Resource icon

סתם עוד בול עץ לא מעניין

מתחרה במאי?
לא יודע עדיין לא החלטתי, זה או מאי או רק שנה הבאה כי בקיץ אני לא יכול להתחרות.
אוקיי אז גל אדטו פרסם את התאריך של התחרות הבאה בקבוצת הפייסבוק (הוא כתב הפתעה ואת התאריך, אז מן הסתם שזאת התחרות הבאה) וזה יוצא ב-25.5. אני מתחיל את הטקסס ב19.2, זה נותן 13 אימוני נפח עד ל-14.5 שזה יהיה האימון נפח האחרון לפני התחרות.
חודש וחצי לפני אני מתחיל לעשות בנץ' עם עצירה (עושה ריסט לפני) וגם מפסיק את הרוטציה בין האוברהד לבין הבנץ'.
המטרה לתחרות זה לתת 500 ק"ג טוטאל, יהיה קשה ממש אבל נקווה לטוב.

עצות/הערות/הארות וכל הדברים האלו יתקבלו בברכה.

מצורף קובץ האקסל שאני אשתמש בו, תודה למאטי שהכין אותו אני פשוט עיצבתי אותו שונה.

קבצים מצורפים

• Texas Метод Excel.xlsx
    KB 12.6 · צפיות: 84
2 הערות קטנות קודם:
1. מתי ולא מאטי
2. אני בניתי את האקסל הזה

קח בחשבון שה4 שבועות הראשונים באקסל הם סוג של ריסט ורק בשבוע 5 שוברים שיאים בעצימות
ככה ש4 שבועות כביכול מאטים לך לדעתי בגלל שאתה בליניארית ואתה רגיל לסוג אימונים הזה
אתה יכול לקחת רק 2-3 שבועות אחורה ובשבוע 3-4 לשבור שיאים ולא בשבוע 5 זה יתן לך עוד שבועיים של אימונים

סה"כ נראה בסדר

לא יודע עדיין לא החלטתי, זה או מאי או רק שנה הבאה כי בקיץ אני לא יכול להתחרות.
אוקיי אז גל אדטו פרסם את התאריך של התחרות הבאה בקבוצת הפייסבוק (הוא כתב הפתעה ואת התאריך, אז מן הסתם שזאת התחרות הבאה) וזה יוצא ב-25.5. אני מתחיל את הטקסס ב19.2, זה נותן 13 אימוני נפח עד ל-14.5 שזה יהיה האימון נפח האחרון לפני התחרות.
חודש וחצי לפני אני מתחיל לעשות בנץ' עם עצירה (עושה ריסט לפני) וגם מפסיק את הרוטציה בין האוברהד לבין הבנץ'.
המטרה לתחרות זה לתת 500 ק"ג טוטאל, יהיה קשה ממש אבל נקווה לטוב.

עצות/הערות/הארות וכל הדברים האלו יתקבלו בברכה.

מצורף קובץ האקסל שאני אשתמש בו, תודה למאטי שהכין אותו אני פשוט עיצבתי אותו שונה.
איזה קטגוריה?

2 הערות קטנות קודם:
1. מתי ולא מאטי
2. אני בניתי את האקסל הזה

קח בחשבון שה4 שבועות הראשונים באקסל הם סוג של ריסט ורק בשבוע 5 שוברים שיאים בעצימות
ככה ש4 שבועות כביכול מאטים לך לדעתי בגלל שאתה בליניארית ואתה רגיל לסוג אימונים הזה
אתה יכול לקחת רק 2-3 שבועות אחורה ובשבוע 3-4 לשבור שיאים ולא בשבוע 5 זה יתן לך עוד שבועיים של אימונים

סה"כ נראה בסדר
1. אופס
2. אז תודה לך 😘

סבבה אקח לצומת ליבי, אני אעשה כמו שאמרת גם ככה שיניתי את הריסט הזה טיפה אז אני לא אמור להסתבך יותר מדי בזה.
איזה קטגוריה?
בתכלס מה שיצא אני מרוצה אבל בא לי עד 90 ק"ג.

1. אופס
2. אז תודה לך 😘

סבבה אקח לצומת ליבי, אני אעשה כמו שאמרת גם ככה שיניתי את הריסט הזה טיפה אז אני לא אמור להסתבך יותר מדי בזה.

בתכלס מה שיצא אני מרוצה אבל בא לי עד 90 ק"ג.

אז כנראה אני מולך:81zq:

די דומה למה שאני עושה, חותך מרוטציה של הלחיצות חודש לפני הבנץ' הכבד האחרון שלפני התחרות אבל אני מתקן עכשיו את הבנץ' כנראה אני אעשה רוורס 5 או 10 קילו אחורה לסדר קצת טכניקה ואעבוד עכשיו על עצירות כי זה גם ככה משקל קל יש לי הרבה מה לתקן

אם אתה מתכונן לתחרות אל תעשה רוטציה בין הלחיצות.
חודש וחצי לפני אני מעיף את הרוטציה, רוצה גם לשפר את הפרס. חוץ מזה גם יהיה לי ממש קשה להוסיף 10 קילו לבנץ' כל חודש בלי כשלים.

ZivFarbman36 עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס, המטרה - 500 ק"ג טוטאל.״:

עדכון לוג: 12/02/17

אימון A - מ.ג 82.0
סקוואט

70X5
90X5
105X5
125X5
142.5X5

בנץ' פרס
45X5
57X5
70X5
80X5
92.5X5

שבוע אחרון לחיטוב 😕
באמת שאין לי מושג איך להרגיש כלפי זה בגלל שאני נראה אנושי ולא גוש שומן אבל מצד שני יש את התחרות במאי ווווואי המוח שלי מתפוצץ...
אה האימון היה סביר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יש בזה משהו, אני אשמור את הקוביות לקיץ. אתה תתחרה בעד 100 ק"ג נכון? שכחתי כבר אם אתה שחיף או שמן.
לא יודע יש מצב שבעד 110 הייתי בטוח שהתחרות באפריל וזה בסוף מאי אז זה עוד חודש וחצי שאני עלול לעבור את ה100

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית