הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין לזה סוף, וטוב שככה.

החלוקה נובעת מחולשה, אם הייתי יכול לעשות את כל האימון בנצ' 90 ק"ג היה מצויין, וכנ"ל סקוואט.
משיכה אני עושה הנג קלין, ומתח ודדליפט. היום יצא קצת משונה כי אני מצד אחד עשיתי אתמול מלא מתח בקרוספיט ומצד שני אני רוצה לעשות דדליפט 125 שזה PR והיום לא הייתי מצליח...

אתה צריך לעשות 3 סטים של 5 ?

ולגבי המשיכות מובן, סידני זה קשה

אתה צריך לעשות 3 סטים של 5 ?

ולגבי המשיכות מובן, סידני זה קשה

לא חייב 3 סטים של 5, אני דווקא ומעוניין (ככה המליצו לי גם) לגוון בכמות החזרות. אפילו אני שוקל להתחיל מדי פעם לעשות RM1 שזה משהו שאני ממש לא רגיל לעשות.

אני חושב שתתקדם יותר כרגע מעבודה ACROSS.
ד"א התוצאה שלך בסינדי מרשימה, ניסיתי פעמיים ונתפסתי בשתי הפעמים חזק מאוד באמצע האימון 😵

אין טעם לשנות כל הזמן, אתה לא יכול לעקוב אחרי התקדמות
אתה יכול באימון A לעבוד ל5 בC ל3 עם באק אפ סט של 8 נניח
או לעבוד חודש ל5, להתקע, לרדת ל3 ואחר כך סינגלים

צריך משהו מתוכנן, אחרת אתה עושה אימוני כוח אקראיים
זה לא קרוספיט שאתה בוחר סתם אימון

באימוני כוח צריך התקדמות בעומס (משקלי עבודה/נפח/עצימות...)

אין טעם לשנות כל הזמן, אתה לא יכול לעקוב אחרי התקדמות
אתה יכול באימון A לעבוד ל5 בC ל3 עם באק אפ סט של 8 נניח
או לעבוד חודש ל5, להתקע, לרדת ל3 ואחר כך סינגלים

צריך משהו מתוכנן, אחרת אתה עושה אימוני כוח אקראיים
זה לא קרוספיט שאתה בוחר סתם אימון

באימוני כוח צריך התקדמות בעומס (משקלי עבודה/נפח/עצימות...)

נכון, לאחרונה יוצא פחות מסודר ואני צריך לעשות סדר בעינין.

אימון כוח!
פרס 55: 3-4-4 ואחר כך 40 ק"ג ל-8 חזרות
דדליפט: 120ק"ג ל- 5 חזרות. סוף סוף.
דיפס 20ק"ג: 5-5-5
ובישביל הכיף ריצה 20 דקות.

מגניב...

כמה רצת? אצל מי התאמנת?

היו לי שני מאמנים: בהתחלה ישראל צלניקר ואחר כך ומשה אפראישויילי והיתי סביב ה- 2:10
התאמנתי במסגרת אסא ת"א בקבוצת נוער ואני רוצה להגיד לך שהשיא הישראלי לנוער (לא שלי כמובן) מאותה התקופה הוא עדיין בתוקף ולא נשבר (!!), משהו כמו 1:50 וזה אומר משהו על מצב האטלתיקה בארץ...

היו לי שני מאמנים: בהתחלה ישראל צלניקר ואחר כך ומשה אפראישויילי והיתי סביב ה- 2:10
התאמנתי במסגרת אסא ת"א בקבוצת נוער ואני רוצה להגיד לך שהשיא הישראלי לנוער (לא שלי כמובן) מאותה התקופה הוא עדיין בתוקף ולא נשבר (!!), משהו כמו 1:50 וזה אומר משהו על מצב האטלתיקה בארץ...

כבוד שהיית אתלט 😃

לצערי אני מכיר את מצב האתלטיקה בארץ מבפנים, אני גם אתלט:victory:

והוא באמת בכי רע ...

לא כ"כ מכיר את המאמנים שלך, אבל אולי אתה תכיר את שלי כי הוא מאמן כבר הרבה שנים - מני פלד

כבוד שהיית אתלט 😃

לצערי אני מכיר את מצב האתלטיקה בארץ מבפנים, אני גם אתלט:victory:

והוא באמת בכי רע ...

לא כ"כ מכיר את המאמנים שלך, אבל אולי אתה תכיר את שלי כי הוא מאמן כבר הרבה שנים - מני פלד

אני הייתי באתלטיקה בתחילת שנות השמונים,תקופת הדינוזאורים חחחח
מעולה שאתה בזה, זה כיף וזה בונה אותך לטווח ארוך, אבל קשה לחשוב על מקצוענות כאן, לא שאני הייתי מקצוען. מה ההתמחות שלך?

אני הייתי באתלטיקה בתחילת שנות השמונים,תקופת הדינוזאורים חחחח
מעולה שאתה בזה, זה כיף וזה בונה אותך לטווח ארוך, אבל קשה לחשוב על מקצוענות כאן, לא שאני הייתי מקצוען. מה ההתמחות שלך?

איפה היית שהם הטרילו את יוסי ושגעו את כל הפורום ?

הם ספרינטרים

איפה היית שהם הטרילו את יוסי ושגעו את כל הפורום ?

הם ספרינטרים

חחחח לא ראיתי את הדיון הזה. טוב לדעת שיש כאן מגוון ספורטאים. אני אישית מכבד כל ענף ספורט והעוסקים בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית