הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס- לא מבין את מבנה התוכנית

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
אם הנפח הוא זה שבעצם משפיע על התקדמות באימון עצימות וללא הגדלת המשקל באימון הנפח לא הייתי מתקדם באימון בעצימות, אז למה בכלל עושים אימון עצימות כל שבוע? למה אי אפשר להתמקד רק בנפח, ואחרי פרק זמן מסויים, נגיד בשלב לפני תחרות לשלב את העצימות במקום לבזבז אימון שהיה אפשר להשתמש בו לעוד אימון נפח בהתאמה??

זה אותו תוכנית טקסס רק פרוסה ליותר ימים לא הבנתי איפה הבעיה

ומה לגבי הבנץ ברביעי לאיפה להעביר אותו או להשאיר אותו ברביעי? הסיבה שהשארתי אותו כי נסיתי לחכות את התבנית המקורית שיש לחיצה באימון התאוששות לתהאוששות (כרגע התרגיל העיקר הוא הפוש פרס לחודש הקרוב ואז אחזור ללחיצה עיקרית בנץ פרס)
תזרוק את מה שכתבת לפח.
תעשה אימון נפח עליון, אימון נפח תחתון, אימון עצימות עליון, ואימון עצימות תחתון. לא מסובך.

• פותח/ת השרשור
תזרוק את מה שכתבת לפח.
תעשה אימון נפח עליון, אימון נפח תחתון, אימון עצימות עליון, ואימון עצימות תחתון. לא מסובך.
ומה עם אימון התאוששות אין צורך? מה אני יעבוד רק על הפרס בלי הבנץ? אתה מתכוון לזה-
ראשון-
back squat 5x5
deadlift 1x5

שני-
Bench press 5x5

חמישי-
back squat 1x5
power clean 5x3

שישי-
Bench press1x5

מה עובר עליך? אולי תפצל את התרגיל לסטים בבוקר, בצהרים ובערב?
אתה לא הבנת אותי פשוט לקחת את אותם כמות תרגילים שעשיתי בטקסס וניסתי לפרוס אותם אך אם הדבר לא נעשה בצורה הזאת נשנה זאת לא הבעיה שלנו ידידי

אתה מתכוון בוקר נפח, צהריים התאוששות ובערב עצימות ?
טוב אחי

ומה עם אימון התאוששות אין צורך? מה אני יעבוד רק על הפרס בלי הבנץ? אתה מתכוון לזה-
ראשון-
back squat 5x5
deadlift 1x5

שני-
Bench press 5x5

חמישי-
back squat 1x5
power clean 5x3

שישי-
Bench press1x5

אתה לא הבנת אותי פשוט לקחת את אותם כמות תרגילים שעשיתי בטקסס וניסתי לפרוס אותם אך אם הדבר לא נעשה בצורה הזאת נשנה זאת לא הבעיה שלנו ידידי

טוב אחי
הכל בהומור, אין שום כוונה לפגוע.
אם כבר אתה משנה את התכנית ככה לדעתי ההצעה של Rhino הכי טובה בשבילך, לך על זה ושיהיה בהצלחה.

אתה יכול לעשות ככה

יום א - נפח עליון
בנץ נפח -5×5
מקבילים עם משקל -8×4

יום ב - נפח תחתון
סקוואט נפח -5×5
מתח עם משקל -8×4

יום ד -עצימות עליון
בנץ -3×1
פרס -5×3

יום ה עצימות תחתון
סקוואט-3×1
דדליפט -3×3

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות ככה

יום א - נפח עליון
בנץ נפח -5×5
מקבילים עם משקל -8×4

יום ב - נפח תחתון
סקוואט נפח -5×5
מתח עם משקל -8×4

יום ד -עצימות עליון
בנץ -3×1
פרס -5×3

יום ה עצימות תחתון
סקוואט-3×1
דדליפט -3×3
לא עדיף מבחינת התאוששות לבצע את העצימות בחמישי ושישי?

ראשון-
back squat 5x5
deadlift 1x5

שני-
Bench press 5x5

חמישי-
back squat 1x5
power clean 5x3

שישי-
Bench press1x5
עושים דדליפט בעצימות, לא בנפח. תחליף בינו לבין הפאוורקלין. והייתי לוקח עוד יום מנוחה בין העצימות לנפח, יומיים אחרי דדליפט כבד לא מספיקים לדעתי להתאושש. אולי תשים את העצימות ברביעי ואז תנוח 3 ימים עד לנפח הבא..
לגבי הפרס, אתה יכול לעשות רוטציה, או לעשות 5x5 פרס אחרי העצימות בנץ', שזה מה שאני עשיתי.

1.בדדליפט להמשיך עם סט אחד וברגע שלא אוכל להתקדם יותר אז אני אעבור ל3x3/3x5?
2. מה עם אימון התאוששות אין צורך? האם גירסה של ה4 ימים מוכחת כמו ה3?
עדיף שתעשה 3×1 בדדליפט
לא צריך התאוששות
הפיצול זה כדי לקצר את משך האימון נפח ..

מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה להוסיף ימים? כאילו שלוש ימים בשבוע זה לא מעל ומעבר?

מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה להוסיף ימים? כאילו שלוש ימים בשבוע זה לא מעל ומעבר?
זה בעיקר זמן, יום נפח ויום עצימות יכולים להיות ממש ארוכים מי כמוך יודע. לא כולם כמוך שרק אוכלים יושנים ומתאמנים.

זה בעיקר זמן, יום נפח ויום עצימות יכולים להיות ממש ארוכים מי כמוך יודע. לא כולם כמוך שרק אוכלים יושנים ומתאמנים.
אתה לא מקצר בזמן, אתה רק פורס אותו בצורה שונה. הזמן הטוטאלי זהה.

אתה לא מקצר בזמן, אתה רק פורס אותו בצורה שונה. הזמן הטוטאלי זהה.

בכללי אתה אפילו מעריך אותו בגלל הגעה חזרה וכו'. אבל לא כולם יכולים אחרי יום עבודה ללכת לחדר כושר ל שעתיים עד שלוש למכון. כי צריך עוד לעשות דברים בבית ואין את אמא שם.

• פותח/ת השרשור
עושים דדליפט בעצימות, לא בנפח. תחליף בינו לבין הפאוורקלין. והייתי לוקח עוד יום מנוחה בין העצימות לנפח, יומיים אחרי דדליפט כבד לא מספיקים לדעתי להתאושש. אולי תשים את העצימות ברביעי ואז תנוח 3 ימים עד לנפח הבא..
לגבי הפרס, אתה יכול לעשות רוטציה, או לעשות 5x5 פרס אחרי העצימות בנץ', שזה מה שאני עשיתי.
בתוכנית המקורית הדדליפט נמצא בנפח וכן יש לו 3 ימים עד למשיכה הבאה. ובלחיצות רשמת 5 סטים בפרס ובמקור זה 3 סטים אתה בטוח לגבי השינוי?
ומה הסיבה שאין התאוששות בתוכנית אימון שמחולקת ל4 ימים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית