הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב - 21 שבועות (5 חודשים ושבוע)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אמ;לק

מ.ג התחלתי - 95.6
מ.ג נוכחי - 80.8

חפרתי קצת בפייסבוק אבל אכתוב גם כאן כדי שהמסר יעבור לכמה שיותר אנשים.
בפברואר 16 העליתי תמונות סוף מסה, כשלאחריהן החלטתי להמשיך לאכול בגלל תחרות powerlifting שהייתה בפתח באפריל.
עליתי מ 74 קג ששקלתי באוגוסט 15 לכמעט 96 קג עד אפריל 16, הגעתי למצב שלהערכתי - כמעט 30 אחוזי שומן.

אני רוצה לציין ולהדגיש, שאכילה נכונה ושמירה על עלייה מתונה במשקל תוך הפעלת שיקול דעת זה אחד הדברים הנכונים בעיניי.
אין צורך להגיע למצב בו בקושי עולים במדרגות או שקשה לשרוך נעליים.. כל אחד והמטאבוליזם שלו - יש כאלה שיהיו רגישים לעלייה יותר ויש שפחות.
פשוט להיות מבוקרים, ולא לצאת משליטה.

החיטוב היה ארוך וקשה ונחלשתי המון.
received_10154561176392899.png

IMG-20160422-WA0002.jpg

IMG-20160923-WA0002.jpg

14373979_177203102717800_7998451598873329664_n.jpg
IMG-20160422-WA0003.jpg
IMG_20160923_104828.jpg

IMG_20160923_103553.jpg
IMG_20160923_103544.jpg

IMG_20160923_104622.jpg

נערך לאחרונה:
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!
5 חודשים בחיטוב זה בטח סבל ענק ועדיין הצלחת לעבור את זה.
מה התכנון עכשיו? נכנס למסה?
וכמה א''ש אתה מעריך שאתה עכשיו בערך? (לדעתי באזור ה14% אבל אני לא כל כך טוב בלהעריך א''ש)

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!
5 חודשים בחיטוב זה בטח סבל ענק ועדיין הצלחת לעבור את זה.
מה התכנון עכשיו? נכנס למסה?
וכמה א''ש אתה מעריך שאתה עכשיו בערך? (לדעתי באזור ה14% אבל אני לא כל כך טוב בלהעריך א''ש)
תודה רבה, זה היה באמת סבל.
כרגע נכנס לניטראלי עד שיהיה קשה להתקדם ומשם פלוס קלורי קטן.
לגביי א.ש אני חושב שסביב ה 16.

כל הכבוד!
אני מניח שציפית להיות על א.ש נמוך יותר במשקל הזה. איבדת הרבה מסת שריר להערכתך?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!
אני מניח שציפית להיות על א.ש נמוך יותר במשקל הזה. איבדת הרבה מסת שריר להערכתך?
באמת שאין לי מושג כמה איבדתי, ברגליים איבדתי המון זה בטוח.
תשמע אני יודע בשביל להיות על אחוז שומן מאוד נמוך יש לי עוד 6 קג בערך לרדת.
בחיטוב הבא כבר 😃
ותודה רבה!

כל הכבוד. חזק ביותר. נותן לי אינדיקציה על הסבל(?) שאני צריך לעבור בחודשים הקרובים.

למה אתה לא ממשיך בחיטוב ? וב 5 חודשים לא יכלת לרדת יותר ? 😲
ושאלה רצינית סליחה אם אני תוקפני בתור בן אדם בוגר עם ראש על הכתפיים למה שתפגע לעצמך בבריאות ותמשוך מסה עד ל 30 אחוז שומן בשביל פאקינג תחרות פאוורליפטינג ?! עזוב את זה שזה בכלל לא מאפיין ליפטרים רציניים להגיע לאחוזים האלה למה שבכלל תקריב קצת מהבריאות שלך בשביל שתוכל להרים יותר בתחרות ?

מצטער אם אני תוקפני אני רק מנסה להבין את ההיגיון שעמד מאחורי ההחלטה שלך, אתה לא איזה ילד בן 15 פה שחושב שזה מגניב להיות ליפטר שמן

• פותח/ת השרשור
ושאלה רצינית סליחה אם אני תוקפני בתור בן אדם בוגר עם ראש על הכתפיים למה שתפגע לעצמך בבריאות ותמשוך מסה עד ל 30 אחוז שומן בשביל פאקינג תחרות פאוורליפטינג ?! עזוב את זה שזה בכלל לא מאפיין ליפטרים רציניים להגיע לאחוזים האלה למה שבכלל תקריב קצת מהבריאות שלך בשביל שתוכל להרים יותר בתחרות ?

מצטער אם אני תוקפני אני רק מנסה להבין את ההיגיון שעמד מאחורי ההחלטה שלך, אתה לא איזה ילד בן 15 פה שחושב שזה מגניב להיות ליפטר שמן
עשית פעם חיטוב של חצי שנה?
אי אפשר לחטב שנה שלמה.

ואם אתה חושב שאני מצדיק עלייה כזאת במשקל אתה טועה. זה מה שהבנת ממה שכתבתי?

עשית פעם חיטוב של חצי שנה?
אי אפשר לחטב שנה שלמה.

ואם אתה חושב שאני מצדיק עלייה כזאת במשקל אתה טועה. זה מה שהבנת ממה שכתבתי?
החיטוב הכי ארוך שלי היה חודשיים וחצי , אני מבין אותך ...

זה לא מה שהבנתי , בדיעבד הבנת את הטעות אני פשוט מנסה להבין למה מלכתחילה הגעת לזה - אמרת בשביל תחרות פאוורליפטינג אז בתור אדם בוגר אני לא מבין למה שתפגע לעצמך בבריאות בשביל השטות הזאת (סליחה אם זה פוגע במישהו אבל בריאות מעל הכל)

• פותח/ת השרשור
החיטוב הכי ארוך שלי היה חודשיים וחצי , אני מבין אותך ...

זה לא מה שהבנתי , בדיעבד הבנת את הטעות אני פשוט מנסה להבין למה מלכתחילה הגעת לזה - אמרת בשביל תחרות פאוורליפטינג אז בתור אדם בוגר אני לא מבין למה שתפגע לעצמך בבריאות בשביל השטות הזאת (סליחה אם זה פוגע במישהו אבל בריאות מעל הכל)
באותו זמן לא הרגשתי את העלייה הקיצונית במשקל, והייתי חדור מטרה.
על כל פנים המטרה שלי היא להעביר את המסר הלאה.
את המטרות שלי אני אשיג, מבחינתי אפילו המצב כרגע הוא לא רע בשביל אחוזי השומן שהייתי בהם.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד. חזק ביותר. נותן לי אינדיקציה על הסבל(?) שאני צריך לעבור בחודשים הקרובים.
לא בהכרח. כל אחד והתהליך שלו.
כמה אחוזי שומן יש לך כרגע?

בוא תסחף עוד קצת אחי.
הבנאדם רשם לך שהיה לו חשוב להתחרות ולשמר משקלים לתחרות, יצא שהוא באמת שמן קצת יותר ממה שתכנן והוא ממש לא בעד מה שקרה לו.
אם הוא היה חושב שזה מגניב להיות ליפטר שמן הוא היה ממשיך ומעודד את זה, כמו שאתה רואה ההפך הוא הנכון.

מורן, כבר אמרתי לך מה אני חושב.
כל הכבוד לך מוניטין.

עריכה, לא נותן לי להעניק לך מוניטין :(

בוא תסחף עוד קצת אחי.
הבנאדם רשם לך שהיה לו חשוב להתחרות ולשמר משקלים לתחרות, יצא שהוא באמת שמן קצת יותר ממה שתכנן והוא ממש לא בעד מה שקרה לו.
אם הוא היה חושב שזה מגניב להיות ליפטר שמן הוא היה ממשיך ומעודד את זה, כמו שאתה רואה ההפך הוא הנכון.

מורן, כבר אמרתי לך מה אני חושב.
כל הכבוד לך מוניטין.

עריכה, לא נותן לי להעניק לך מוניטין 😭
לספורטאי אין סיבה לעבור את ה 15-16 אחוז שומן מראש .... זה כולה תחרות שלאף אחד לא אכפת ממנה לעומת זאת בטווח הארוך הגוף שלך לא ישכח את התקופה שהוא היה בכזה אחוז שומן גבוהה

• פותח/ת השרשור
זה כולה תחרות שלאף אחד לא אכפת ממנה
כאן אתה טועה.
זה לא העניין של התחרות, זה העניין של הצבת המטרות וההגעה אליהם.
פחות איכפת לי מהתחרות, יותר כמו שהיה איכפת לי מלהציב מטרות ולהגיע אליהם.
בפאן הבריאותי אני לא יודע עד כמה זה גרם לנזק בטווח הארוך כי עשיתי בדיקות דם מקיפות לקראת סוף החיטוב כולל ויטמינים ופרופיל הורמונלי והכל יצא תקין למעט דבר או שניים שלא קריטים מידיי.

בכל אופן,
אני לא מעודד את ההשמנה הזאת. זה מה שאני מנסה להעביר, ולכן מפרסם גם תמונות שהייתי שמן כדי שאנשים יחשפו ויבינו שעדיף לעשות את זה לאט ובטוח.

כל הכבוד אחי!! 5 חודשים חיטוב זה מוות!

רק מראה שמי שרוצה באמת מצליח..

נראה מצויין

כל הכבוד אחי !!! 5 חודשים זה הרבה זמן וזה לא בא בקלות כל מי שעבר את התהליך יודע שזה לא דבר פשוט ...כרוך בהמון כוח נפשי ולא רק פיזי !!!
תמשיך באותה הדרך ותגיע למטרות שהצבת לעצמך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית