דיון פוסט נאצה אנטי וינגייט או למה לעולם לא אמליץ ללמוד שם

מצב
השרשור נעול

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
לא נכנס לסיבות בגללן אני כותב את הפוסט הזה אבל אני מניח שתבינו לבד, זה לא נושא חדש לרוב באי הפורום הזה.
הרבה חבר'ה שרוצים ללמוד תעודה של מדריך חד"כ שואלים אותי איפה כדאי ללמוד, מבחינתי התשובה פשוטה - איפה שהמרצים מעודכנים ולא חיים בשנות ה60!
להלן חלק קטן מהשטויות (העדכניות!) בהן נתקלתי השבוע -
סקווט רק עד 90 מעלות (נו זה כולנו מכירים)
דדליפט זה למתקדמים (גם פה ושם חידוש)
גוד מורנינג זה השטן (פעם ראשונה שאני שומע אבל לא מאוד מופתע)
בנצ' רק עם גב שטוח על הספסל - הקשתה בגב זה לספורטאים תחרותיים בלבד (נו באמת)
והיום היה לי חידוש גדול, דראגון פלאג (מי שלא מכיר שיחפש ביו טיוב) זה רע לחוליות ולא מומלץ!
כמובן שזה בא בשילוב "בלה בלה בלה מרצים וחוקרים באוקספורד ובה בלה בלה", כמובן שכשביקשתי איזשהוא מחקר על התרגיל הנושא הוסט באלגנטיות.

לסיכום? יש סיבה לזה שאני שולח מי ששואל ל"שיאים" ולא, אין לי מניות שם.

~פרקתי~

צודק - "אני לא יודע להסביר את זה, זה גורם לחגורה לשבת יותר טוב, מקצר את טווח התנועה בבנץ' וגורם לך לקבל באונס מהשומן" אלה טיעונים מנצחים. והכי מצחיק - שאפילו הם עדיפים על "טטיאנה קשירינה שמנה" ו"זה כמו המפץ הגדול". ואת כל הטיעונים האלה כתבתם שחור על גבי לבן. ואני הליצן. שיהיה.

כן. עמוק.
מה שעוד יותר מצחיק שאתם(לא אומר אתה כי לא ראיתי אותך אומר את זה) מציעים לאנשים כול הזמן, ריפטו ריפטו ריפטו. אתה 20 אחוז שומן ומעל ורוצה להתחיל להתאמן? סס, ליטר חלב, אוראו ואלף קל מעל התחזוקה!
ראיתי גם לפני הרבה זמן משהו לגבי קלין / קלין אנד ג'רק וכתבו שם שהתנועה שריפטו מלמד הכי טוב וחייב להקשיב לו למרות שהוא מפגר - תיאור של כמה אנשים שאני מכבד מהפורום.

אין לי מושג על מה אתה מדבר.

כל מה שדיברתי זה מילים של חברך לכת, ביסט ואולי עוד כמה שאני לא זוכר. 😃

אני בספק שהוא אמר למישהו שמן להיות ב1000 קלוריות מעל התחזוקה. ואני בספק שהוא אמר שצריך להקשיב לריפטו למרות שהוא מפגר.

שכחתם לציין את העובדה שכל מתאמני ריפטו נפצעים כל שני וחמישי.

ראה ערך - לוג בתזונה ואימונים בפורום LBS.

אני רואה, ואני לא מודע לסטטיסטיקה. תעשה את העבודה בבקשה. כי כל מי שאני מכיר לא נפצע כבר שבועיים לפחות, בעיה.

נערך לאחרונה:
אני רואה, ואני לא מודע לסטטיסטיקה. תעשה את העבודה בבקשה. כי כל מי שאני לא מכיר לא נפצע כבר שבועיים לפחות, בעיה.

אין פה עניין של סטטיסטיקה, כל הלוגים של הליפטרים (שכולם החלו בSS המפגר של ריפטו) משתמשים יותר במושג "פרוטוקול פציעות" מאשר "סקאווט"

אבל היי, העיקר שאתם דופקים 4675 קלוריות המורכבות מאוריאו וגלון חלב ואתם מצליחים לעלות במשקל !!

שכחתם לציין את העובדה שכל מתאמני ריפטו נפצעים כל שני וחמישי.
ריפטו מלמד SS, כמה אתה מכיר שנפצעו בתכנית הזאת? אני עשיתי אותה פעם וחצי, מספר דו ספרתי של מתאמנים שלי עשו אותה ואף אחד לא נפצע.

אני אמנם לא משתייך לאף אחד מהצדדים, אבל עד שמישהו פה לא יראה לי הסמכה שהיא לא תואר אקדמאי (שברוב המקרים מיותר) שמלמדת קינזיולוגיה וביומכניקה ברמה שריפטו מלמד, אין לכם יותר מדי על מה להתלונן (תכף יבוא הגאון שיגיד קרוספיט לבל 1 🤣)

עולות פה טענות כל כך מטומטמות שזה פשוט מייאש.
לא, אל תלמדו WL מריפטו ואל תלמדו ממנו תזונה, תלמדו קינזיולוגיה, ביומכניקה ואיך לבנות תכנית אימון ולבצע תרגילי בסיס.

אין פה עניין של סטטיסטיקה, כל הלוגים של הליפטרים (שכולם החלו בSS המפגר של ריפטו) משתמשים יותר במושג "פרוטוקול פציעות" מאשר "סקאווט"

אבל היי, העיקר שאתם דופקים 4675 קלוריות המורכבות מאוריאו וגלון חלב ואתם מצליחים לעלות במשקל !!

כן, אתה צודק. אין פה עניין של סטטיסטיקה. יש פה עניין של מה שבא לך להגיד באותו הרגע. וכל הליפטרים פה הם מתאמנים ישירים של ריפטו גם.

@StarDust , אתה כבר רואה למה אתם ליצנים או שעוד לא?

כן, אתה צודק. אין פה עניין של סטטיסטיקה. יש פה עניין של מה שבא לך להגיד באותו הרגע. וכל הליפטרים פה הם מתאמנים ישירים של ריפטו גם.

@StarDust , אתה כבר רואה למה אתם ליצנים או שעוד לא?

איכשהו נעלם מעיניך שאני ישות נפרדת מראש הממשלה ז''ל?

תגדיר "אתם"

רגע, אני צריך לדבר איתך ברמה של הגדרות ולדייק בפוסטים שלי, ואתה פטור מזה?

אתם = מי שבא לי ברגע נתון. זה כולל אותך, כרגע.
איכשהו נעלם מעיניך שאני ישות נפרדת מראש הממשלה ז''ל?

o-POT-MEET-KETTLE-570.jpg

אתה מדבר שטיות ,יש אלף ואחד סיבות לפציעה חוץ מאופן האימון שלך , ומכול מתאמני הSS בפורום היחידים שראיתי שנפצעו הם פשוט העקשנים ביותר
או המטומטים ביותר (בהקשר ל הSS או פאוולפטניג , הרי פציעה זה משהו שיקרה לכול אחד בסופו של דבר לא משנה איך אתה מתאמן)
כול קשר לשנאה או אהדה של אותם מתאמנים כלפי ריפטו הוא מקרי בלבד.
נ.ב. תעשה סיבוב במכון השכונתי שלך ודבר עם כול המפמפים למהנים על פציעות השונות שהם קיבלו , אז תשווה אותם למספר הפציעות שחוו כול הליפטרים שאתה מכיר ותחזור עליי

אתה מדבר שטיות ,יש אלף ואחד סיבות לפציעה חוץ מאופן האימון שלך , ומכול מתאמני הSS בפורום היחידים שראיתי שנפצעו הם פשוט העקשנים ביותר
או המטומטים ביותר (בהקשר ל הSS או פאוולפטניג , הרי פציעה זה משהו שיקרה לכול אחד בסופו של דבר לא משנה איך אתה מתאמן)
כול קשר לשנאה או אהדה של אותם מתאמנים כלפי ריפטו הוא מקרי בלבד.
נ.ב. תעשה סיבוב במכון השכונתי שלך ודבר עם כול המפמפים למהנים על פציעות השונות שהם קיבלו , אז תשווה אותם למספר הפציעות שחוו כול הליפטרים שאתה מכיר ותחזור עליי

סבבה, אבדוק ואחזור "עלייך".
ב IQ, אני מנחש.

הייתי הולך יותר לכיוון ה - מתנשא, ערירי, ציניקן ושמנמן.

אני גם עושה פרס, דדליפט, סקוואט ובנץ', אז במה אני שונה ממך ?
מאיפה באמת הבאת שמתאמני ריפטו סובלים יותר מפציעות?
אם גם אתה עושה סקוואט, דד ופרס למה אני מועד יותר לפציעות ממך?
דווקא אנשים שמקשיבים לריפ קוראים יותר ניתוחים של התנועות ורואים יותר סרטונים, ובאופן כללי לומדים את הטכניקה יותר מאחרים, בטח שממתאמני חדר כושר הממוצעים.

מאיפה באמת הבאת שמתאמני ריפטו סובלים יותר מפציעות?
אם גם אתה עושה סקוואט, דד ופרס למה אני מועד יותר לפציעות ממך?
דווקא אנשים שמקשיבים לריפ קוראים יותר ניתוחים של התנועות ורואים יותר סרטונים, ובאופן כללי לומדים את הטכניקה יותר מאחרים, בטח שממתאמני חדר כושר הממוצעים.

יכול להיות, אבל אפשר ללמוד את הטכניקה ולראות סרטונים מבלי לעשות את התוכנית.

למען הסר ספק, אני מכבד כל אחד שהולך ומתאמן, אבל לשמוע כל הזמן שהבילדרים הם ליצנים, ובייספס זה לגייז וריבועים זה לכוסיות כבר מתחיל להמאס.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית