הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבניית תפריט תזונה

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
קודם כל לא ידעתי אם לפתוח את זה פה , אם זה לא המקום אז תנעלו ותגידו לי איפה לפתוח או שתעבירו את האשכול לפורום המתאים .

הייתה לי פציעה במפשעות , ולאחר שהתאמנתי כשנה וחצי נאלצתי להפסיק , אני בהפסקה כבר של חצי שנה בערך (נאלצתי לעבור ניתוח) וכעת איך שזה נראה אני עוד חודש יכול לחזור לפעילות בהדרגה ( כעת אסור לי אפילו ללכת הרבה .. אז אני לא עושה כלום) , הבעיה היא שהורדתי בתקופה הזאת כ- 6 קילו וזה נראה מאוד משמעותי (כעת אני שוקל 48 והגובה שלי זה 1.67 )

רציתי לדעת אם זה יהיה נכון לעלות במשקל כשאני לא מתאמן , או שזה יהיה דבילי כי מתי שאני יחזור להתאמן אני יצטרך להוריד הכל ?

אם לדעתכם אני כן צריך לעלות וזה לא יפגע לי בחזרה לחדר כושר , אז אני ישמח לדעת אם יש הבדל בתפריט של מתאמן ללא מתאמן (לדוגמא שהתאמנתי השתדלתי שרוב התפריט יהיה מחלבון , כעת שאני לא מתאמן זה גם חשוב שיהיה כמות גדולה של חלבון ?)

תודה לעוזרים .

בלי שום קשר למתאמן או לא המשקל שלך נורא נמוך!!! גם לאחד שלא מתאמן המשקל הזה לא תקין.
תארוז מזוודה קטנה ותעבור לגור במקרר.
ממש לא יהיה דבילי לעלות במשקל ולמה שתתחיל להתאמן תצטרך להוריד את הכל? אתה פאקינג שוקל 48 כשתחזור להתאמן אתה חוזר למאסה אז אתה לא תצטרך להוריד כלום.
יש הבדל בתפריט של מתאמן ולא מתאמן. לרוב בגלל האימונים העצימים מתאמנים צורכים 2-2.5 גרם חלבון פר קילו.
לפי דעתי כשאתה לא מתאמן תרד ל 1.8-1.5 עם נטיה לגבוהה.
בקיצור שיהיה בתאבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית