עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום קשר בין כמות גבוהה של שומן לבין עלייה נקייה.האם דיאטת עתירת שומן לצורך העלאה במסת שריר נקיה היא מזיקה בדרך כלשהי?
אני יודע שאין קשר, אבל אני מעדיף לאכול תפריט עתיר בשומן מאשר פחמימה.אין שום קשר בין כמות גבוהה של שומן לבין עלייה נקייה.
אז הגבל עצמך לכמות נמוכה של פחמימה למשל 100, והשאר שיבוא משומן.אני יודע שאין קשר, אבל אני מעדיף לאכול תפריט עתיר בשומן מאשר פחמימה.
אילו העמסות? אני לא בחיטוב.אז הגבל עצמך לכמות נמוכה של פחמימה למשל 100, והשאר שיבוא משומן.
עם העמסות בהתאם..
אין קשר, כדי למלא מאגרי גליקוגן.אילו העמסות? אני לא בחיטוב.
אם אתה רגיש לפחמימות, הייתי מוריד עוד קצת.סה"כ הגבלתי את התפריט ל150 גרם פחמימה, והשאר מגיע משומן וחלבון... אני על פלוס 300-400 קלוריות ליום.
לא חושב.בכל מקרה, אני שואל את זה מכיוון שמכבר שבועיים, מאז שאני התחלתי לאכול כ-130 גרם שומן (שמגיע מאגוזי מלך, שקדים, טחינה, שמן זית וכו') יש לי כאבי ראש.
האם זה יכול להיות באמת קשור?
150 גרם פחמימה לא מספיקים בכדי למלא את מאגרי הגליקוגן?אין קשר, כדי למלא מאגרי גליקוגן.
אבל 150 גרם פחמימה זו לא כמות גבוהה לתפריט העלאה במסת שריר...אני לא זוכר איפה, אבל קראתי שכמות גבוהה של שומן וכמות גבוהה של פחמימות לאורך היום זה לא משהו יעיל במיוחד.
אני צורך 6 קפסולות של אומגה 3 ליום (סטנדרטי)אולי אתה צורך יותר מידיי שומנים ממקור אומגה 6 ואין מספיק אומגה 3. אני לא יודע אם זה עלול לגרום לכאבי ראש, אבל זה צריך להיות מאוזן בד"כ.
דיברתי על מצב בו אתה בדל פחמימה כי אתה מעוניין להוריד את כמות הפחמימה ולהעלות שומן במקום.150 גרם פחמימה לא מספיקים בכדי למלא את מאגרי הגליקוגן?
אין שום קשר בין כמות הפחמימה לבין העלייה במסת השריר.אבל 150 גרם פחמימה זו לא כמות גבוהה לתפריט העלאה במסת שריר...
מעולה.אני צורך 6 קפסולות של אומגה 3 ליום (סטנדרטי)
אני יודע שלא, פשוט לא המלצתי על כמות כזאת של פחמימה עם כמות גבוהה של שומן.אני לא רוצה להוריד את כמות הפחמימה...
והאם כמות כזו של שומן יכולה להזיק? או במקרה שלי לגרום לכאבי ראש או משהו דומה?
העצה הראשונה שלי אליך תהיה ללכת לרופא, קודם כל.
תבדוק עם רופא את העניין, בדיקות דם יכולות לעזור.
כן, תמיד התחלתי עם תפריט מסויים עתיר פחמימה, ולאט לאט העלתי רק את הפחמימות בתפריט...@Romann
אין בעיה בתפריט ובערכים הסופיים שלך
אני שואל אחרת - למרות טענתך כי הרבה פחמימה עושה אותך עייף וכבד, ניסית להעלות בהדרגה את הכמות לאורך המאסה?[/QUOTE
אז אל תתחיל עם תפריט עתיר פחמימה. תתחיל בתפריט עם כמות פחמימה נמוכה או בינונית ומשם תעלה לפי הצורךכן, תמיד התחלתי עם תפריט מסויים עתיר פחמימה, ולאט לאט העלתי רק את הפחמימות בתפריט...
אשאל אחרת - מה הבעיה בתפריט עתיר שומן? מה היתרונות והחסרונות לעומת תפריט עתיר פחמימה?
סליחה, לא ניסחתי את עצמי נכון... זה מה שעשיתי המון פעמים.אז אל תתחיל עם תפריט עתיר פחמימה. תתחיל בתפריט עם כמות פחמימה נמוכה או בינונית ומשם תעלה לפי הצורך
מעולה!לא, אין הבדל.
במסה אתה יכול לשחק עם היחס שומן והפחמימה, אנשים שלא מסתדרים טוב עם כמות גדולה מידי של פחמימות פשוט מורידים אותם ומעלים בשומן. (אני למשל, במסה עם 100-150 גרם פחמימה ביום לערך, חלבון 2-2.5 גרם לכל קילו והשאר שומן, בהתאם לכמות הקלוריות)
עוזר מבחינת רמות האנרגיה ותחושה של אי כבדות, וגם הרבה פחות נוזלי לאורך המסה שזה יתרון נחמד למי שלא אוהב את הנוזלים.
לא רואה גם איזה פגיעה בקצב התקדמות משקלי העבודה(כי זה יותר עניין של פלוס קלורי מאשר סוג אב המזון, למרות שלגוף הכי קל ליצור אנרגיה מגלוקוז), פשוט מרכז את רוב הפחמימה סביב שעות האימון. (שאר היום ארוחות של חלבון ושומן גבוה ומעט פחמימה)