הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטריט וורקאוט

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
החלטתי להתחיל תוכנית אימונים של סטריט וורקאוט
אשמח לייעוץ לגבי התוכנית

שכיבות שמיכה רחב 15X3
שכיבות שמיכה צר 15x3
מתח רגיל 8x3
מתח בנות 8x3
מקבילים 8x3
כפיפות בטן 15x3

יש לציין אני רץ בין 5-3 פעמים בשבוע ושומר על תזונה נכונה

אשמח לשמוע עם יש לכם מה לייעץ לי לגבי התוכנית להוסיף להוריד תודה

חסר רגליים, תעשה פיסטול סקוואט ולאנגים. חוץ מזה נראה לי סבבה. אה וריצהצזה לא נחשב לאימון רגליים.

אתה מתכוון להשאיר את כמות החזרות אותו דבר בכל האימונים שלך?
אתה צריך לחשוב על דרך מסויימת להעלות את העומס מאימון לאימון.
המלצה שלי היא להחליף השכיבות סמיכה הרחב במקבילים, ולעבוד בטווח חזרות של 6-8 ועם הזמן תתחיל להוסיף משקל, כשאתה נשאר בטווח חזרות הזה כמובן. ואותו דבר עם המתח, תעשה מתח רגיל עם משקל עליך.

כמובן שמה שבחור מעליי אמר. פשוט חשבתי שזה מובן מאליו שצריך להוסיף נפח/עצימות כדי לראות תוצאות ולא לעשות אותו הדבר.

נתנאל, מהדף "דברים שמעניינים מאמנים" בפייסבוק הסביר את זה די טוב:
מקרה שלישי שאני שומע החודש על מאמן(!) שסיים את הפיסטולים שלו בניתוח ברך. עד מתי? ולמה? זה נותן כלום ושום דבר בהשוואה לסקווט הבטוח והנכון, לא כוח לא מסת שריר, ובבקשה על תנסו למכור לי את הבולשיט הזה על שווי משקל, אפשר להשיג את זה בדרכים בטוחות יותר.
התרגיל מגיע מהתעמלות ואמור להשאר שם. אצל אנשים צעירים וסופר חזקים עם ברכיים טובות ששוקלים 50 קילו ואסור להם באיסור חמור להגדיל את הרגליים. הרעיון להכניס אותו למשחקי קרוספיט ומשם באופן מהיר לבוקסים ולחדרי כושר היה אחד הדברים היותר טיפשיים שנעשו בתעשיית הכושר בשנים האחרונות, ואני מכיר לא מעט מדריכי קרוספיט שחושבים כמוני.
בקצרה: הגב מתעגל כמו בתמונה והורג את המתח מההמסטרינג. הרגל שיש לך באוויר לא מאפשרת לך למנוע רוטציה של הברך, והזווית היא זווית ברך עמוקה.
כלומר אין ייצוב שרירי אחורי של הברך, יחד עם זווית ברך עמוקה ורוטציה כמעט בלתי נשלטת. המניסקוס צריך לנסות למנוע את הרוטציה לבדו יחד עם המייצבים הפאסיבים האחרים תוך כדי כפיפה עמוקה- קחו כמעט את כל מה שנהדר בסקווט נכון עם מוט לברכיים, תהפכו את זה לרע ומסוכן, וקיבלתם את הפיסטול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית