומישהו פרסם בקהילה אחרת אז לקחתי אותה ואת התרגילים שאני לא יכול לעשות החלפתי במה שכן (כי אני מתאמן בבית אין לי מכשירים כאלה רק מה שצריך בתאכלס) ואחלה תכנית קלילה וכיפית, ואף אחד לא אמר לי איך להתקדם. אם אתה אומר להתקדם יותר בדדליפט אז אזרום איתך ואנסה
אני אמרתי איך להתקדם בדדליפט בSS. אם החלפת תוכנית אני לא רוצה לזרוק לך עצות לפני שאראה איך היא נראת למרות שבשום מצב אין סיבה להוסיף 2.5 בשבוע לדדליפט של 60 קילו. אכפת לך לפרסם אותה?

• פותח/ת השרשור
אני אמרתי איך להתקדם בדדליפט בSS. אם החלפת תוכנית אני לא רוצה לזרוק לך עצות לפני שאראה איך היא נראת למרות שבשום מצב אין סיבה להוסיף 2.5 בשבוע לדדליפט של 60 קילו. אכפת לך לפרסם אותה?
לא מה אכפת לי
התוכנית הולכת ככה:
AXBXCXX
A

Squat 3x5,8 - שלוש סטים של 5 חזרות, ואז עוד סט "קליל" של 8 חזרות.
Bench Press/Overhead Press 3x5,8 - שלוש סטים של 5 חזרות, ואז עוד סט "קליל" של 8 חזרות. אימון אחד בנצ, אימון אחד פרס [כל אימון מחליפים].
Bench Press/Press With Dumbels 2x12 - התרגיל הזה יהיה שונה מהתרגיל הראשי, לדוגמא, עשיתי בנצ פרס אימון הזה [מוט], אז בתרגיל הזה זה יהיה פרס, וכך ההפך.
Pull Ups - שלוש סטים של 5 חזרות. (אני מוסיף 5 קילו ברצועה פה)
כפיפת מרפקים 2x12

B
Squat 3x5,3 - שלושה סטים של 5 חזרות, ואז עוד סט כבד של 3 חזרות.
Bench Press/Overhead press 3x5,8 - שלושה סטים של 5 חזרות, ואז עוד סט "קליל" של 8 חזרות.[שינוי מהאימון הקודם].
Bench Press/Press with Dumbels 2x12 - התרגיל הזה יהיה שונה מהתרגיל הראשי, לדוגמא עשיתי בנצ פרס אימון הזה[מוט], אז בתרגיל הזה זה יהיה פרס וכך ההפך.
Deadlift 3x5
חתירה - 3x8
כפיפת מרפקים 2x12

C
Squat 3x5
Lunges 2x30
Bench Press/Overhead press 3x5,8
- שלושה סטים של 5 חזרות, ואז עוד סט "קליל" של 8 חזרות.[שינוי מהאימון הקודם].
Bench Press/Press with Dumbels 2x12 - התרגיל הזה יהיה שונה מהתרגיל הראשי, לדוגמא עשיתי בנצ פרס אימון הזה[מוט], אז בתרגיל הזה זה יהיה פרס וכך ההפך.
Pull Ups - שלוש סטים של 5 חזרות. (אני מוסיף 5 קילו ברצועה פה)
כפיפת מרפקים 2x12

נראת כמו SS עם קצת תוספת נפח. מבחינתי תעשה אותה עם התקדמות של 7.5 בדדליפט בינתיים, וכשיתחיל להרגיש כבד תוריד את ההתקדמות ל5.
הייתי ממליץ עם הזמן גם כשהמשקלים יהפכו למאוד כבדים להוריד את התרגילים הנוספים בתוכנית אם תרגיש שהם גורמים לך להתקע.

• פותח/ת השרשור
נראת כמו SS עם קצת תוספת נפח. מבחינתי תעשה אותה עם התקדמות של 7.5 בדדליפט בינתיים, וכשיתחיל להרגיש כבד תוריד את ההתקדמות ל5.
הייתי ממליץ עם הזמן גם כשהמשקלים יהפכו למאוד כבדים להוריד את התרגילים הנוספים בתוכנית אם תרגיש שהם גורמים לך להתקע.
סבבה תודה
דרך אגב מה אתה אומר על זה שבתכנית זה 3x5 בדדליפט, לא יותר מידיי? בדרך כלל זה 1x5 אני רואה
או שזה בסדר?

דרך אגב מה אתה אומר על זה שבתכנית זה 3x5 בדדליפט, לא יותר מידיי? בדרך כלל זה 1x5 אני רואה
כשאתה עובד עם משקלים קלילים אז לדעתי 3X5 זה יותר טוב כי יותר סטים = יותר עבודה על טכניקה. כשתגיע למשקלים כבדים יותר אני ממליץ לך להוריד ל1 כפול 5.

• פותח/ת השרשור
העלת 2 קילו ב5 חודשים יהיה לך קשה להתקדם "מהר"
תאכל יותר, תתקדם יותר, ואז תעשה חיטוב
לא הבנתי מה הפוינט להעלות שומן ובלי כבר אני בלי תפריט פשוט אני אוכל מלא יחסית והמשקל נשאר בין 70 ל73

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית