הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על המשקלי עבודה והמלצה להמשך

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
פתחתי פה כבר שרשור ולא קיבלתי תשובה חד משמעית..

אני אתן את הנתונים שלי ואם תוכלו אני צריך המלצה להמשך תכנית אימונים
גובה 173 שוקל 75 סקוואט 85 דדליפט 115 פרס 42.5 בנצ' 70 מתאמן 3 חודשים התאמנתי בתכנית ab שטענו פה שהיא לא יעילה.. אני ממשיך מסה וחשבתי להחליף תכנית, המטרה היא פיתוח גוף.
בבקשה תעזרו לי ותגידו איך אתם ממליצים להמשיך מפה

תרד מהביטוי "פיתוח גוף" אתה צריך להחליט לאן אתה רוצה להגיע.
1. הורדת אחוזי שומן כלומר לרדת במשקל מה שלדעתי פחות מומלץ במשקל שלך ובמשקלי העבודה שלך
2. עלייה במסה, אם אתה רוצה לעלות במסה גם יש שתי אפשרויות
להכנס לתוכנית כוח טובה אפילו ss לכמה חודשים בתקופת החורף ולחטב לקראת הקיץ
3. לבנות תוכנית שמבוססת על תרגילים מורכבים עם קצת תרגילי עזר במקביל לעלייה מתונה במשקל גוף.

האפשרות השלישית כנראה הכי מתאימה למה שאתה רוצה אבל התוצאות הצפויות לא יהיו מדהימות בגלל חוסר במסת שריר.

על

• פותח/ת השרשור
תרד מהביטוי "פיתוח גוף" אתה צריך להחליט לאן אתה רוצה להגיע.
1. הורדת אחוזי שומן כלומר לרדת במשקל מה שלדעתי פחות מומלץ במשקל שלך ובמשקלי העבודה שלך
2. עלייה במסה, אם אתה רוצה לעלות במסה גם יש שתי אפשרויות
להכנס לתוכנית כוח טובה אפילו ss לכמה חודשים בתקופת החורף ולחטב לקראת הקיץ
3. לבנות תוכנית שמבוססת על תרגילים מורכבים עם קצת תרגילי עזר במקביל לעלייה מתונה במשקל גוף.

האפשרות השלישית כנראה הכי מתאימה למה שאתה רוצה אבל התוצאות הצפויות לא יהיו מדהימות בגלל חוסר במסת שריר.

על
אוקיי תודה על העזרה
תראה בוא נגיד שיש לי מעכשיו עוד חודשיים למסה ואז אני חייב לחטב כי אני לפני גיוס יהיה יעיל אם אני יעשה ss חודש ואז יעבור לab עם מורכבים? ולא הבנתי בסוף למה התכוונת שרשמת התוצאות הצפויות לא יהיו מדהימות בגלל חוסר במסת שריר?

תתן חודש מסה ואז חודש חיטוב בשתיהם תעבוד עם תוכנית כוח עצימה שמבוססת על תרגילים מורכבים, זאת באמת לא תורה מסיני, בתקופת המסה תתרכז בלהעלות כמה שיותר את מישקלי העבודה שלך ובתקופת החיטוב תשתדל כמה שיותר לשמור עליהם.

ומה שאמרו לך בנוגע לתוצאות הצפויות זה פשוט וברור המישקלים נמוכים=מסת שריר נמוכה וכשמישהו עם מסת שריר נמוכה מחטב הוא פשוט לא ניראה מדהים בסוף, אבל כל אחד והמטרות שלו.

• פותח/ת השרשור
תתן חודש מסה ואז חודש חיטוב בשתיהם תעבוד עם תוכנית כוח עצימה שמבוססת על תרגילים מורכבים, זאת באמת לא תורה מסיני, בתקופת המסה תתרכז בלהעלות כמה שיותר את מישקלי העבודה שלך ובתקופת החיטוב תשתדל כמה שיותר לשמור עליהם.

ומה שאמרו לך בנוגע לתוצאות הצפויות זה פשוט וברור המישקלים נמוכים=מסת שריר נמוכה וכשמישהו עם מסת שריר נמוכה מחטב הוא פשוט לא ניראה מדהים בסוף, אבל כל אחד והמטרות שלו.
תראה זה בערך מה שאני עושה אני כן מתאמן עם תכנית שהיא כוללת את כל המורכבים וכו' אבל עדיין טענו פה שהיא פחות יעילה מאם אני נגיד יעשה ss

התכנית היא-
גב-
דדליפט 5*2
מ תח 10*3
טי באר 12*2

כתפיים
פרס 6*3
הרחקת לצדדים 10*2

יד קדמית כפיפת מרפקים

רגליים
סקוואט 6*3
פשיטה 10*3
תאומים בסמית 12*2

חזה
בנצ 6*3
שיפוע עליון דאמבלים 10*3
פרפר במכונה 10*2

יד אחורית מקבילים 10*2 עם משקל

השאלה האם להמשיך עם התכנית הזאת למסה? או להתחיל ss כמו שהציעו פה? אשמח שתעזרו

מסה ,חיטוב וכל השאר ירקות לא עושים במכון, אלא במטבח.
בהצלחה בגיוס ,זה המטרה הכי חשובה שלך לעכשיו.

• פותח/ת השרשור
מסה ,חיטוב וכל השאר ירקות לא עושים במכון, אלא במטבח.
בהצלחה בגיוס ,זה המטרה הכי חשובה שלך לעכשיו.
לגיוס יש עוד זמן.. בכל מקרה אני מאוד מקפיד על תזונה יש לי תפריט אני מתמיד בעלייה במשקל בודק כל שבוע הכל טוב.. מן הסתם לתכנית כן יש חשיבות גדולה בכל מקרה
יש לך עצה שקשורה לנושא?

כן, גרעון קלורי=חיטוב, עודף =עליה במסת שריר (כולל שומן).
אין הרבה חשיבות לתוכנית אימונים , העיקר שתהיה עצימה מספיק לגירוי שריר ותכלול התאוששות נאותה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית