הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית ללא דדליפט, בנץ' ופרס

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
כבר חודש מאז שנרשמתי למכון והמאמן נתן לי תכנית כזו:
רגליים:
כפיפות ברכיים במכשיר
פשיטת ברכיים בישיבה במכשיר
סקוואטים

גב:
מתח (כפות הידיים כלפי חוץ)
פולי עליון
פולי תחתון

חזה:
לחיצת חזה בשיפוע עם דאמבלים

יד קדמית:
כפיפות מרפקים במוט W

יד אחורית:
פשיטת מרפקים בעמידה בפולי עליון

לבטן אני עושה כפיפות בטן בשיפוע, פלאנק והרמת רגליים במקבילים

(כל תרגיל 3 סטים של 12 חזרות חוץ מבטן 15 חזרות)

השאלה שלי היא, אני לא עושה דדליפט , בנץ' או פרס בתכנית (למרות שאני מאוד מאוד רוצה להתחיל )
האם אני בכל זאת אוכל להעלות במסה ולהתקדם או שבלי תרגילי הבסיס זה לא יקרה והתכנית הזו לא תקדם אותי לשום מקום?
(בבקשה אל תשאלו למה אני לא מתחילה בתרגילי בסיס)

האם אני בכל זאת אוכל להעלות במסה ולהתקדם או שבלי תרגילי הבסיס זה לא יקרה והתכנית הזו לא תקדם אותי לשום מקום?
תוכלי, אך זה לא אידיאלי

כיוון שהתרגילים הנ"ל הם מערבים את הכמות הכי גדולה של מסת שריר מאשר כל תרגיל אחר שתעשי כדי להחליף
ויותר מעורבות של מסת שריר כלומר אפשרות להרים יותר משקל
יותר משקל כלומר יותר גירוי לסיבי השריר
יותר גירוי יותר גדילה במסת השריר
יותר גדילה במסת השריר יותר להרים במשקל
כלומר הבנץ פרס והדדליפט יהיו הכי אופטימלים להעלאה במסת השריר
זה מעגל קסמים יפה כזה

• פותח/ת השרשור
אבל איך התכנית הספציפית הזאת? לזרוק לפח או שאני אוכל להתקדם איתה ?

צריך לתת מעצר עולם למדריך שנתן לך את התוכנית אין פרופורציה בשיט איך החזה מקבל "רק" 3 סטים שזה עוד הגיוני אבל 9 סטים לגב ו9 לרגלים זה נפח עצום

זו לא תוכנית, זו סתם רשימת מכולת של תרגילים.
תוכנית טובה תכיל את תרגילי הבסיס עם מטרה לייצר גרף התקדמות בצורה מבוקרת, אצל נשים מן הסתם ההתקדמות תהיה פחותה אך הבסיס יהיה דומה לזה של גברים.

• פותח/ת השרשור
זו לא תוכנית, זו סתם רשימת מכולת של תרגילים.
תוכנית טובה תכיל את תרגילי הבסיס עם מטרה לייצר גרף התקדמות בצורה מבוקרת, אצל נשים מן הסתם ההתקדמות תהיה פחותה אך הבסיס יהיה דומה לזה של גברים.
אני כבר סידרתי את זה, אני בינתיים עושה סקוואטים והוספתי גם בנץ' ועוד מעט אתחיל כנראה גם דדליפט . האם שלושת אלו מספיקים? (אני מבצעת גם את התכנית שרשמתי בשאלה בנוסף ל3 תרגילים האלו)

Back
למעלה תחתית