הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להכנס לסייקל שלישי

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
שלום חברים עוד חודש מסיים סייקל שני
טסט בולדנון ומסטרון המאמן שלי אומר שנתן לגוף לנוח חודש על trt תוך כדי לקחת פריגניל ארמידקס ופרווירון כדי להוריד ערכי כבד בחודש הזה ואז להכנס לעוד סייקל .....אומר לי שאם אני יעשה הפסקה של איזה 4חודשים אני יטבד הכל ולא שווה כי לא שווה לשקם את הציר כמה חודשים ואז להרוס הכל בזריקה הראשונה...... רק כאשר רוצים להביא ילד אז יוצאים לניקיון גדול של הרבה זמן......אם אני יעשה מה שהוא מתכווןמזה אומר שטני יהיה חצי שנה רצוף על טסט חיצוני מה שנראה לי מוזר ...מה אומרים?

לא עושים קרוז של חודש
וכל התרופות שציינת לא מורידות ערכי כבד.
תחליף מאמן.

ובכל מקרה, מה המטרות שלך ?
להתחרות בפיתוח גוף ?
אם המגבלה הגנטית שלך היא X מבחינת מסת שריר, ואתה נמצא בX+20 קילו לדוגמא אחרי 4 סייקלים, אז לא משנה כמה טוב תתאושש את תרד למקסימום הגנטי שלך.

בכל מקרה... אם אתה לא מתחרה לא רואה סיבה לסייקל כזה...

תנסה להגיע לתזונה, אימונים וסייקלים אחידים כדרך חיים..

משמע לא יותר מ 2 סייקלים בשנה.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן הפסקה מומלץ ?ניקוי מלא כולל כלומיד והכל ואיך אני יכול לשמור על מה שצברתי בלי לאבד הרבה בין הסייקלים

שלום חברים עוד חודש מסיים סייקל שני
טסט בולדנון ומסטרון המאמן שלי אומר שנתן לגוף לנוח חודש על trt תוך כדי לקחת פריגניל ארמידקס ופרווירון כדי להוריד ערכי כבד בחודש הזה ואז להכנס לעוד סייקל .....אומר לי שאם אני יעשה הפסקה של איזה 4חודשים אני יטבד הכל ולא שווה כי לא שווה לשקם את הציר כמה חודשים ואז להרוס הכל בזריקה הראשונה...... רק כאשר רוצים להביא ילד אז יוצאים לניקיון גדול של הרבה זמן......אם אני יעשה מה שהוא מתכווןמזה אומר שטני יהיה חצי שנה רצוף על טסט חיצוני מה שנראה לי מוזר ...מה אומרים?
סלט אחד גדול בחסות ה"מאמן"
לא המלצתי לך כבר ללמוד לבד מ-LBS?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית