הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחת בוקר

• פותח/ת השרשור Adid
  • פורסם בתאריך

Adid

משתמש מתחיל
231
0
נק' מוניטין:
1
231
0
בחופש אני מתאמן בבוקר אז בחופש אני צריך באכול ארוחת בקר חזקה,כי כשיש בית ספר אז לא תמיד יוצר לאכול הרבה אז אני משלים אחרי זה, אבל בחופש יש לי זמן אז אפשר דוגמאות לאורוחות בוקר טובות?

תעשה דייסה, אני בחופש הייתי מכין דייסת קוואקר ממש ממש טעים.

מערבב כוס וחצי קוואקר (ש"ש) בסיר קטן עם כפית סוכר וכפית שוקולית, מעט קינמון, שופך חלב/מים ומרתיח עד שנהייה דייסה במרקם שאתה רוצה.

שופך את הדייסה לקערה נותן לזה להתקרר, כשהתקרר מערבב עם זה סקופ של אבקת חלבון, לבסוף חותך לבפנים בננה אחת ואז שם על כל הסיפור 2 כפות חמאת בוטנים.

יוצא לך ארוחת בוקר עשירה וטעימה בטירוף...

• פותח/ת השרשור
אני אוכל צלחת של קוואקר, 2 פרוסות לחם עם גבינה.. אבל זה לא מרגיש לי מספיק ..

אני אביא לך את שלי בחופשים, תיראה אולי משהו יקרוץ לך:
חביתה- 6 ביצים+גבנ"ץ מגורדת- יוצא מדהים, אתה יכל ליזרוק פנימה איזה בשר כלשהו שתימצא בבית.
תוסיף כמה פרוסות לחם, ליטר חלב- ואתה מסודר לאימון.
(כמובן בתנאי שבין הארוחה לאימון יש לך זמן לעכל את כל זה, אחרת תיהיה מלא באימון וזה יפריע)

• פותח/ת השרשור
זה יהיה אם אני אוכל נגיד,
חביתה-שתי ביצים+גבנ"ץ מגורדת
4 פרוסות לחם
חצי קופסת קוטג'
קערה של חלב עם קורנפלקס
ופרי

זה יהיה טוב?

תעשה דייסה, אני בחופש הייתי מכין דייסת קוואקר ממש ממש טעים.

מערבב כוס וחצי קוואקר (ש"ש) בסיר קטן עם כפית סוכר וכפית שוקולית, מעט קינמון, שופך חלב/מים ומרתיח עד שנהייה דייסה במרקם שאתה רוצה.

שופך את הדייסה לקערה נותן לזה להתקרר, כשהתקרר מערבב עם זה סקופ של אבקת חלבון, לבסוף חותך לבפנים בננה אחת ואז שם על כל הסיפור 2 כפות חמאת בוטנים.

יוצא לך ארוחת בוקר עשירה וטעימה בטירוף...

עשיתי כרגע יצא אחלה, חוץ מזה ששרפתי את התחתית של הסיר עם החלב.😣
לפותח הפוסט, אם אתה לא מלא אחרי כוס וחצי של קוואקר אני מצדיע לך, אני בדרך כלל בבוקר אוכל 2 טוסטים עם גבינה צהובה וליטר חלב אותי זה משביע אבל אני לא יודע איך אתה תרגיש אחרי זה באימון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רגע ואם אני נגיד אוכל דייסה כמו שהזה כתב ועוד קורנפלקס ופרי זה יהיה טוב ?
מקסימום אני אגוון ואבדוק אפשרויות 😃
טוב תודה 🙌

ארוחת בוקר שלי כבר שנים זה 3 ביצים, עגבניה וקוטג' (מפעת זה שאין קוטג' כרגע וגם כנראה לא יהיה, החלפתי את זה בגבינה שוויצרית), וכמובן קפה.

• פותח/ת השרשור
היום הכנתי לי את הש"ש זה יצא טעים כזה אבל ממש משביע,
אם אוכלים ביצים, קוטג', עגבנייה, לחם מלא זה יוצא עם ערכים תזונתיים יותר גבוהים? (האם זה פחות משביע ?)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית